Пепел от рози по БТВ-17

• 73 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Ето едно клипче на нашето любимка Берен Heart Eyes

Съжалявам ако е пускано .

# 61
Ангелче,  Hug клипчето е много хубаво.   Берен е прекрасна.  Heart Eyes

♥

Едно клипче и от мен.  Heart Eyes

# 62
Ани Hug на последните две снимки е много красива Heart Eyes  просто тази жена излъчва такава женственност и класа и в същото време има толкова естественно и детско лице .

А за клипчето Прекрасниииииииии Би Б Heart Eyes Heart Eyes newsm76

Опитвах да намеря любимото си клипче  Heart Eyes и за да не пускам второ мнение ще редактирам това

Скрит текст:
Надявам се другите момичета не се сърдят че пускаме клипчета на Би Б Hug

# 63
Момичета отивам да направя едни палачинки и да обеля картофи и най-вече да гледам ЗП Heart Eyes
Днес съм по свободна и после съм на линия  Hug

# 64
Ето и още едно за финалния епизод.  Cry

п.п
Скрит текст:
И аз се надявам да не се сърдят, но Б и Б са ми любимци и исках да споделя тези клипчета.  Heart Eyes

# 65
Ани Hug
Много тъжно клипче Бехлюл до последно не откри сили да се бори за Бих и любовта им . А тогава когато Бих говореше с майка си как тя е Зиагел и не свежда глава заради мъж този момент така ми се е набил в съзнанието . А също и това "Убиваш нас за да живее тя.

Ето нещо хубаво и от мен с прекрасна музика  Heart Eyes и едни от най-хубавите моменти на БиБ

Скрит текст:
Айде да спрем Ани Hug че ще ни се скарат Joy

# 66
Ангелче, Hug клипчето наистина е много хубаво. Много ми е приятно да си припомням красивите моменти между Б. и Б.  Heart Eyes

Скрит текст:
Май наистина е по-добре вече да спрем, че оспамихме темата с нашите хубавци.  Laughing

Ето и едно хубаво клипче на нашето сериалче. Има бъдещи моменти.

Другите момичета днес ги няма. Само ние двете с теб сме дежурни.  Laughing Hug Дано да се появят скоро.

# 67
Здравейте мили дами,успешна нова седмица Ви пожелавам Simple Smile

Изчетох всичко написано,харесват ми всички мнения  bouquet

От утре няма да съм на линия,не знам до кога,но ще влизам понякога и ще Ви пиша Simple Smile

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 68
Ивке, Hug здравей. wavey
Ще ни липсваш да знаеш.
Я кажи сега става ли нещо с твоя нет или ще продължава да е охлюв? Отдавна чакаме добри новини.

# 69
Ивке, Hug здравей. wavey
Ще ни липсваш да знаеш.
Я кажи сега става ли нещо с твоя нет или ще продължава да е охлюв? Отдавна чакаме добри новини.

Mила,нищо не става с моя нет - няма да се прави никога.Трябва да мина на тарифа 40 лв за да е с малко повече максимален обем/повече от 2,5 гб,в момента ми е 2,5 гб на максимална скорост./но аз набързо изчерпвам това количество данни,гледам клипчета,тегля музика и др.подобни и за това 4 дни е супер,26 - ужас Sad

# 70
Здравейте!

Хубав ли е денят ви до момента?
Ако е-да, чудесно, ако не толкова...усмихнете се и вярвайте, че все още може да е... Laughing Hug
Хубав късен след обед и една спокойна вечер ви желая! Laughing Peace

Дъга, Джоли, Ани, Ангелче, Ивка,  Hug

Джоли,   Hug донесла си ни новина, ама как да я тълкуваме? newsm78
Нормално е, ние зрителите им да не ни е много ясно каква ще е тази им програмна схема за сериалите, особено за тези, които вече стартираха, как ще ги завъртят, така, че да удовлетворят аудиторията си, към която поеха ангажимент, ама имам усещане, че и те самите като медия не са наясно, което е страшното в случая. #Crazy newsm78
Ама, каквото решат, това и тогава ще гледаме, нима имаме избор?

