Ийит Йозшенер в "Сълзите на пленения град"/ Esir Şehrin Gözyaşları - тема 111

• 37 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте Hug  Heart Eyes
Освен цветя и сърца Grinning

Бе, до края на пета серия направо сме си ги оженили  Joy Joy Joy Нали ще сме в романтиката тоз сезон, трябва да свикваме на всякаква лигоч.  Mr. Green  В Жап ми е надеждата да дадем подходящ отпор на романтичните талази.

Браво, Жапче! Чудесна буболечка  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Нехирчето къде се е шмиткала?  Rolling Eyes

# 46
Добро утро  Hug

http://tvarsivi.com/player.php?i=2012080539389

Уж щяха да ни разкажат за новия проект, пък изгледах половин серия от Езел  ooooh!

# 47
 Hug
поздрав за Шекер Байрам и по избор

...
Уж щяха да ни разкажат за новия проект, пък изгледах половин серия от Езел  ooooh!

Ezel стана като клеймо и МЕРИЛО за всички  Peace

НЕДЕЛНА ЗАКУСКА

jap 17 , за KAFKA  Peace  bouquet тез гадинки май са му смъркали от прашеца  hahaha

PS. Забравих да ви пусна новата версия на ГЛАД до Кенан двама нови  newsm78

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 11:33 от petan

# 48
EL YAZISI 2012 / ПИСМО 2012 - torrent    Hug   директен линк

Приятно гледане!   Hug Heart Eyes Hug

# 49
L&B Heart Eyes, благодаря за неделния подарък!  Two Hearts Two Hearts

# 50
Лакуна   Hug  Бланка   Hug  Пак успяхте да ни изненадате  Heart Eyes Силлно се надявах на това  Embarassed

Изтеглих и след малко сядам  Peace

# 51
Момичета, страхотни сте както винаги !

Искрени благодарности !

# 52
Брей патета /дето според Лакунка не можем да се въздигнем до лебеди/ йок кафе, йок закуски, само шейкове, да не минахме отново на глад преди новия филмов сезон?
Петан, искам само да спомена, че има и такива, като мен, за които Езел не е мерило, нито основополагащ сериал smile3511. Сега продължавам да го гледам със субтитри, Лор е права, че е мнооого по-добре, но да си призная, продължавам да се "мъча" със сериала, на пук на себе си Mr. Green Но пък инфото ти, че освен Кенан Езелов, на "сцената"/Глад/ са "изгряли" още двама турски актьори, между които е Ибрахим Иффетин Сладуров, ми звучи вече далеч по-добре!!! А за Еркан Времето-летов, третият от дружината, разбрах, че се е отказал от трети сезон на сериала, браво на актьора, държи на професионализма, аман от блудкажи, особено втори сезон. Затова се въздига човекът!

# 53
Лиа, мисля че Петан има предвид не зрителите на сериали по отношение на МЕРИЛО, а актьорите участвали в ЕЗЕЛ. Участието им в него винаги ще ги следва в професионалните ангажименти занапред.
Относно Еркан... кво да кажа... За мен излизането му от Заманкито няма нищо общо с професионализма. Ще ти кажа защо. Цял втори сезон повтаря, че е страшно уморен и болен, и затова трябва да напусне дизито. И кво стана мислиш? Влезе в ново дизи.  Rolling Eyes Вярно, по-добре е да започнеш нещо ново и да не тъпчеш на едно място, но защо трябва да си смучеш причините от пръстите. Ако това е въздигане... здраве му кажи и не го мисли повече. За мен си е чиста помиярщина... без извинение.  Peace

# 54
Кажете ЗЕЛЕ!  Laughing Mr. Green

# 55
       ЗЕЛЕ  Laughing Mr. Green

# 56
Лакунчик[/b, ако това е имала предвид Петан], тогава е точно, както казвате. И до днес се спряга сериалът, явно турците са си много горди с него, какво остава за артистите, които са участвали, естествено скок нагоре!
За Петеккая мисля, че е само оправдание, че е уморен и болен, за да не се намали зрителския интерес към Заманито и да не го ругаят, че ги напуска. Фактът, че ще започне нещо ново, го доказва. А аз си  представям, че както във всяка държава, така  и в Турция артистите си имат импресарио, който определя в повечето случаи изказванията им, нали такъв човек се наема за доизграждане имиджа на актьора smile3513. Та нищо чудно на Ерканчо да му е "подсказано" да каже това или онова. Гледам Заманито по диагонал на турски / Shocked/ и съм почти към края, е няма такова чудо, много зле става във втори сезон /имам предвид за зрителя/...

Много благодаря за новото филмче! През нощта ще си го гледкам smile3501 newsm51

И накрая релаксираща природна снимчица за вечерта

# 57
И взаимствам от форума на Сускунларките една прекрасна песен на фона на фотоса от преди малко.....много си вървят заедно на чашка.../по избор, аз пия кампари/

http://www.youtube.com/watch?v=_upipJdDmj0

# 58

Лакунка, стопли ми сърцето с Енгин )))

bouquet  bouquet  bouquet

По едно време се замислих дали не са във вилата в Сапанджа Joy

Сцените на яхтата дали са от филм ?

ааа, да ... и да спомена, че като прочетох 'зеле' очаквах да видя снимка на Лейля  Joy Joy

# 59
И на мен ми заприлича на Сапанджа  Joy Да, от филм са. Bir Avuç Deniz 2011

Ето го целият.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт