Ийит Йозшенер в "Сълзите на пленения град"/ Esir Şehrin Gözyaşları - тема 111

• 37 622
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Леле, ама аз съм си голяма патка, вечно не разбрала.... smile3514 smile3511. Но пък предложението ти Лакунка определено ми хареса и с голямоо удоволствие ще изчакам. Пък наесен хайде дано сме пак заедно на хорото! newsm10 smile3508

# 16
Поздравления за новата тема и от мен HugЛакуна,Жап   Heart Eyes  bouquet
Дано да си струва новата визия на патрона и да потръгне серияла Grinning

# 17
И от мен една порция ...НЕЖност

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 20:40 от lor

# 18
# 19
Колко много патета долетяха  Hug Hug Hug
Ако филма не струва, то поне компанията ще е на ниво.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен на този етап не ми идва на ум нищо за анкета, защото целият проект на патрончо ми е много неясен. Вече споделих, че най-ми е подозрително това, че нашия, какъвто е претенциозен и все подбиращ, този път нещо много бързо се нареди. Затова чакам да видим какво ще е това "пленено" чудо, на което той е дал доверието си.

# 20
Колко много патета долетяха  Hug Hug Hug
Ако филма не струва, то поне компанията ще е на ниво.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен на този етап не ми идва на ум нищо за анкета, защото целият проект на патрончо ми е много неясен. Вече споделих, че най-ми е подозрително това, че нашия, какъвто е претенциозен и все подбиращ, този път нещо много бързо се нареди. Затова чакам да видим какво ще е това "пленено" чудо, на което той е дал доверието си.

Ийит си е класен и ролята ще бъде изиграна така, както той си знае!
Форумът тук си е на нивото на избрания патрон! Няма как да не се случи добро!

# 21

http://vbox7.com/play:0b5b44c6

Приятни сънища и мечти!

# 22
И още едно музикално поздравче от мен..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yj5WvpkYHz0

# 23
# 24
Още един нощен поздрав от мен

# 25
Oще два фрагмана на Kayıp Şehir
...

Браво на Томрис и Джевдет Меркан - яко започват   Heart Eyes не знам, но доколко подразбрах с GT,  няма да е мафиотска работа, а по-скоро живота в  задната улица, бедност, етнически малцинства, цигани, чернокожи, травестити, к...и  в комплект с портокала ... TOPTAŞLAR’IN DRAMI

# 26
  • Romania
Браво на Томрис и Джевдет Меркан - яко започват   Heart Eyes не знам, но доколко подразбрах с GT,  няма да е мафиотска работа, а по-скоро живота в  задната улица, бедност, етнически малцинства, цигани, чернокожи, травестити, к...и  в комплект с портокала ... TOPTAŞLAR’IN DRAMI
Да, това не е за мафията, това е за най-бедните квартали на Истанбул. Мисля, Uğur Polat ще бъде някакъв гангстер.
Ми хареса всички филмови трейлъри, особено номер 1 и 3. Ще чуем някои турски хип-хоп.   Sunglasses
Колко много патета долетяха  Hug Hug Hug
Ако филма не струва, то поне компанията ще е на ниво.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ийит си е класен и ролята ще бъде изиграна така, както той си знае!
Форумът тук си е на нивото на избрания патрон! Няма как да не се случи добро!
Знам, че Yigit ще направи добра работа (както винаги  thumbsup). Не ми харесва Седеф (аз имам впечатлението, че тя е невярна в ролите си), аз не я виждам с Yigit като двойка (любовници  Sick), но аз изчакаме и да видим.
Имам големи очаквания за Gokce в Kayip Шехир, надявах се за добра роля за нея. Аз съм любопитен как е ролята на Седеф и как тя играе. За ролята на Gokce са повече от любопитни.

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 00:48 от camiro

# 27
  • Разград

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 01:57 от vania_e

# 28
  • Romania
Ами тази сутрин ще отида на почивка най-накрая. Като добър Румънски отида да Черноморие   grinning039. ............................... Българска страна разбира се (но това, което си мислиш)  bg. Аз ще бъда в Созопол за една седмица (ще бъде почти 20 души). След това ние ще мигрират на юг до Истанбул за другата седмица.Ще ви прочета и ако аз откривам кирилица на телефона си, може би ще напиша (аз не си взема лаптопа).Надявам се, че ще публикува някои филмови трейлъри или някаква по-значима новини за нашата "тема".  Mr. Green
Ще мисля за теб през целия ден (и нощ).  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 29
Camiro, пожелавам ти много весело да си изкараш, особено в Созопол. Не знам при група от 20 души дали ще си починеш, но това няма значение. Приятен път! newsm10 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт