Съжалявам ако е пускано .
на последните две снимки е много красива
просто тази жена излъчва такава женственност и класа и в същото време има толкова естественно и детско лице .

и за да не пускам второ мнение ще редактирам това
и едни от най-хубавите моменти на БиБ
че ще ни се скарат 
клипчето наистина е много хубаво. Много ми е приятно да си припомням красивите моменти между Б. и Б. 
Дано да се появят скоро.
здравей. 

донесла си ни новина, ама как да я тълкуваме? 

на мен не ми пречи да си обсъждате ЗП, и за мен е един хубав сериал, може би само трябва да е в скрит текст.
аз съм вече в работен режим...
дано се решат твоите нетни неволи. Много се измъчи... 

В тяхната връзка имаше много страст,емоции и всичко от което има една истинска любов.Те винаги ме разплакваха с тяхните невероятни моменти заедно. 

мила, наистина много се измъчи с този интернет.
Изобщо не ти завиждам. Аз ако бях на твое място нямаше да издържа и 1 ден с този нет.
това за страстта и аз го казах.
те БТВ отдавна са доказали, че не знаят какво да пускат.
Изобщо ама изобщо не ми е ясно. В крайна сметка да правят каквото искат, ние не можем да им попречим. 

напълно съм съгласна с мнението ти по въпроса за страстта, химията, привличането и сравняването на двойките Бехлюл-Бихтер, Керим-Фатмагюл. Лично за мен, самите роли и самият сценарий в "ЗП" предполагат тези страстни погледи и тази химия между героите, без това сериалът нямаше да бъде това, което е. При "Пепел от рози" не би могло да има нито такава страст, нито такова привличане. Честно казано, сигурна съм, че ако сценарият беше друг и изискваше такова поведение, нещата щяха да стоят по друг начин и може би щяхме да видим химия и между Берен и Енгин. Кой знае?
Като цяло обаче, аз също съм на мнение, че двамата не си подхождат много, много
. Аз лично Енгинча си го представям с по-висока партньорка, някоя с по-екзотично излъчване - буйна черна коса и огнени очи
мила, наистина твоите неволи с този "охлюв" са много изнервящи, дано нещата се оправят и да й се види края на тази ситуация, та по-често да си с нас
.
, пожелавам ви хубава вечер! До после!

Много хубави клипове сте сложили с Бихтер и Бехлюл. И аз нямам нищо против да пишете и за „ЗП”, даже би ми било интересно да науча какво мислите за любовта между Бихтер и Бехлюл.
Нищо няма да казвам за твоя нет този път, но дано скоро да си на линия.
Това направо си го представих, а дамата да е силна жена с буен нрав. Много би ми харесало.