Пепел от рози по БТВ-17

• 73 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
ама на мен ми домъчня за нашето си момче. Онова дето ни държи тук толкова време и дето ни кара да плачем и да се смеем с него.

Дъга, така е...поне за мен Енгин в тази роля на Керим, си има запазено място на моето момче. Peace Heart Eyes

Толкова много и силна е връзката между него и ролята, че дори не мога да си представя друг на негово място. И интересното е, че е така почти със всеки сериал, който ми е харесал повече от обикновено. Може и да е до професионализъм, може и да е от по-особеното ми гледане на сериалите, нямам идея... newsm78

Една порция Керим от мен...много го харесвам в тези сцени...и не само... Heart Eyes Peace

И на мен ми беше приятно отново с вас, спокойна почивка и от мен... smile3524

До утре, както обикновено- на линия тук и със сериала ни във компанията ви!!! Hug

# 46
ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА!  Hug

Пожелавам ви слънчев ден и успешна нова седмица !

# 47
Момичета  Hug Добро утро

Желая на всички един усмихнат и спокоен ден!

Марги Hug Добре си се завърнала надявам се пътуването ти е било приятно

Леле ама вие колко ще изписали  Grinning супер ! имаше какво да чета тъй като снощи бях малко заета и нямах време да седна пак !
За темата с мъжете и вкусувете попринцип не говоря за мъже избягвам я тази тема защото повечето са ми ужасни но това не ми пречи да си иамм предпочитания и да се заглеждам по красивите субекти от екранна Joy. Та за моят тип си падам по скандинавските черти  Joy като гледам мойте филми такива хубави скандинавци има ехххххх Crazy Crazy Crazy
Относно турските актъори аз си харесвам най-много Къванч с тия сини очи  Heart Eyes след това Бурак Йозчивит и май са само тези двамата . Енгин Йозтюрк също е голям симпатяга и имам ного хубав поглед
Енгин го харесвам само като актъори но пък немога да отрека че когато гледа Фати с такава любов направо цялата се разтапям  Heart Eyes
Иначе момичета за Берен и Бурак аз харесвам контрстните двойки единственните еднакви  Joy който харесвам са Мерви и Бурак . Обожавам Берен и Къванч за мен  те са уникални заедно химията им е видима от километри
Скрит текст:
Heart Eyes
Ани Hug Мерси радвам се че подписа ми ти харесва и аз си го харесвам мнго Heart Eyes .

Скрит текст:
Пепел от рози е много специален за мен но аз го гледам поради друга причина и не че не се радвам на Фати и Керим и не че не се ядосвам и радвам с тях двамата . Но просто като двойка на първо място са ми Бихтер и Бехлюл и просто колкото и сериали да изгледам и колкото и двойки да видя никой няма да ми свали от първото място .

# 48
Добро утро и от мен.  Hug

Пожелавам ви приятен ден и ползотворна нова седмица.

Дъга, Hug Ангелче, Hug

Ангелче, Hug относно харесването на турски актьори май сме на едно мнение.  yes Laughing
Енгин и аз го харесвам само като актьор, като външен вид не може да ме впечатли изобщо. Но и аз не мога да отрека, че е много добър актьор.
А най-любимите ми екранни двойки са същите.  Laughing Мерве и Бурак, и най-вече Берен и Къванч.  Heart Eyes Колкото и да харесвам ''Пепел от рози'', колкото и да се радвам на Фати и Керим, просто не мога да видя това, което виждах при Бихтер и Бехлюл. И не говоря за голямата страст, нея е нормално да я няма, ролите го изискват. Но има и нещо друго, което ме караше толкова много да вярвам в любовта на Б. и Б. И за мен те винаги ще си останат на първо място. Много си ги обичам.  Heart Eyes
Ангелче, права си, че химията между тях е видима от километри.  newsm10

Хубав ден.  Peace

# 49
Момичета вижде какво са постнали дамите от темата за"Времето лети"

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy51cmJuLm1lLzk1Nz … tc2cyMjc3NTYwOQ==

Вече започвам да се чудя кога ще дават  двата сериала-"Пепел от рози" и "Времето лети" и двата са много хубави и все се надявах да ги пуснат паралелно ама явно тия от БТВ твърдо са решили да налагат тяхното ВОЙО
 Надявам се че няма да пусната  някой от двата по ВОЙо но вече нищо не ме учудва
Дано да ги излъчат сериалите  но с този натиск за ВОЙО май ще си изгубят аудиторията

# 50
Аха, ясно. Значи от където и да го погледнем все сме прецакани.  ooooh!
Вече се чудя дали изобщо Пепел от рози ще започне, но и да започне - само 2 епизода седмично?! Тези в ред ли са?  #Cussing out  Дано да си променят програмата, защото ако е тази ще се откажа да ги гледам, пък те да си правят каквото искат. Само си играят с търпението на хората.

# 51
Аха, ясно. Значи от където и да го погледнем все сме прецакани.  ooooh!
Вече се чудя дали изобщо Пепел от рози ще започне, но и да започне - само 2 епизода седмично?! Тези в ред ли са?  #Cussing out  Дано да си променят програмата, защото ако е тази ще се откажа да ги гледам, пък те да си правят каквото искат. Само си играят с търпението на хората.

Ани ако ги редуват с"Времето лети" може и да е по един епизод седмично. А по един епизод и от двата сериала и то от по един час става наистина лошо.
И двата филма са хубави и би трябвало да ги излъчат но явно всичко което правят е с цел да се абонираш за платения им канал

# 52
И още нещо. Не знам дали си спомняте, но преди около година по БТВ новините казаха, че ''Великолепния век'' ще започне да се излъчва скоро. Е, да, но ето, че няма да се излъчва по БТВ, а по ТВ7.
Скрит текст:
Един от най-дългоочакваните турски сериали в българския ефир,а именно историческата поредица "Великолепният век" започва съвсем скоро в ефира на ТВ7.Продукцията ще започне още от септември като вероятно ще се излъчва в делничния прайм-тайм на телевизията.Засега всичко около сериала остава в тайна от страна на ТВ7,която от днес върти няколко промота към сериала,които можете да видитe и тук,в блога.Все още не е ясно дали медията,която от няколко месеца бележи изключително добри рейтинги ще излъчва сериала с оригиналните си епизоди,или ще заложи на разкъсани от нея.PR акцията от страна на ТВ7 доста напомня на тази на Диема Фемили,която преди година,с билбордове из цялата страна разпространи новината за старта на "Любов и наказание",който постигна небивал успех.В момента край едни от главните булеварди в София,а и в центъра,билбордове с реклама на "Великолепният век" радват почитателите на турските сериали.

В звездния каст на "Великолепният век" се включват известни и познати актьори като Халит Ергенч ("1001 нощ"),Небахат Чехре ("Забраненият плод","Късчета живот"),Нур Фетахоулу ("Забраненият плод"),Селма Ергенч ("Гордата Аси") и др.

http://vbox7.com/play:caaa7da215

http://prikachi.com/images/809/5160809T.jpg
Наистина се чудят вече какво да измислят. Изобщо, ама изобщо не си държат на думата.
И не разбирам защо Пепел от рози ще се излъчва само два пъти в седмицата и то в 21:00 часа? (Ако изобщо този чуждестранен сериал е Пепел от рози) Нали уж той бил най-гледания и изстрелвал БТВ директно на първото място? Наистина не разбирам. Аз ли нещо не съм наред или те?!

Цитат
Ани ако ги редуват с"Времето лети" може и да е по един епизод седмично. А по един епизод и от двата сериала и то от по един час става наистина лошо.
И двата филма са хубави и би трябвало да ги излъчат но явно всичко което правят е с цел да се абонираш за платения им канал
Джоли,  Hug мисля, че щеше да бъде добре да ги редуват, единия от 20:00, другия от 21:00 , но всеки делничен ден. Така феновете на тези сериали щяха да са доволни.
Но като гледам едва ли ще ги излъчват и двата, ще излъчват само един. Пък дали изобщо ще бъде някой от тях би трябвало да разберем скоро.
п.п и само да добавя, че Пепел от рози и Времето Лети са наистина рейтингови продукции и ще бъде логично да ги излъчват и двата. Но само по един епизод седмично.. това ще бъде направо ужасно.

# 53
Ани Hug Сега като се замисля с теб имаме сходни вкусове и за актъори и за актриси и двойки .
Уважавам Енгин като актъор но като външност като мъж просто нещо не може да ме впечатли симпатяга е но просто не мой тип .
А за двойките отново сме на едно мнение Берен и Къванч просто имаха такава спойка така се изпиваха с поглед и дори докосването на ръцете им показваше не само желание а и много любов . А Мерве и Бурак с техните погледи и гонеци направо  Heart Eyes ме убиваха . Но просто Би Б са си номер едно след това са Мерве и Бурак и други любими турски двойки нямам .
Нормално е при Фати и Керим да няма страст да няма страстни целувки но просто нещата между Берен и Енгин някси не се получаваха поне според мен .

Абе тези идиоти ще пускат ли филма или няма да го пускат да решат най-накрая какво ще правят защото ще си изгубят рейтинга страшно неорганизирана работа .

Аз Великолепният век не го гледам нещо не ме грабва гледах го само заради Бурак и даже превъртах сцените Grinning където играе той . Според мен най-ще е добре ако пуснат Пепел от рози и Кузей-Гюней Heart Eyes

# 54
Цитат
Абе тези идиоти ще пускат ли филма или няма да го пускат да решат най-накрая какво ще правят защото ще си изгубят рейтинга страшно неорганизирана работа .

