Пепел от рози по БТВ-17

• 73 881
  • 739
  •   1
Отговори
  • на морето

Сериалът се излъчва по БТВ, в момента сме в лятна ваканция,
следващите епизоди ще продължат на есен,
по предварителната информация с която разполагаме!

Пепел от Рози по БТВ 1
Пепел от Рози по БТВ 2
Пепел от Рози по БТВ 3
Пепел от Рози по БТВ 4
Пепел от Рози по БТВ 5
Пепел от Рози по БТВ 6
Пепел от Рози по БТВ 7
Пепел от Рози по БТВ 8
Пепел от Рози по БТВ 9
Пепел от Рози по БТВ 10
Пепел от Рози по БТВ 11
Пепел от Рози по БТВ 12
Пепел от Рози по БТВ 13
Пепел от Рози по БТВ 14
Пепел от Рози по БТВ 15
Пепел от Рози по БТВ 16

За тези от вас, които са пропуснали някой епизод:
За съжаление в момента няма къде да се гледат епизодите излъчени по БТВ.

Туитъри на актьори, които със сигурност са те, не са фейк профили.
Енгин Йозтюрк - @Engin_Ozturk - https://twitter.com/Engin_Ozturk
Бура Гюлсой - @BugraGulsoy - https://twitter.com/BugraGulsoy
Фърат Челик - @fratC - https://twitter.com/fratC
Мурат Далтабан - @raufmurat - https://twitter.com/raufmurat
Бюлент Сейран - @Bilents - https://twitter.com/Bilents

# 1
  • на морето
Здравейте, скъпи дружки !  Hug
Добре дошли в новата темичка , чувствайте се уютно и удобно в нашия виртуален дом !  Peace Heart Eyes

Докато се усетим и ето ,че след петнайсетина дни ще "стъпим " в първия месец с "р" в името .. Започва да преваля и тази година , а все едно беше вчера когато започна ... Като че онази вечер осъмвах разтреперена от емоциите , които преливаха от екрана и ме " нокаутираха " през цялата нощ ..Как не усещах ,че нощта е превалила и се е показало бледото зимно слънце , което се отразява в падналия сняг ...И излизах рано ,рано сутрин  да поема свеж , студен и отрезвяващ въздух , да се опитам да "вляза " в реалността .... А "градусът" ме държеше в кондиция през целия следащ ден , въпреки бодърстването ми ,  все едно съм ударила на екс конска доза кафе / а аз кафе пия изключително рядко  Mr. Green/
 Та такааа.... Ех , спомени , спомени ... Времето си отлита ,докато го усетим , но тези броени мигове , когато душата ни е била " разтресена " от Нещо , завинаги ни оставят един сладостен вкус ; по -приятен и от най - вкусното блюдо , което сме яли някога ....
Дано да имаме през живота си повече такива моменти .Пожелавам го от сърце на всички ви !

# 2
Здравейте и в поредната 17 тема на на любимото ни сериалче . Надявам се както и преди тази тема да си изкараме спокойно и весело тук с коментари за нашите любимци и техните тъжни и щастливи моменти . За мен е истинско удоволствие на бъда част от вашата компания и да обсъждам този прекрасен сериал с толкова интелигетни хора .  bouquet  bouquet

Ето като за началото в темата един много хубав клип с много красива музика която направо ми докосна сърцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 3
Здравейте и в новата ни тема!

Аша, благодаря че отново се погрижи за нас. Емоциите, които описваш са ми толкова познати... Чак не мога да повярвам, че вече толкова месеци не стихват и ми е все така хубаво.

Скрит текст:

Да ни е все така уютно, приятно и весело заедно. Благодаря ви ,момичета!
Изключително ми е приятно да съм част от вашата компания.

Ангелче, клипа който си сложила е прекрасен. А песента от клипа, както вече съм споделяла тук е първата на нашия вече общ любимец Рафет Ел Роман, която харесах, затова е специална за мен. Клипа от старата тема също е много хубав,благодаря!

# 4
Дъгичке  Hug На мен тази песен много ми допада и моментите са много хубаво отбрани .

# 5
Като стана въпрос за музика се сетих за първата турска песен, която ми направи впечатление. Помня,че я слушах много, много пъти и покрай нея започнах да търся и други песни.
Ето я в клип с Керим и Фатма.

