Ийит Йозшенер в "Сълзите на пленения град"/ Esir Şehrin Gözyaşları - тема 111

• 37 615
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • Пазарджик
Я дадолетя и аз да се цопна в новия гьол.Благодарско за темата много е хубава.Гледам вече бая дизита сте заредили за гледане.А пък аз се изяждам че немога да видя нито снимки нито фрагманота нищо и така се ядосвам ама ще наваксам съвсем скоро. Лека патета и приятна почевка на тези които сега ще взимат отпуска Simple Smile

# 31
  • Romania
Camiro, пожелавам ти много весело да си изкараш, особено в Созопол. Не знам при група от 20 души дали ще си починеш, но това няма значение. Приятен път! newsm10 smile3525
Lia ние сме стари приятели (30 - 20 години на приятелство), които са женени, имат деца и обичаме да се забавляват заедно. Това за нас е навик. Ние празнуваме всички рождени дни заедно с пътуване в някои планински вила или в чужбина (ние сме били до Велико Търново няколко пъти). Добре и да се срещнем на по бира обикновенно.  cheers
И ние като "Туристически" България много.  newsm74

# 32
Добро утро! Хайде веднъж и аз да поднеса кафето и закуската! Заповядайте моля!

# 33
  • По света и в нас.
Добро утро.Да се разпиша и аз в новата тема.Лятото свършва и всички се завръщаме.

# 34
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добър ден на всички  Hug

Дизито с Уур Полат все повече ме заинтригува. Определено ще го проверя.  Peace

Camiro, желая ти една прекрасна почивка. Щом си с любими хора, мястото е без значение. Вярвам, че ще си изкараш страхотно.  Hug Поздрави Созопол от мен.

Laughing Колажите с чичеци и келебеци  Mr. Green вече са реалност. Добър знак предвещаващ интерес. За СОН не видях един път поне пеперуда да кръжи около главата на патрона. Ма той с това мазе... може би трябваше хлебарка с джувка да му лепнат  hahaha

# 35
# 36
  • Пазарджик
Привет момичета. Исках да ви питам дако има вече някаква информация кога започва дизито на патрончо че аз нали съм назад с материала Simple Smile

# 37
Здравейте  Hug

Как така мястото няма значение - Джамиро ще ходи в Истанбул за 1 седмица! Ще чакам снимки, да знаеш.  Peace

Мда, чичеците и келебеците са си направо като знак свише...  Mr. Green

Пипи, нищо не е обявено все още...

# 38

Laughing Колажите с чичеци и келебеци  Mr. Green вече са реалност. Добър знак предвещаващ интерес. За СОН не видях един път поне пеперуда да кръжи около главата на патрона. Ма той с това мазе... може би трябваше хлебарка с джувка да му лепнат  hahaha

Лакунка, ще ме умориш от смях ...сега, след като видяхме патки със забрадки да търсят Жеко, очаквам макар със закъснение япчето и петан да ни зарадват и с колажче на Ийит с хлебарка с джувка Joy Joy Joy Joy

Camiro, пожелавам ти страхотна почивка да си изкараш )))   sun

А в Истанбул ако мернеш партона с новата дегизировка не му се плаши много  hahaha hahaha hahaha

# 39
Добър ден на всички  Hug

Дизито с Уур Полат все повече ме заинтригува. Определено ще го проверя.  Peace

Camiro, желая ти една прекрасна почивка. Щом си с любими хора, мястото е без значение. Вярвам, че ще си изкараш страхотно.  Hug Поздрави Созопол от мен.

A така!   superuu  Mr. Green
Ами да, той в СОН си беше като за корица на Кафка. Joy

Пипи, май няма още инфо точно кога.  Hug

Патета, а като заговорихме за Сон, вижте детето какво ми прати с въпроса Това да ти напомня нещо?   Shocked Mr. Green

Загледах го, казаха ми, че на американската аудитория й се сторил сложен и го спрели, 13 серии са.

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 12:45 от jap17

# 40
ааа...поразителна прилика...
онова горното не ми се отвори, но го намерих тук

и също ..

http://www.youtube.com/watch?v=Egu8fDL3cw0

# 41
[

:
Ами да, той в СОН си беше като за корица на Кафка. Joy

знаех си аз, че ще имаме колаж  с буболечка )))))))))))))))))))

bouquet  bouquet  bouquet

# 42
Колко съвпадения - не само в надписите, ами и в това, че се е сторил сложен на аудиторията. И при СОН народа изпокапа още на първите серии...

# 43
# 44
Здравейте Hug  Heart Eyes
Освен цветя и сърца Grinning

Общи условия

Активация на акаунт