На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Embarassed лелеее да бързам да пиша пратих хората .... извинявам се- АВТОМИВКА   Wink

За автомивките ми беше ясно Simple Smile Мерси все пак!

Занесох ги на едно местенце за пране на килими и мокети до пощенския клон в кв. Левски.

П.С. Днес си купих бански от Ню Йоркър за 4 лв., който в началото на лятото беше 49!!! Долници и горници има по 1.90 лв. Купих си 3 долници в различен цвят и само една горница, която и не ми става, но нямаше избор... на горници

# 406
  • Варна

П.С. Днес си купих бански от Ню Йоркър за 4 лв., който в началото на лятото беше 49!!! Долници и горници има по 1.90 лв. Купих си 3 долници в различен цвят и само една горница, която и не ми става, но нямаше избор... на горници

Това в Мол Варна ли е?

Колко струва детското меню в Макдоналдс и какво съдържа?  newsm78

# 407
Момичета къде във Варна има борси за перилни и почистващи препарати  Simple Smile

# 408
Детското меню в МакДоналдс  е около 5 лева - сандвич, сок/кола, картофки и играчка, ако те питат десерт - данонино или нещо подобно се плаща допълнително и става по-висока цената.

# 409
  • Варна

Това в Мол Варна ли е?

Колко струва детското меню в Макдоналдс и какво съдържа?  newsm78

До Валентина. Аз всъщност си го купих за 49 и като видях по 1.90 горници и долници направо позеленях  Twisted Evil

# 410
nikolovi, ако не успея да мина до понеделник ще ти пиша и ще съм благодарна ако провериш  Hug
Аз проверих , обаче съм се заблудила и нямат на тази марка, а само К & К . Но имат модел с цветенце , който не е лош . Цената е 17.90 лв .
Между другото има голямо намаление . Якета от по  66 лв са намалени на 25 лв  Simple Smile
За Чиполино става въпрос  Laughing

# 411
  • Варна
Момичета, които вече сте посетили цирк Балкански - нужно ли е да купя билети предварително или няма смисъл?

Смятам да го посетим в делничен ден от 17ч.

Аз бях в събота, купих ги предварително, но за представлението от 17 часа имаше празен почти цял сектор, както и отделни редове на други места. Мисля, че няма смисъл.

# 412
Къде има хубави мъжки обувки в спортно елегантен стил тип мокасини ?
Посочете марки , разнообразие на модели и адреси където да отида да мерим.

# 413
Знаете ли колко струва входа в Зоологическата градина?

# 414
  • Варна
Знаете ли колко струва входа в Зоологическата градина?

1 лев

# 415
Някой да е бил днес в Ню Йоркър, да каже дали е останало нещо от банските и анцузите?
Чудя се дали да се вдигна утре до там.
И това всъщност само за магазина на центъра ли се отнася? От молския няма ли същите неща?

# 416
  • Варна
Момичета, които вече сте посетили цирк Балкански - нужно ли е да купя билети предварително или няма смисъл?

Смятам да го посетим в делничен ден от 17ч.

Аз бях в събота, купих ги предварително, но за представлението от 17 часа имаше празен почти цял сектор, както и отделни редове на други места. Мисля, че няма смисъл.

Благодаря !

Къде има хубави мъжки обувки в спортно елегантен стил тип мокасини ?
Посочете марки , разнообразие на модели и адреси където да отида да мерим.

Мъжът ми доста обикаля и търси, но в крайна сметка хареса по един чифт само в 2 магазина. И двата са в Гранд Мол - единият е на ет.1 до Бершка. Не му помня името, но е голям магазин ,с известни марки обувки - мъжки, дамски, детски. Другият магазин беше Хъш Пъпис и от там си купи. В момента имат някакво намаление обувките в този магазин.
Аз харесах и моделите в Масимо Дюти и Humanic,също и в Бата, но на него не му допаднаха.
В Мол Варна много рядко ходим и затова нямам наблюдение върху магазините за обувки там.
А пък по улицата с магазини за обувки от Колхозния към Катедралата не съм обикаляла от години.

# 417
  • ВАРНА
Момичета,от къде да купя по-хубаво мъжко бельо  ?

# 418
  • Варна
Някой да е бил днес в Ню Йоркър, да каже дали е останало нещо от банските и анцузите?
Чудя се дали да се вдигна утре до там.
И това всъщност само за магазина на центъра ли се отнася? От молския няма ли същите неща?

В молския имаше само долници, няколко разцветки, нищо особено.

# 419
Здравейте имам нужда от помощ... трябва ми тв шкаф, обикновен и да е около 50 лв. примерно гледах в Джъмбо, но това което имаше не ми хареса...
ако някой е виждал някъде  newsm78
и от къде в центъра мога да купя самозалепващо фолио ?
  bouquet
мерси предварително

Общи условия

Активация на акаунт