Seni cok ama cok seviyorum

Много, ама много те обичам

Синан Йозен

http://vbox7.com/play:a4a21aa1c2

Това пък е видео вариант на песента с превод.

http://vbox7.com/play:f33347ae

# 6
Аз първата турска песен която чух беше тази в Перла и до ден днешен тази песен ми харесва много .

Всъщност турската музика е много хубаво и с много силни текстове а не само кючеци както си мислят повечето хора . Любимата ми песен е Alev Alev напрово мога да я слушам всеки ден по няколко пъти  Heart Eyes а ако в клипче с Фати и Керим такова комбинацията е перфектна  Crazy

# 7
Здравейте, момичета в новата ни тема - 17.  Hug

АшаHug благодаря ти.  newsm51
Ах, защо ли тези емоции, които ти толкова добре си описала, са ми до болка познати?  newsm78 Joy

Ангелче,ДъгаHug страхотен край на предишната ни тема и страхотно начало на новата. Благодаря ви за красивите клипчета и снимки.  newsm51

Сигурно ще се повторя, но много се радвам, че ви има.  Hug
Не мога да ви опиша колко ми е приятно тук, с вас, с темата ни и сериала ни.  Heart Eyes
Надявам се и занапред това да си остана така, независимо, че сериалът рано или късно ще свърши.

И един красив клип и от мен.  Heart Eyes
Скрит текст:

# 8
Ангелче, песента наистина е много хубава. Този певец не знам кой е , ама защо ми напомня на Бешир от "Забраненият плод"?
 А че турската музика е прекрасна са пример сериалите, музиката в тях винаги е хубава, а текстовете съдържателни.

"Перла" съм го гледала по диагонал, но не ми е любимият сериал. Малко ми е наивен, може би защото е по-стар. Лично мнение. Къванч е много по-добър в "Забраненият плод", поне спродед мен. Въпреки,че не симпатизирам на героя му , той се справи с ролята си блестящо. Като стана въпрос, дублажа на "ЗП" не е ли нов или си въобразявам?

Сутринта погледнах снимки от този сериал дето ти го гледаш в момента с Къванч - "Кузей Гуней". Ама той там е страшен направо, много кльощав. Къде е изчезнало хубавото момче, само рагу и зъби.. Но сигурно ролята го изисква. Като Бехлюл е в пъти по-хубав.

"Алев, Алев" и на мен ми от любимите песни. А най-любима ми е ето тази, но я слагам в спойлер,защото е с кадри от 71 епизод. Текста също е прекрасен, сякаш е писан за Керим и Фатма.

# 9
Дъгичке  Hug
Мисля че не е Бешир а участва в Перла като градинар в къщата на Шадаулу и се казваше Орхан всъщност той пее всичките песни в сериала

Колкото до Перла аз го харесвах наистина беше доста измислен но пък и ни показа как човек може да се влюби в този който не е предпологал как се изгражда доверие и любов между двама души много харесвам Мехмед и Инджи като двойка защотго тръгнаха от нулата като двама непознати и стигнаха до пълно себеотдаване един за друг .

В Забранения плод наистина Къванч играе много по добре колко пъти съм се ядосвала с този Бехлюл  Joy не е истина просто но все пак Перла му е първата главна роля и е нормално да е по скован в ЗП според мен си беше вече доста напреднал чисто професионално .

Наистина в момента е запреличал на нишо дано скоро се оправи в 1 сезон е просто  Crazy Heart Eyes нямам думи

Благодаряя ти за клипчето   bouquet

Ани Hug Песента и клипчето много ми допаднаха   bouquet Благодаря и на теб

# 10
Цитат
Мисля че не е Бешир а участва в Перла като градинар в къщата на Шадаулу и се казваше Орхан всъщност той пее всичките песни в сериала.
Ангелче, права си ,сега се сетих. Направила съм ги на салата двамата направо, така съм ги омешала. Личи се ,че не съм гледала внимателно... Не знаех,че е и певец този актьор,всъщност аз нищо не знам за него. Но ми хареса как пее.

Ани,здравей!
Хубаво е, че чувствата ни са взамни. Дано успеем да ги съхраним по-дълго....
И твойто клипче е много хубаво, днес явно сме настроени да си припомним любимите клипове.

# 11
Я вижте на какво попаднах незнам дали сте го гледали .

Grinning

Ей тваа е много сладкоо  Heart Eyes Берен е много нежна с изправена коса .

Съжалявам ако са пускани вече .

П.П Дъга И аз незнам нищо за него знам само че играе в Перла и пее песните в сериала  Grinning

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 14:16 от malko_angel4e_

# 12
Ангелче, виж какво намерих. Същата песен в клип с нашите герои.

http://www.youtube.com/watch?v=TYxoQhJembo

# 13
Дъгичке благодаря ти за хубавото клипче а в тон с тази прекрасна песен още повече ми допада   bouquet  bouquet

Аз отивам да си подготвям багажа и после съм на линия

До после момичета  Hug

# 14
Момичета,  Hug страхотни клипчета, наистина. Благодаря ви!  Heart Eyes
Всички ги изгледах с голям интерес.  Peace

п.п Къванч в Кузей-Гюней и на мен нещо не ми допада.  newsm78 Като Бехлюл е най-хубав.  Two Hearts Особено в сериите, които сега дават по Нова/Диема Фемили. Красавец от класа е.  Heart Eyes

Kerim & Fatmagul ~ My immortal ~
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт