На пазар във Варна - 23

• 50 023
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Виждала съм един дядо на пазара на Чаталджа, който продава сланина, но незнам дали този вариант те устройва Simple Smile

# 541
  • София
Здравейте!
търся този часовник или подобен Praynig Praynig Praynig
http://polenka.snimka.bg/tapestries/drugo.583023.25703602

на Червения площад с/у ОББ, от страна на булчеснкия магазин на Холидей Сона (малко преди спирката на 148, посока спешния център) има м-н за часовници. Провери там.

# 542
Здравейте!
търся този часовник или подобен Praynig Praynig Praynig
http://polenka.snimka.bg/tapestries/drugo.583023.25703602

В Гранд Мол, срещу касите на Карфур продават часовници и има голям избор на модели G-Shock на Casio. Ако точно този модел го нямат в наличност, може да се поръча от каталога, пристигал за няколко дни. Аз преди седмица търсех G-Shock за подарък, та съм с много добри впечатления от момичетата, които продават там.

# 543
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Запис

# 544
# 545
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате добър ортопед, освен д-р Райков, при който часа за преглед да не е след 1 месец.
Благодаря !

# 546
Можете ли да ми препоръчате добър ортопед, освен д-р Райков, при който часа за преглед да не е след 1 месец.
Благодаря !
Д-р Живков (Майчин дом)   Peace

# 547
  • Варна
Много ти благодаря !

# 548
Извинявам се, че нахълтвам с въпрос веднага. Трябва ми спортен екип и маратонки за едно мероприятие, но понеже не ми е стил на обличане, не искам да е нещо скъпо, защото едва ли често ще го нося. Нещо прилично на прилична цена..на къде да се насоча?

# 549
Здравейте ..може ли да ми помогнете в търсенето на гумени ботуши във Варна ? Simple Smile

# 550
linaivanova , в каталогът на LIDL  за следващата седмица  има детски гумени ботуши и дамски гумени боти Simple Smile

# 551
  • ВАРНА
Извинявам се, че нахълтвам с въпрос веднага. Трябва ми спортен екип и маратонки за едно мероприятие, но понеже не ми е стил на обличане, не искам да е нещо скъпо, защото едва ли често ще го нося. Нещо прилично на прилична цена..на къде да се насоча?

В Мадара до Техномаркет има екипи по около 35-40лв,има и спортни обувки,мисля че са добри там цените,поне по колхозния мисля анцузите вървят по 50лв като гледах лятото  Peace

# 552
Къде мога да купя яйца, снасяни от кокошки гледани на свобода. Маркировката им започва с 1.

# 553
  • Варна
Къде мога да купя яйца, снасяни от кокошки гледани на свобода. Маркировката им започва с 1.
Tакива яйца съм виждала със сигурност в Била, предполагам ще ги има и в другите големи магазини. Цената им е около 2,5 пъти по-висока от на затворените кокошки.

# 554
  • Варна
Такива яйца има в магазинчето за яйца до бариерата на пазар Чаталджа, но не всеки ден. Обикновенно са бели и са на същата цена като другите - м/у 23 и 27 стотинки за яйце в зависимост от размера. Работи до 7 вечерта. Peace Аз само от там купувам вече и съм много доволна; пресни са им яйцата винаги

Общи условия

Активация на акаунт