Аз Великолепният век не го гледам нещо не ме грабва гледах го само заради Бурак и даже превъртах сцените Very Happy където играе той . Според мен най-ще е добре ако пуснат Пепел от рози и Кузей-Гюней Love

О работата им  е много ясна. Всичко е заради Войо.
Най добре ще е да излъчат и двата сериала че са много хубави двата икакто каза АНИ са водещи по рейтинг
 Не ми се вярва да пуснат и трети сериал/Кузей-Гюней/.най много да го пуснат и него по тъпото им ВОЙО

# 55
Джоли така е наистина не могат да пуснат 3 рейтингови сериала няма как да ги съчетаят . С тва ВОЙО си вкараха абселютен автогол като се има предвит че и Фериха сигурно ще почва . Нямам думи правят ни на маймуни .

# 56
Цитат
Според мен най-ще е добре ако пуснат Пепел от рози и Кузей-Гюней  Heart Eyes
Ангелче,  Hug нужно ли е да казвам, че пак сме на едно мнение?  Joy  Heart Eyes

Цитат
Нормално е при Фати и Керим да няма страст да няма страстни целувки но просто нещата между Берен и Енгин някси не се получаваха поне според мен .
Да и аз точно това имах в предвит. Нормално е да няма страстни целувки, както казах ролите им не са такива, след всичко, което е преживяла Фати няма как това да стане.
Но просто при Берен и Къванч нещата се получаваха дори и без целувките. Всеки един поглед, личеше си химията между тях двамата. Докато при Берен и Енгин просто не може да им се получи по този начин, не знам защо, но е така.

Аз Великолепния век мислех да го започвам само заради Бурак, но все не намирам време.  Laughing

Абе тези от бтв-то са на път да ме изгубят като зрител. То бива бива, ама чак пък толкова не бива. Може ли толкова неорганизирана работа?!  ooooh! Писна ми от тях, писна ми, че постоянно си играят със зрителите. Трябва да са ни благодарни, защото благодарение на нас /зрителите/ те са най-гледаната телевизия. Но ако наистина направят така както пише в блога - изобщо няма да им гледам българските сериали, ще гледам само Пепел от рози двата пъти в седмицата и това е.
Всеки път се заричам, че повече няма да им се ядосвам, но те продължават с простотиите си.

Цитат
Не ми се вярва да пуснат и трети сериал/Кузей-Гюней/.най много да го пуснат и него по тъпото им ВОЙО
Е да.. за Кузей-Гюней може да почакаме до следващата есен, наистина няма да има място. То даже няма да има място за 2-та сериала - Пепел от рози и Времето Лети. Един епизод в седмицата от двата.. направо е ужасно. И като се има в предвит, че този епизод не е цял оригинален, а накъсан. Значи около 40-45 минутки. Колко хубаво...

С това ВОЙО сериозно са се побъркали. Те наистина не знаят какво искат.
Уж през лятото щеше да започва Кузей-Гюней, Ферихата или Великолепния Век, то пък започна Времето Лети. После пък за какво се говореше, че ще почва през есента, вече и аз забравих. Като кажеш нещо трябва да го изпълняваш, а не само да залъгваш зрителите. Глупава работа.

# 57
Джоли така е наистина не могат да пуснат 3 рейтингови сериала няма как да ги съчетаят . С тва ВОЙО си вкараха абселютен автогол като се има предвит че и Фериха сигурно ще почва . Нямам думи правят ни на маймуни .
Ангелче те нали Фериха я дават сега по ВОЙО./Огледален свят/
Или ще почва другаде

# 58
Цитат
Ангелче те нали Фериха я дават сега по ВОЙО./Огледален свят/
Или ще почва другаде
Еми нали уж първо го дават по ВОЙО за по-нетърпеливите, които са съгласни да плащат, пък после ще го пуснат по БТВ-то. Аз така разбрах. newsm78

# 59
Ани Hug да пак сме на едно мнение  Heart Eyes Joy
аз много пъти обяснявах че на мен страстни целувки и така натък не ми трябва достътчно ми е да виждам само влюбите им погледи и да им се радвам . Но просто нещо Берен и Енгин не ми допадат като двойка самите Фати и Керим много ме радват но Берен и Къванч дори само когато се гледаха направо цялата изтръпвах Heart Eyes .
За ВВ аз гледах само сцените с Бурак и принцисата Crazy другото го превъртах . Иначе аз също нямам време все нещо върша вкъщи или уча но за Пепел от рози и Забранения плод винаги имам отделено време. Grinning

БтВ сериозно се излагат да вземат да пуснат един сериал и да го довършат докрая а не да се правят на идиоти.

Общи условия

Активация на акаунт