На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
имах същия "проблем". Ходих в мол Варна (има едно магазинче Чантеса - там има доста модели, но точно такава май няма или аз не огледах особено) и в Гранд мол. В крайна сметка си купих от Ориндж. Имаше черна кожена (изкуствена кожа) чанта в Le coq sportif и цената й беше около 50-60лв.
Миналата година си взех от Ориндж тази чанта, но тази година искам да имам паралелно и нещо по - дамско като тази, но в по - голям еариант.

# 361
  • ВАРНА
имах същия "проблем". Ходих в мол Варна (има едно магазинче Чантеса - там има доста модели, но точно такава май няма или аз не огледах особено) и в Гранд мол. В крайна сметка си купих от Ориндж. Имаше черна кожена (изкуствена кожа) чанта в Le coq sportif и цената й беше около 50-60лв.
Миналата година си взех от Ориндж тази чанта, но тази година искам да имам паралелно и нещо по - дамско като тази, но в по - голям еариант.

Погледни в , не Дайхман, а другия голям магазин за обувки в Гранд мол (забравих му името).

Конверската е супер яка! Добър избор!

# 362
Проверих в Хюманик, Ботичели, Дайхман и магазина в Мол Варна, тези които ми харесаха не побираха нещата ooooh! Ще проверя в един магазин в града ми дали няма да намеря нещо и ако не стане ще карам с Конверс /наистина страхотна  Heart Eyes/

# 363
Търся си спортно-елегантна жилетка,по-дългичка,но не много!Да става и за дънки и за по-офицален панталон с ръб!Вчера гледах във всички магазини на първия етаж в Гранд Мола,но нищо не ми хареса!
Да сте фиксирали някъде нещо такова  Mr. Green

# 364
Здравейте, знаетели къде продават книги на старо (освен на синьото пазарче)?

# 365
  • ride my bike...
Базар Левски - пред Бурлекса
ул Владислав - пред фото Луна
до ВИНС-а - пред картофената къща ( не съм минавала скоро от там..)

# 366
  • гр.Варна
Kiki_Mikiна Бенковска, от страни на Хуманитарната гимназия, има едно като фургонче за изкупуване на хартия.В него има обособени 2 стаички с всякаква литература и списания.

# 367
  • Deutschland/HE

Вървежна - това е на ул. Шипка, преди светофара с Мария Луиза, другото място е на Сливница до един магазин за обувки, в един приземен етаж са книгите.
Като обслужване и съдействие за намиране на книги съм най-доволна от Вървежна, ако не се лъжа имат и сайт.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 13:58 от colibri

# 368
  • Варна
Laluni, благодаря!  bouquet

# 369
  • Варна
До Общината - като пресечеш на отсрещната страна и тръгваш към Катедралата, малко преди фурна "Фокача" в пресечката има антикварна книжарница. Другото място е от Общината се спускаш надолу към х-л"Черно Море" , но не от страната на "Пъблик" има антиквар по едни стълбички надолу се слиза, но има изложени книги и по парапета пред стълбите.

# 370
Някой знае ли къде във Варна мога да намеря пяна за коса на Pantene?

# 371
argo, зариби ме, ще се ходи и до Лидл...  Grinning

ria  ...  в началото като откриха Лидъл имаше много промоции и можеше да се купят с по 30% по евтино доста от нещата и да се пробват . Сега има малко промоции и за 1-2 неща не си струва да се бръмчи до там . Освен , ако живееш близо  Laughing Печи на сладкарска хартия ,ако не си ползвала до сега .Върши невероятна работа и можеш да я ползваш няколко пъти , докато изпечеш всичко .

Саксии за орихидеи в момента има в Алати около 3 лева, иначе съм си купувала от Метро прозрачни на цена около 3-4 лева пак са били.

Nadina  ...    Hug благодаря  ти !  Само да се уточним - има :  " саксии за .."  или  " саксии с посяти орхидеи "   Grinning Аз търся цвете  Laughing

# 372
  • Варна
argo, зариби ме, ще се ходи и до Лидл...  Grinning

ria  ...  в началото като откриха Лидъл имаше много промоции и можеше да се купят с по 30% по евтино доста от нещата и да се пробват . Сега има малко промоции и за 1-2 неща не си струва да се бръмчи до там . Освен , ако живееш близо  Laughing Печи на сладкарска хартия ,ако не си ползвала до сега .Върши невероятна работа и можеш да я ползваш няколко пъти , докато изпечеш всичко .
...

Абе ще ида за едната разходка. Wink
А, хартия за печене използвам от много време, даже от Германия си я купувах, като нямаше още тук... Mr. Green,

# 373
Момичета, търся спортни обувки за момче 37-38 номер, нещо което да става и за панталон, да не е чиста маратонка.На не много висока цена, че много бързо му растат краката на детето  Grinning Освен в моловете къде да търся newsm78 Ако знаете някъде магазин около Тракия, Пазара, Центъра моля да ме насочите.

# 374

Честит празник  от мен момичета и чудесни почивни дни ! bg

И дано българите успеем най-после да станем по -добри  , да не си завиждаме  , а да си помагаме .... за да успяваме  всички по лесно   Hug

Общи условия

Активация на акаунт