Надявам се на това, че нашите оставащи епизоди до финала не са толкова много/само 27 оригинални/, и по-лесно ще изтърпим протакане или да са по-рядко в седмицата и като време и като брой.
И все пак нямаме сигурност на информацията, докато не го завъртят в ефира си, вероятностите са много и различни.
Да го пуснат и да видим... Shocked newsm78 Joy

Ани, Ангелче,  Hug на мен не ми пречи да си обсъждате ЗП, и за мен е един хубав сериал, може би само трябва да е в скрит текст.

Цитат
Другите момичета днес ги няма.
Ани,   Hug аз съм вече в работен режим... Peace Laughing

Ивка,  Hug дано се решат твоите нетни неволи. Много се измъчи... Rolling Eyes Ще ни липсваш. Hug

Цитат
Но просто при Берен и Къванч нещата се получаваха дори и без целувките. Всеки един поглед, личеше си химията между тях двамата. Докато при Берен и Енгин просто не може да им се получи по този начин, не знам защо, но е така.

Ани, според мен, причината е в това, че историята на любовта при двете двойки е различна. Няма как да се търсят прилики.
Страстта в любовта им, показва различни пътища на чувствата, самата любов е разказана от друг възможен ъгъл, независимо от невъзможността на фактите и обстоятелства.

Поне за мен страстта/така характерна за силата на любовта, особено във фаза-целувки/ в случая на Керим и Фатмагюл е просто ненужна, защото самата им любов носи различно послание.
При тях страстта, остава по-скоро като предполагаема за зрителя, защото именно възможността да я има изобщо любовта им е на преден план.

Нека си припомним от къде тръгнаха те...за да стигнат до това...

До по-късно... 55 Scatter

# 71
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!  Hug

Пожелавам ви успешен ден,и спокойна нова седмица!  Peace

Момичета , честно БТВ ме нервиват ужасно много.Ние ги чакаме толкова много време да ни пуснат сериала,и те ни казват,че не е сигурно дали ще го дават.Докато четох за това,ми идеше да си забия главата в монитора. Просто и те вече не знаят какво ще пускат,скоро сигурно и още някой друг нов сериал ще пуснат. ooooh!

Ани,Ангелче ,
Скрит текст:
аз също много харесвам Бихтер и Бехлюл като двойка,те винаги ще си останат любимата ми двойка. Heart Eyes В тяхната връзка имаше много страст,емоции и всичко от което има една истинска любов.Те винаги ме разплакваха с тяхните невероятни моменти заедно.  newsm51

Ани , прекрасни клипчета и снимки си постнала,както каза Ангелчето , наистина Берен е толкова красива и женствена.Тя е наистина една от най-красивите жени в Турция.  Heart Eyes

Пожелавам ви приятен ден.  Hug

# 72
Ивке,  Hug мила, наистина много се измъчи с този интернет.  ooooh! Изобщо не ти завиждам. Аз ако бях на твое място нямаше да издържа и 1 ден с този нет.

Марги,  Hug това за страстта и аз го казах.  Laughing При Фатмагюл и Керим е нормално да я няма.

Цитат
И все пак нямаме сигурност на информацията, докато не го завъртят в ефира си, вероятностите са много и различни.
Попринцип информацията в този блог е достоверна, а и в доста други блогове го пише това. Пък не знам. Наистина се моля и се надявам това да не е вярно, защото иначе ще полудея. 2 епизода седмично ще бъде истинска гавра с почитателите на Пепел от рози.

Ина,  Hug те БТВ отдавна са доказали, че не знаят какво да пускат.  Mr. Green
Пепел от рози е най-гледаното нещо  Laughing за месец май и юни. Не разбирам какво ще спечелят от това да го дават само 2 пъти в седмицата..  newsm78 Изобщо ама изобщо не ми е ясно. В крайна сметка да правят каквото искат, ние не можем да им попречим.  ooooh!

Берен наистина е много красива, женствена и в същото време естествена. Много малко жени могат да постигнат това. Наистина е една от най-красивите жени в Турция.  Heart Eyes

Лека вечер!

# 73
Момичета, привет! wavey

Тези от БТВ-то и на мен ми вдигнаха кръвното с тези техни истории, но за съжаление нищо не можем да направим. Просто не знам, защо ги правят тези "гимнастики", според мен няма ясна мисъл в действията им, но кой ли ме пита... Mr. Green
Марги Hug напълно съм съгласна с мнението ти по въпроса за страстта, химията, привличането и сравняването на двойките Бехлюл-Бихтер, Керим-Фатмагюл. Лично за мен, самите роли и самият сценарий в "ЗП" предполагат тези страстни погледи и тази химия между героите, без това сериалът нямаше да бъде това, което е. При "Пепел от рози" не би могло да има нито такава страст, нито такова привличане. Честно казано, сигурна съм, че ако сценарият беше друг и изискваше такова поведение, нещата щяха да стоят по друг начин и може би щяхме да видим химия и между Берен и Енгин. Кой знае? Thinking Като цяло обаче, аз също съм на мнение, че двамата не си подхождат много, много newsm78. Аз лично Енгинча си го представям с по-висока партньорка, някоя с по-екзотично излъчване - буйна черна коса и огнени очи Thinking newsm78 Mr. Green. Даже, според мен, Енгин чисто визуално по-добре стоеше с Мелиса (Нарин от "Облака").
Ивка Hug мила, наистина твоите неволи с този "охлюв" са много изнервящи, дано нещата се оправят и да й се види края на тази ситуация, та по-често да си с нас Hug.

Момичета Hug, пожелавам ви хубава вечер! До после! Hug Heart Eyes

# 74
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА! Hug

Как започна седмицата за вас?

Моят ден беше доста натоварен, но пък си свърших всичките планувани задачи и съм доволна. Вече се настройвам за отпуската и настроението ми е отлично.

Гледам, че днес пак сте се ядосвали на БТВ. И на мен много ми се иска вече да започне излъчването на сериалчето ни, но вече съм решила да не хабя нерви. Пък и информацията все пак е от блог /доколкото разбрах/ , не изхожда от БТВ, така че може и да не се окаже вярна. Все пак ние сме привилегировани, защото благодарение на момичетата,които са превели сериите можем да си гледаме каквото и когато си искаме, а те да продължават да си гонят рейтингите, пък дано ги стигнат… Да ви кажа, аз имам хубаво предчувствие и мисля,че няма да ни разочароват. Ще го почнат скоро и ще е поне по три серии седмично. Дано!

Ангелче, Ани   Hug Много хубави клипове сте сложили с Бихтер и Бехлюл. И аз нямам нищо против да пишете и за „ЗП”, даже би ми било интересно да науча какво мислите за любовта между Бихтер и Бехлюл.

Любовта има много лица, хората обичат различно и в двата сериала са ни показани различни видове любов,затова аз мисля,че не може да става въпрос за сравнение. Единствената прилика според мен е, че и в двата случая става въпрос за невъзможна любов.

Ивка Hug Нищо няма да казвам за твоя нет този път, но дано скоро да си на линия.

Дана   Hug
Цитат
Аз лично Енгинча си го представям с по-висока партньорка, някоя с по-екзотично излъчване - буйна черна коса и огнени очи.
  newsm10 Това направо си го представих, а дамата да е силна жена с буен нрав. Много би ми харесало.

Ангелче, ти кога заминаваш?

Аз ще отхвърля някоко домашни задачи и по-късно ще съм на линия.

До после!

Общи условия

Активация на акаунт