На пазар във Варна - 23

• 50 749
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Хубави рокли има в "Снежанка".
Къде е Снежанка?
На бул. Княз Борис, малко след Германос в посока хотел Черно море. Пада се долу-горе на диагоналния ъгъл на бившата Теранова.

# 151
Цветето е розкошно, ще следя Peace Имам позната с цветарски магазин на Чаталджа и ще я попитам нея.

Tifany1....... Laughing , ако това е цветарския м/н на ъгъла "Чаталджа "  с  "Ген. Киселов"  до бебе борсите  -  там  цените им ..... "режат глави"  Joy
                               Да са живи и здрави собствениците .   Mr. Green

Прост пример с :   Еднаква големина саксия с въпросното кафе Робуста.   newsm78

Тяхната струваше 12лв -не си спомням точно /дали нямаше и стотинки отгоре/ .
                                 На "Цар Освободител "  ъг. с "Ив. Драсов" беше 7лв. и стотинки   Peace

# 152
На пазара с цветята е, на ъгъл се пада, преди беше на слънчогледи магзина, пък сега са други някъкви цветя

# 153
На пазара с цветята е, на ъгъл се пада, преди беше на слънчогледи магзина, пък сега са други някъкви цветя

bouquet  За там аз нямам впечатления  Laughing

newsm78  За него да попитаме момичетата от темата за цветя и градина...  

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 12:16 от argo

# 154
  • Варна
Благодаря на всички които ме упътиха относно кутията за бижута, в крайна сметка вчера купих от техномаркет хоум.

# 155
 Здравейте! Търся за подарък активна гимнастика и шезлонг за бебе.  Бихте ли ме упътили в кои магазини има най-голямо разнообразие. А също така приемам и препоръки и за конкретни модели.

# 156
  • ВАРНА
Здравейте! Търся за подарък активна гимнастика и шезлонг за бебе.  Бихте ли ме упътили в кои магазини има най-голямо разнообразие. А също така приемам и препоръки и за конкретни модели.

магазин Сладури до Севастопол.

# 157
  • София

магазин Сладури до Севастопол.

в "Малечко" , в Джъмбо, в "Слънце"

# 158
  • Варна
Здравейте! Търся за подарък активна гимнастика и шезлонг за бебе.  Бихте ли ме упътили в кои магазини има най-голямо разнообразие. А също така приемам и препоръки и за конкретни модели.

Хиполенд в мол Варна

# 159
http://prodavalnik.com/
Има нови неща на добри цени.
Аз съм му фен Wink

# 160
  • Варна
Ако не ги търсиш нови, мога да ти препоръчам и два оказиона във Варна, където продават страхотни неща  Simple Smile

# 161
  • ride my bike...
препоръчайте ми таксиметрова фирма Rolling Eyes

# 162
  • Варна
препоръчайте ми таксиметрова фирма Rolling Eyes
OK, Tранстриумф, Ласиа, Омега. В този ред. Peace

# 163
  • Варна
В този ред, но отзад - напред, според мен. В ОК и Триумф се събраха най-големите помпаджии - попадала съм и на свестни, но рядко. Все гледат да ме прекарат по дълги и заобиколни маршрути или с много светофари да чакаме в задръствания (така печелят от престой). Вече ползвам само Омега по ред причини.

# 164
  • София
В този ред, но отзад - напред, според мен. В ОК и Триумф се събраха най-големите помпаджии - попадала съм и на свестни, но рядко. Все гледат да ме прекарат по дълги и заобиколни маршрути или с много светофари да чакаме в задръствания (така печелят от престой). Вече ползвам само Омега по ред причини.

аз съм за Омега и Ласия, нямала съм досега проблеми  Peace Да не говорим, че си бях забравила дигитален апарат и ми го върнаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт