KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Харесва ми сериалчето!   bouquet

И на мен.  Hug Изгледах и третата серия.  Wink Не ми се мисли какво ще стане, като Фериде разбере, че Махир не е никакъв стажант. Няма лесно да му прости измамата, въпреки благородните му подбуди. Интересно ми е и Тургут какво ще направи сега? От фрагмана става ясно, че ще иска подписани показания от Назиф, но не ми се вярва той лесно да ги даде.  Wink А близките на Махир се надпреварват кой пръв да попадне в ръцете на враговете му, че да го направят по-уязвим. Сега и Сонгюл.  ooooh!

# 661
# 662
# 663
Харесва ми сериалчето!   bouquet

И на мен.  Hug Изгледах и третата серия.  Wink Не ми се мисли какво ще стане, като Фериде разбере, че Махир не е никакъв стажант. Няма лесно да му прости измамата, въпреки благородните му подбуди.

Даааааааа. Тя и без това трудно допуска хора до себе си, има си някакви принципи, няма да му е лесно. Дори и да има затопляне в отношенията между тях, в началото ще бъде засегната за лъжата, а и това касае служебна информация....,която стига до външен човек. Фериде му се довери дори за делото на главния прокурор. Махир да му мисли!

# 664
Снежка, благодаря ти за снимките от епизодите! Hug Hug

# 665
Момичета, ето 3 еп. с превод и без никакви проблеми да се гледа.
Това е първа част, ще откриете и втора.
Започвам ...
Приятно гледане и на вас , когато решите !

http://www.dailymotion.com/video/xunkqx_karadayi-yyyyyyyyy-bg-su … yyyy-1_shortfilms

# 666
Mydream,   bouquet

Алиса, благодаря.  Hug Аз вече приключих с преведените епизоди. Wink

Според вас кого посети Тургут в болницата, която май е психиатрична клиника? Thinking Предполагам, че ще някакъв негов близък - баща, майка, сестра..., който иска да скрие - да не го срами  ooooh! и затова казва, че няма семейство.  newsm78 Но пък е израснал заедно с Фериде и те трябва да са наясно с живота и съдбата му. Thinking

# 667
На пръв поглед от даденото/от думите на Фериде/ е някой близък...има нещо тъмно в цялата история, защо е толкова зъл, отмъстителен, защо е станал убиец. Тургут си е такъв, той постоянно наранява някого - пряко или косвено. Дали е станал свидетел на някакъв ужас в детството си, дали е бил малтретиран, но подобни хора са преживели нещо в ранните си години, почти винаги. Възможно е да бъде и друг, който не е от неговото семейство. Във всеки случай сценаристите ни  предизвикват с неговото посещение . Тургут затваря вратата на болничната стая под носа на зрителя. Възможно е точно по тази линия да е най-уязвим.

# 668

Момичета , благодаря за превода !  newsm51 newsm51

Хубав неделен ден и приятно гледане  Hug 

# 669
На пръв поглед от даденото/от думите на Фериде/ е някой близък...има нещо тъмно в цялата история, защо е толкова зъл, отмъстителен, защо е станал убиец. Тургут си е такъв, той постоянно наранява някого - пряко или косвено. Дали е станал свидетел на някакъв ужас в детството си, дали е бил малтретиран, но подобни хора са преживели нещо в ранните си години, почти винаги. Възможно е да бъде и друг, който не е от неговото семейство. Във всеки случай сценаристите ни  предизвикват с неговото посещение . Тургут затваря вратата на болничната стая под носа на зрителя. Възможно е точно по тази линия да е най-уязвим.

А той не е ли отраснал в сиропиталище заедно с онзи лошия и момчето, чийто труп намериха във водата... Кой знае колко страшно е било там и те станали изроди ooooh! Може да е някой техен надзирател от там, който знае какви мизерии правят (не вярвам това да им е първото убийство) и те са го обявили за невменяем...  Thinking Grinning

# 670
Дари, това за сиропиталището още не ми се изяснява. Но допускам, че може да е възрастният, който тероризираше едното момченце, ако изобщо Тургут е бил в подобен приют. Това не го разбрах или нещо пропускам в първи епизод. Момченцата, които дадоха  - ретроспекция бяха, като че ли трима - Вейсел, когото убиха, Неждет и този доста мургавият, който каза, че ще отмъстят/в последния епизод дойде в банята да съобщи на Неждет, че са намерили Вейсел и за рибите.../. Тургут и той ли е към тях? В смисъл - приятели от приюта?

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 14:16 от Mydream

# 671
Сакън! Моля ви, да не станат и те 4... били не в затвор, а в приют...
Хайде сега сускунларите в нова версия!
Дано не се пързаляме по тази плоскост!

# 672
Не съм гледала сериала с Мурат Й. Нямам идея за какво иде реч там. В момента гледам само КД и ми е интересно.  Hug

# 673
Изгледах първата част на трети епизод.
Започва да става наистина интересно.

# 674
Изгледах епизода. Благодаря за превода!   bouquet
Според мен сериалът тепърва набира скорост и ще става все по-интересен. Истинско удоволствие е да гледам играта на Четин Текиндор (Назиф Кара) и малкия Назиф.  Peace
Този също ми е интересен. (прокурорът Торгут)

Общи условия

Активация на акаунт