KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
След 3 епизод.....  Naughty

Изгледах го, но не без помощта на мишката.  Naughty Naughty

Аххххх, Кенан, Кенан, на какво се подлагам заради теб!  Mr. Green  ooooh! ooooh!

Чета, че на повечето от вас, сериала все повече ви харесва, дори ви се струва интересен. Аз гледам, взирам се, но интересно ЙОК!!  Naughty  Като че ли има някаква светлинка..... , но.... Thinking
"Принцът" и "принцесата" взеха все по-често да се заглеждат един в друг, но и романтиката нещо им куца. Whistling
Имаше куп неща, които ме издразниха и ме накараха да превъртам, най-вече затворническите истории, Naughty но въпреки всичко ..... още се надявам да ме изненадат, Praynig приятно. Peace  Може би в 4-и или 5-и епизод......   Mr. Green Mr. Green
За сега нищо неизвестно, нищо кой знае колко интригуващо...  no Нищо от Байрактаров!!!  Naughty
Нерде си, бе Байрактароооооооооооооооов??????? Нерде?!  newsm78 newsm78

# 676
А рекламите на KIP на всеки ъгъл:  Mr. Green Mr. Green

# 677
Какви са тея KIP?  newsm78  А иначе - сериал не се снима без пари. Mr. Green Peace

Байрактаров е режисьор, сценаристите отговарят за историята, той за изпълнението на актьорите. Wink

# 678
Какви са тея KIP?  newsm78  А иначе - сериал не се снима без пари. Mr. Green Peace

Байрактаров е режисьор, сценаристите отговарят за историята, той за изпълнението на актьорите. Wink

"KIP" е модна марка , Кенан е тяхно рекламно лице вече 2 години. Тези снимки са  от първата им фотосесия  Peace

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 18:38 от tinkerbell07

# 679
tinkerbell07, благодаря.   bouquet   И какво рекламно лице само. Heart Eyes

# 680
tinkerbell07, благодаря.   bouquet   И какво рекламно лице само. Heart Eyes

Да, ама човек не може да разбере кое наистина става и кое не, щото то на такъв модел всичко изглежда хубаво Confused Чиста зрителна измама Peace Laughing Laughing

# 681

Благодаря, че ми каза!  Whistling
Пък аз да се чудя, що ли историята не върви??!!!   smile3555 smile3555Mr. Green

# 682
# 683
Е, ИвчеHug  недей така с лошото,  Wink  Mr. Green мисълта ми е, че не той е виновен, ако нещо не ти харесва.  Wink А и не е сам - има и помощник - някой си Джем Карджъ. Peace

smile3508 smile3508 smile3508

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 19:47 от ·٠•Snejka•٠·

# 684
Е, Ивче, недей така с лошото,  Wink  Mr. Green мисълта ми е, че не е той виновен, ако нещо не ти харесва. А има и помощник - някой си Джем Карджъ. Peace

Hug Hug Hug

Прекрасно знам, че не е само той, и че не всичко зависи от него, Peace  но професионалист като него, направил шедьовър като Езел, а после и Сон, не би трябвало да се захваща с екип, който твори подобен сериал - без предизвикателства, без нестандартните решения, без тръпката, която те кара да чакаш с нетърпение следващия епизод..... Naughty Naughty

# 685
И аз съм на мнението на  ivva .
Три серии търся някаква сламка, да се хвана, но не, освен донякъде музиката WinkТо няма и какво да се коментира,за мен, защото няма интрига, очакване, никаква химия между актьорите, дала съм му до 5 епизод картбланш, точно заради Байрактаров и после чао, както се очертава. Peace
Благодаря на екипа на asi.bg. за превода  bouquet

# 686

Аххххх, Кенан, Кенан, на какво се подлагам заради теб!  Mr. Green  ooooh! ooooh!
..... още се надявам да ме изненадат, Praynig приятно. Peace  Може би в 4-и или 5-и епизод......   Mr. Green Mr. Green
За сега нищо неизвестно, нищо кой знае колко интригуващо...  no Нищо от Байрактаров!!!  Naughty

Прекрасно знам, че не е само той, и че не всичко зависи от него, Peace  но професионалист като него, направил шедьовър като Езел, а после и Сон, не би трябвало да се захваща с екип, който твори подобен сериал - без предизвикателства, без нестандартните решения, без тръпката, която те кара да чакаш с нетърпение следващия епизод..... Naughty Naughty

thumbsup

Той е режисьор , който вдигна много високо летвата , създаде  име - от него зависи да събере достатъчно добър екип , който да е на достатъчно високо ниво , без да прави компромиси относно качеството / във всяко едно отношение/.  Peace

След проекти , като "Езел" и "Сон" , след толкова много спечелени награди , признание - дори извън Турция , приходи , рейтинг - нямаш право на грешки.

По мое мнение , повечето хора гледат  KARADAYI  заради Кенан или Берг  Simple Smile Както се казва - първо работиш за името си , после името работи за теб  Wink   Получава се , като с филма  "Туристът" - елементарен сценарий , но зрителите напълниха салоните ,защото участваха  Анджелина и Джони Деп / и аз го изгледах , заради него/ .

Все още чакам да се случи нещо изненадващо , което да ме държи в напрежение до следващата седмица ... надявам се да се появи.

Не знам колко от хората, които следят сериала , са гледали "Езел" - но съм сигурна , че всички други усещаме разликата - в динамиката, която определено липсва - в начина , по който се развива действието. Peace

# 687
След като изгледах серията, благодарение на Аситата  Hug мога да кажа, че на мен сериала вече ми харесва много. Така влязох в историята, че на записа на Нахир се драх все едно е наистина. Аз не съм гледала Езел и сигурно това ми помага в случая. За мен съдийката вече бая си задържа погледа на Махир . Какво ще рече няма романтика, да не би да се очаква съдийката да му се нахвърли като другите мацки от улицата?! Образът на бащата ми е просто любим. Махир пък е такъв чаровник с тези шарещи очички. Според мен двамцата с Фериде ще са повече от прекрасна двойка - и двамата високи, красиви, инатливи и добри. Идилия.
За части от секундата видях Али от Кузей Гюней в полицая, който така услужливо пренесе сестрата. Тук определено ще има Иекшън.

# 688
Добро утро. Hug Hug Hug

Аз още не съм довършила "Езел" и не знам кога ще стане.  Sad  Някъде в началото на втори сезон съм.  Hug  Обаче и този сериал ми харесва.   Peace

Успешна нова седмица на всички.  bouquet

# 689
След 3 епизод.....  Naughty

Изгледах го, но не без помощта на мишката.  Naughty Naughty

Чета, че на повечето от вас, сериала все повече ви харесва, дори ви се струва интересен. Аз гледам, взирам се, но интересно ЙОК!!  Naughty  Като че ли има някаква светлинка..... , но.... Thinking
"Принцът" и "принцесата" взеха все по-често да се заглеждат един в друг, но и романтиката нещо им куца. Whistling
Имаше куп неща, които ме издразниха и ме накараха да превъртам, най-вече затворническите истории, Naughty но въпреки всичко ..... още се надявам да ме изненадат, Praynig приятно. Peace  Може би в 4-и или 5-и епизод......   Mr. Green Mr. Green

Иве,
заради твоя любимец жертви правиш ми се струва ааааа....???? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А аз тъкмо бях решила да взема да изгледам показаните вече епизоди!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт