На пазар във Варна - 23

• 50 755
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
в Лидл няма ли кроасанчета  newsm78

# 346
  • Варна
в Лидл няма ли кроасанчета  newsm78

Е, те там пък много рядко ходя... Blush
Знам, че пекат хляб на място, но кроасани не съм пробвала.

Тя, моята, както винаги е сложна - хем ги искам полуфабрикат, хем съм с хиляда претенции. Mr. Green

doniom, на центъра, по уличката до Ню Йоркър има магазини втора употреба, ама дали имат намаления не знам... Whistling

# 347
  • Варна
argo, орхидеи съм купувала най-евтино от Практикер- една прецъфтяла за 1 лв (още е жива, но засега не й се цъфти  Laughing ) и друга с цветове за 5 лв (това е в случай, че са им останали малко и цветовете преминават). На редовна цена там са по 10-13 лв и наскоро бяха заредили доста различни видове. В Кауфланд също пускат по около 13 лв. В Бриколаж са май към 15 лв, но и там правят намаления понякога.

# 348
  • Варна
привет момичета  !!!!!   Hug
по празниците 5.6.7.8 .09.съм във варна -много ще съм ви благодарна ако ме насочите към магазини дрехи втора ръка .
вреди време съм ходила и съм случавала големи намаления !!!
в момента мога ли да разчитам на намаления ??????
ако знаете нещо по въпроса- КЪДЕ КАК И КОГА -моля ви пишете !!!
предварително ви благодаря  !!!  Hug Hug Hug Hug Hug
Има специална тема. За всички градове, но има инфо и за Варна и момичетата са отзивчиви.

# 349
argo, орхидеи съм купувала най-евтино от Практикер- една прецъфтяла за 1 лв (още е жива, но засега не й се цъфти  Laughing ) и друга с цветове за 5 лв (това е в случай, че са им останали малко и цветовете преминават). На редовна цена там са по 10-13 лв и наскоро бяха заредили доста различни видове. В Кауфланд също пускат по около 13 лв. В Бриколаж са май към 15 лв, но и там правят намаления понякога.

tina_vn ...  Hug  Благодаря ти , това за Практикер е добра идея . Скоро не съм ходила , а наистина правят добри намаления - купих си рози и арония на много прилични цени пролетта . За орхидеите все съм си мислила , че се гледат трудно , а то било лесно - така ми казаха  newsm78

Е, те там пък много рядко ходя... Blush
Знам, че пекат хляб на място, но кроасани не съм пробвала.

ria ...  за Лидъл си изтървала . Имат на топлата витрина много вкусни кроасани без плънка с масло . Ама без промоция са скъпички . Бутер тестото на Лидъл - в едни малки опаковки е хубаво . Не го разточвам / дебело е 1 пръст / , а като го нарежа на квадрати - разрязвам дебелината хоризонтално . В средата някаква плънка /сирене с яйце , месце / и пека . А печенето на сладкарска хартия , за да е чиста тавата . Peace
 От чудесната фурна си купувам по 25ст прясно изпечени от тези домашни курабии - дето са половин кълбенце жълтички със захарче отгоре . По други фурни и павильони са по 35ст.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 23:03 от argo

# 350
привет момичета  !!!!!   Hug
по празниците 5.6.7.8 .09.съм във варна -много ще съм ви благодарна ако ме насочите към магазини дрехи втора ръка .
вреди време съм ходила и съм случавала големи намаления !!!
в момента мога ли да разчитам на намаления ??????
ако знаете нещо по въпроса- КЪДЕ КАК И КОГА -моля ви пишете !!!
предварително ви благодаря  !!!  Hug Hug Hug Hug Hug
Има специална тема. За всички градове, но има инфо и за Варна и момичетата са отзивчиви.

ИЗВИНЯВАМ СЕ !!!! Embarassed
сбъркала съм раздела  !!! Embarassed Embarassed Embarassed

# 351
  • Варна
argo, зариби ме, ще се ходи и до Лидл...  Grinning

# 352
  • Варна
Здравейте, момичета! Търся такъв телефонили подобен с големи копчета за по-възрастен човек. Някой да е виждал такова чудо по магазините.

# 353
Саксии за орихидеи в момента има в Алати около 3 лева, иначе съм си купувала от Метро прозрачни на цена около 3-4 лева пак са били.

# 354
Някой да знае магазин с богато разнообразие на чанти? Търся си изчистена чанта с дълга дръжка за през рано, която да събира тетрадки А4 Tired

# 355
  • гр.Варна
Момичета,имам нужда от вашата помощ. PraynigДъщеря ми иска за първия учебен ден пола с висока талия-черна или синя ,размер S.Да сте виждали някъде,нямам време да обикалям  и ще съм благодарна да ми помогнете.  bouquet

# 356
  • Варна
Момичета,имам нужда от вашата помощ. PraynigДъщеря ми иска за първия учебен ден пола с висока талия-черна или синя ,размер S.Да сте виждали някъде,нямам време да обикалям  и ще съм благодарна да ми помогнете.  bouquet
   Вчера гледах много хубава дънкина пола/синя/ с висока талия на колхозния пазар в магазина на Клеопатра/дано не бъркам името/,Беше страхотен модел,

# 357
  • гр.Варна

tutune,благодаря ти, тя не иска дънкова,но все пак ще я заведа да я види.  bouquet

# 358
  • ВАРНА
Някой да знае магазин с богато разнообразие на чанти? Търся си изчистена чанта с дълга дръжка за през рано, която да събира тетрадки А4 Tired

имах същия "проблем". Ходих в мол Варна (има едно магазинче Чантеса - там има доста модели, но точно такава май няма или аз не огледах особено) и в Гранд мол. В крайна сметка си купих от Ориндж. Имаше черна кожена (изкуствена кожа) чанта в Le coq sportif и цената й беше около 50-60лв.

# 359
  • ride my bike...
Такъв телефон ZTE съм виждала в офисите на Мтел.
Предполагам, че го продават всички оператори
Има го и в онлайн магазините, ако искаш да е без договор

Общи условия

Активация на акаунт