www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 37 804
  • 743
  •   1
Отговори
# 75

Днес получих код за БД при покупка на стойност над 10$ от Кравичката. Имам кредити за фотокниги и реших, че вместо да плащам 9$  доставка за една книга по-добре да си поръчам нещо за над десет долара и така ще спестя доставката на цялата поръчка. Да ама не.  Crossing Arms Незнам защо когато сложа две книги те са безплатни, но когато добавя продукт и вкарам кода получавам БД, но ми начислява сумата за двете книги от кредитите.

Може ли да ми обясните къде греша?

П.П. Ето го и кода- WESHIPTOU важи до 21.09.

# 76
Станислава, според мен можеш да ползваш само един код (кредит) или безплатни книги с платена доставка или да си поръчаш нещо и да спестиш доставката, защато все едно така с безплатни книги и БД ползваш 2 кода.  Peace

# 77
  • Варна
Първата ми поръчка от ФБ дойде за 5 дни, а сега чакам вече почти 10 дни и нищо. Сякаш е за зарибявка скоростната пратка и после стоиш и дремеш , докато дойде Sad.

# 78
Вероятно са имали мн поръчки с кода, аз също почвам да се притеснявам, че липсват пакети от поръчани за приятелка и сега пък трябва да издирим кои  ooooh! , но не дойдат ли до понеделник и аз ще пиша, то стават повече от 2 седмици  Confused

Някакъв код за % отстъпка от книга има тук:
http://photoways5-m.neolane.net/nl/jsp/m.jsp?c=815773099286c32ffb

# 79
 newsm78
Проверете си акаунтите или мейлите, направи ме нещо впечатление. Имам мейл, от който явно не съм пуснала снимки, погледнах за справка, направен е на 8.08, но стоят 50 снимки кредити, зарових се в него и видях, че изведнъж там са ме издигнали в Инсайдър клиент, от онези които печелят по 10п при покана на приятел или 100 снимки, имаше и оферта за кода за БД, но пак при поръчка над 10п
 IDELIVERY

И някакъв код за книжка имам, но не зная дали все пак не тр да се покани приятел
Free Spiral Book worth £13.99

Offer code: N/A
Offer ends: Midnight Monday 31/12/12

# 80
  • Стара Загора
Вероятно са имали мн поръчки с кода, аз също почвам да се притеснявам, че липсват пакети от поръчани за приятелка и сега пък трябва да издирим кои  ooooh! , но не дойдат ли до понеделник и аз ще пиша, то стават повече от 2 седмици  Confused

И при мен така - 2 пакетчета ми се губят Sad 7 дойдоха сравнително бързо, но тези двете... И аз им давам шанс до утре, после трябва да издирвам кои точно не са пристигнали и ще им пиша. Как процедират фотобокс в такъв случай, има ли препатили, да споделят?

# 81
Астера, коректни са хората. Мисля миналата седмица (началото н тази) едно от момичетата се оплака в темата и им е писала, пратили са на ново пратката.
Преди време аз също имах изгубена поръчка, писах им, първо помолиха да изчакам някакъв срок, дават 14-15 раб дни за доставка, а после като не получих нищо ми ги пуснаха отгново и мн бързо дойде пратката.
Пише им се от някъде от контактната форма, мисля горе в дясно  newsm78
А някой писа, че имат и лайв чат (тук може вече и да мотам сайтовете), но все отговарят, нп.

# 82
Аз им писах миналата седмица за забавена поръчка (повече от 2 седмици беше) и ми я изпратиха наново  Peace Продължавам да чакам  Grinning Мисля си, че проблема може да е и в нашите Бг пощи вече, не знам  Rolling Eyes

# 83
Тук да кажа, ако вече не съм, че пратките идват ей така като просто писмо  #2gunfire днес се сетих, че го обсъждахме с приятели. Обикновено свекито ги взема нещата, като ги донесе пощаджийката, но последния път я засекох аз и ми даде пакетче със снимки и още едно от ибей, за второто се разписах, че съм го получила (нямаше тракинг), но за снимките нищо, дори жената си ми каза, че това си е така, за тези пратки не се разписваме никъде.... с една дума може да се забута някъде и хич да не стигне до нас. Не от нашите пощи, а по пътя по принцип.

Във френското има някакво намаление, ама след английското и при теглене на чертата нещо за 0 паунда, това да дам 10-20 и отгоре ми се види космически скъпо  ooooh! http://www.photobox.fr/contenu/offres-privees

# 84

НИКОГА НЕ НАДПИСВАЙТЕ НА КИРИЛИЦА!
Понякога сами сме си виновни за неполучени пратки.
Тази пратка се мотае из пощите и чака в централна поща.
Моля който си я познае да ми пише да обясня къде да отиде да я получи!

# 85
  • Варна
Здравейте,
Днес получих и другите си 2 пратки на куп. Първата дойде в централна поща и получих известие за нея, но не съм се разписвала никъде. Била "обикновена" пратка. Днешните 2 пощальонката се опитвала да ги напъха в пощенската кутия и добре, че минала една съседка и ги взела и ми ги донесе.

Има ли код за БД ?

# 86
  • Гражданин на света
Привет момичета, кажете ми колко време трябва да изчакам за да попитам за недоставена поръчка от Фотобокса. Почти всички пакети от дати 12, 13 и 14 дойдоха с изключение на 2бр, които са диспачнтати на 13. Рано ли е още? Благодаря ви.   bouquet  bouquet  bouquet

# 87
Преди да им пишете отидете в пощата и проверете там, ако трябва си разпечатайте адресите на доставка и им покажете на служителите - в нашите пощи е проблема в повечето случаи  Confused

# 88
Привет момичета, кажете ми колко време трябва да изчакам за да попитам за недоставена поръчка от Фотобокса. Почти всички пакети от дати 12, 13 и 14 дойдоха с изключение на 2бр, които са диспачнтати на 13. Рано ли е още? Благодаря ви.   bouquet  bouquet  bouquet
Аз също чакам 3 пратки изпратени на 13-ти.Останалите дойдоха много бързо ,но тези ...Ще изчакам още няколко дни преди да им пиша.

# 89
  • София
Аз вече тотално се отказах да поръчвам от ФБ. Последната ми поръчка със снимки дойде сравнително бързо, обаче всичките снимки имат една жълта прекъсната линия през снимката  #2gunfire А все пак са 120 снимки. Със сигурност проблемът е при тях, тъй като на файловете няма подобни черти. Да не говорим, колко пъти ми се случва да не ми пристигне пратка и трябва да им пиша, да ми я пращат отново и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт