www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 37 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, ако създаден от вас албум споделите за приятел като му посочите мейла и този приятел се регистрира и е нов потребител за фотобокс (има линк в получения мейл), ще получи 100 снимки вместо 50 за нов потребител.

# 46
  • Варна
Аз също поръчах само gloss, дойдоха за 5 работни дни, но и моите са с border. Не са мн красиви така, но ще го преживея.

# 47
Писах им за непристигналата поръчка, но още нямам отговор  Praynig

# 48
Писах им за непристигналата поръчка, но още нямам отговор  Praynig

Моята първата дойде за 6 дни, а втората за 11 дни. Може само да се е забавила  Peace

# 49
Има забавяне на поръчките, очевидно...ще дойдат!

За бордера -

Когато поръчвате снимките от един албум ви ги дава по подразбиране 6 на 4.5 гланц, когато промените на 6 на 4 , веднага се променя и гланц(бордер), трябва да промените вида на снимките и едва тогава да ги сложите в кошницата,
после може отделни снимки да ги направите с бордер, да промените гланц или мат или пък да се виждат целите - с бели ленти ...

# 50
Такаааа, писах им и отговора им е:
"Hi Simona,

Thank you for your e-mail.

I'm sorry to hear that your order has not yet arrived. On the recommendation of the Royal Mail we allow up to 7 working days for delivery to Europe by standard airmail, so you should certainly have received it by now.

I shall send your order for printing again, the estimated despatch date is 21st August, so you will receive a confirmation email when this has been despatched but can also check your order status and details by going to your account then order history.

Please do not hesitate to contact me if you require further assistance.

Best regards,
Sylvaine
Customer Support Advisor"

Не мога да разбера сега  трябва ли пак да ги платя и как? Статуса на поръчката сега е Partial.  Rolling Eyes

# 51
Здравейте,нова съм и имам едно въпросче(ако може) Praynig.направих поръчка от 100 безплатни снимки и платих доставката чрез Paypal,но 10мин след това я отмених.Ще ми възтановят ли парите в сметката?
Votre commande n°1376141877 a été annulée. Le montant de votre paiement vous a été remboursé en crédit monétaire sur votre compte PhotoBox.
това е отговора им

# 52
bobcho89, последните няколко дни (може и да е в миналата тема) момичетата обсъждаха, че при отменена поръчка парите не ги връщат, а ги остават в баланса като кредит. Това за англ версия, как е за френската не зная, но като се пробвах да преведа това, което са ти пратили е нещо подобно. Виж в Кредити нямаш ли тази сума?  newsm78

----
 smile_new  Embarassed аз не схванах.
Ако споделя (шерна) албум на мейла на приятел и после той влезе в сайта през дадения линк, т.е. да види албума ми и се регне получава 100 снимки, така ли?

# 53
да,там беше но я анулирах и от кошницата.сега ако реша да ги поръчам пак ли трябва да ги платя

# 54
Бобчо, ти си стигнала до плащане, платила си и преди да изтекат 30те мин (на 10тата, както си писала) си отказала поръчката.
Отвори на Кредити, виж в табличката какво ти пише?
Според мен тр да е сумата, която си имала за плащане, НО... дали го има в тях и кредита за безплатни снимки  newsm78
Влез и погледни какво ти пише, каквото е там - това е.

пп
Погледни и транзакцията в ПП на Детайли, там тр да пише Канселирана.

# 55
Дойде ми магическата чаша. Божествена е!!! Ама съм си майсторка де.  Party Crazy Flutter

# 56
 Hug Честито!
Ай сега да те хвана да обясняваш подробно  Mr. Green , майсторке  Hug
Снимката, която "ще се види", ако е по-горе на чашата и чашата не е цялата пълна няма да се види, нали? Бива да се направи в долната част, правилно ли си мисля?
Една камара чаши ще правя и си мисля на един път да ги поръчам, че и от доставката да спестя, ама омотая ли горя наред, та затова ми се ще да съм осведомена на мах....другия вариант е да пусна 2 пробни и останалите след това  Rolling Eyes

# 57
Правилно мислиш.  Hug Моята чаша е с 2 снимки и между тях има корабче /готов шаблон ползвах от сайта/ + името на сина ми, написано на латиница. Като налея вода, трябва нивото й да е до горе, иначе няма да се види лицето на малкия.  Laughing  Мислех си, че по-бавничко ще се появи изображението, но става бързо и отдолу нагоре. На мен не ми пречи това, и без това няма да я ползвам активно и ежедневно. Самите чаши не са ми удобни. И тук в България съм правила със снимки /но обикновени/ и пак са такива големи и груби като размер. Стават за шашкане на баби и дядовци  hahaha глей, глей, каква магия ще стане ей тука...  Laughing
Възхитена съм от качеството, от ярките цветове, когато снимките се появяват. Очаквах да има дефекти тук-там, шупли, замацано, но не открих нито една забележка.  Heart Eyes

# 58
Здравейте, ако създаден от вас албум споделите за приятел като му посочите мейла и този приятел се регистрира и е нов потребител за фотобокс (има линк в получения мейл), ще получи 100 снимки вместо 50 за нов потребител.

Нещо не го схванах !

# 59
  • Плевен
sylv3r И моите позакъсняха - цели 10 дни Simple Smile ние се разглезихме за по 2-3 дни да идват  Sunglasses

Според мен в майла ти пише, че ще ти ги пратят пак. Аз правих една книга и писах по нея на кирилицат. След това им се примолих да ми откажат поръчката и те ми възстановиха кредита да си я поправя. В крайна сметка се сдобих с две книжки  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт