На пазар във Варна - 23

• 50 061
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Много благодаря за инфото за възглавници. Много полезно ми беше.
Сега си търсим ортопедични стелки, но за малко краче 23-24-25 номер. Не мога да намеря, а в Санита ми казаха, че такива не се правели вече  newsm78 Не ми се вярва... Ако някой е чувал - виждал такива номера   bouquet

# 526
# 527
Здравейте!
търся този часовник или подобен Praynig Praynig Praynig
http://polenka.snimka.bg/tapestries/drugo.583023.25703602

http://www.protime-bg.com/mcat.php?main_id=96 това са от същата марка... не знам по какви критерии търсиш...

# 528
Сега си търсим ортопедични стелки, но за малко краче 23-24-25 номер. Не мога да намеря, а в Санита ми казаха, че такива не се правели вече  newsm78 Не ми се вярва... Ако някой е чувал - виждал такива номера   bouquet
Такива стелки ли търсиш?
  http://www.pedagbg.com/art_details.php?id=439

# 529
Тези пантофи много приличат на Бефадо, но цената им е по-добра  Peace

Рядко влизам тук, защото не ми остава време, но може на много от вас да им е полезна тази информация.

Надявам се и като ги ползвате- да откриете каква е разликата с Бефадо? Винаги в един свят, където цари пазарна икономика- има лидери и имитатори на лидерите.
Бефадо е завод, който произвежда обувки от над 80 години и така са осигурили най-добрите обувки от текстил за децата.
От пролетта се появиха в България пантофи, който са произведени в Полша/ в завода Рен бут/, който дори не искат да сложат марката.
А събират лаври само като акцентират върху дишащата подметка и заблуждават крайните потребители, че това е по-добро от Бефадо.
Вземете на децата си и от Бефадо и от имитиращите Бефадо, попитайте детето си - Кои са му по- удобни. Той е най-правилния съдник от всякакви блъфове и реклами.

И дали е възможно да се заблуждава потребителя като пита за обувките, които наподобяват Бефадо - Каква марка са тези обувки? И къде са произведени? и отговора да е ....Пантофките са полско производство.Не са Бефадо,но същият клас пантофа.
И така и не се отговаря на въпроса - каква е марката?
Ето и саита на вносителите на имитациите на Бефадо- http://www.u-commerce-bg.com/category/813/1a-obuvki-tekstilni-di … hodilo-19-35.html

На разумните и мислещите мами- веднага ще им блестне- защо се крие марката?

А избора е ваш, само трябва да достигне до вас вярната информация Hug
Приятна вечер, ако имате въпроси - се свържете с нас Wink

# 530
Блу  Hug Всъщност не знам какви стелки търся  Embarassed Малкия е с хипермобилни стави и го водих на ортопед. Има си нормален свод, но ортопеда каза че е препоръчително дапму взема едни ортопедични стелки, за да се поддържа правилната походка и стойка...и толкова. Аз предполагах, че са един вид и че ги има навсякъде и сега когато ще купуваме есенни и зимни обувки тръгнах да търся и не успях никъде да намеря. Много съм озадачена, но предполагам за тези става въпрос  newsm78 Благодаря отново   bouquet

# 531
На ул. Пискюлиев има един магазин за български ортопедични обувки, някой сеща ли се за марката? Не е Габина, нещо Кики ми се върти из главата ама не съм сигурна  Rolling Eyes някой знае ли името на марката?

# 532
нора13, то добре, но май във Варна Бефадо се намират изключително трудно вече
последно след 3 дневно обикаляне по всички места, които знам взех на детето пантофи на Колев & Колев - рязани като сандали
Доволна съм от Бефадо и търся, но уви не намирам

# 533
  • Нейде из лудите гори...
Обувки Бефадо има в Сладури  Peace

# 534
Значи ли, че всички, които сега искат да стартират бизнес с производство на пантофи по подразбиране произвеждат боклуци, само защото фирмата им няма история от сто и една години  newsm03
Оставам с впечатление, че моите деца, които са с български пантофи от естествена кожа, са единствените прецакани, които не знаят какво е Бефадо  Thinking

# 535
  • ВАРНА
Не разбирам спора по-горе.
На дъщеря ми за яслата купувам пантофи на фирмата Беко - не са скъпи, не й се изпотяват краката и са издръжливи.
Голям почитател на марката Бефадо съм. Почти, да не кажа всички, обувки, които сме купували откакто дъщеря ми проходи, са на Бефадо.

# 536
Взимам Бефадо и за ДГ, защото на Беко са много широки и тесният му крак хлопа, самият той не ги иска

# 537
  • ВАРНА
KOTE, кракът на дъщеря ми е широк и пухкав, а освен това много бързо расте и затова за пантофи за яслата съм се спряла на Беко.

# 538
В Сладури обувките са до 30-ти номер, някак си го надрастнахме  Mr. Green

# 539
От къде мога да купя сланина? Ако може да не е с подправки. В големите вериги рядко има. От магазинчето, което купувам месо също е рядкост да намеря ...

Общи условия

Активация на акаунт