На мен ми звучи абсолютно неправдоподобно по всяка точка.
[/quote]
Да ви кажа при такива случаи на симбиоза между гледачка и ходжа или каквото и да е там сериозно имам подозрения, че си поделят събраните приходи...
Помислих си го и за Ангел, който също те праща при някаква леля гледачка, сега пък тази с ходжата... Не знам. Аз също съм за Киприянови молитви.
Преди време и Гюкчен разваляше магии. Няма как да разбереш точно какво разваля, но аз поне (и близките ми) не съм пострадала от действията и'.
Защото моя близка ходи преди десетина години при някакви шаманки в София, които чрез нея да коригират съдбата на племенника и'. Той беше психически нестабилен, депресиран, не искаше да живее, иначе страхотно красива и добра душа. Това, което постигнаха "шаманките" беше, че племенникът се самоуби, а тя се разболя от рак два месеца след посещението си при тях. Аз съм убедена, че при нея те са в основата за заболяването и', защото и' бяха казали, че ще пренасочват енергия и чрез нейната ще променят съдбата и енергията на момчето. А това е много фина материа и е страшно, ако не знаеш какво правиш. Сетих се за този случай покрай Исмаил ходжа...