На пазар във Варна - 23

• 49 988
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Магазина за италл бельо на Цар Освободите-минах тази вечер от там и помещението е празно.Няма и бележка по витрините за евентуално преместване на друго място.

А миналата седмица си говорих с продавачката, дори ми каза, че ще зареждат нова стока! Затова толкова сигурно отговорих!

# 601
Здравейте!Някой може ли да ме упъти от къде да купя ветроусточиво яке за 8-9г. момиче?

# 602
Diamond имат такива тип анцучни комплекти - яке с подплата и долница пак с памучна подплата - аз днес взех един от Базар Левски, но беше последният. Към 50лв им е цената. Инъче по-марковите - по мол-овете, ама са скъпи, само за яке няма да ти стигнат 50лв. Инъче тези, дето са като неопренови ми изглеждат много хубави, но не знам къде ги продават. Една приятелка видях, че има нейното дете такова, но каза, че е от втора употреба, а новите по магазините били наистина много скъпи. Виж дали в Мадара няма нещо интересно, аз не съм ходила скоро, но те има сносни български неща и може би нещо от по-плътен шушляк ще ти свърши работа.

# 603
  • Варна
Магазина за италл бельо на Цар Освободите-минах тази вечер от там и помещението е празно.Няма и бележка по витрините за евентуално преместване на друго място.

А миналата седмица си говорих с продавачката, дори ми каза, че ще зареждат нова стока! Затова толкова сигурно отговорих!
И аз изненадана от информацията тук отидох, но снощи сваляха надписите от витрините, а днес вече е празно цялото помещение. Най-странното за мен е, че до началото на юни беше там магазинът, после имаше някакъв вехтошарник, а сега liz казва, че отново е бил там до миналата седмица.  newsm78 Дано го открием в крайна сметка!   bouquet

# 604
 Магазина за италианско бельо е преместен100 метра по-нагоре  по Цар Освободител.На ъгъла има хранителен магазин и непосредствено до него.Срещу самия магазин се пада и детската кухня за ориентир.

# 605
Здравейте,издирвам от много време ето този лосион.Преди го имаше в почти всички големи вериги, но сега не го откривам никъде.. Ако случайно някой го е мяркал, ще се радвам да спомене : ))

# 606
  • ride my bike...
Като човек, който е често по планините, ветроустойчиви якета купувам само от втора употреба. Има наистина много добри. И качулките им качулки и кройките им кройки.  Simple Smile
Ако не те притеснява, ще те насоча към магазини.

# 607
Здравейте!Някой може ли да ме упъти от къде да купя ветроусточиво яке за 8-9г. момиче?

Вчера гледах в брошурата на Лидъл, че има такива якета за момчета и за момичета. Можеш да провериш в сайта им  Peace

http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=SunTPO

# 608
  • ride my bike...
Днес ги гледах "на живо" и се сетих за питането ти. Simple Smile
не са кой знае какво якетата, но биват.
Иначе може да погледнеш в туристическите магазини Стената, Яко, но там цените са от 120-130 лв нагоре....

# 609
Като човек, който е често по планините, ветроустойчиви якета купувам само от втора употреба. Има наистина много добри. И качулките им качулки и кройките им кройки.  Simple Smile
Ако не те притеснява, ще те насоча към магазини.

Не ме притеснява  WinkБи ли споделила от къде може и на лични.Благодаря.

# 610
  • Варна
А аз ще попитам за зимни якета, дамски, по-елегантни, къси  или до под дупето,  и да има номера 48-50. Където и да погледна има единични бройки, малки номера.

# 611
  • варна
Искам на свекърва ми за рожденния ден да и взема букет от бонбони - да ме насочите къде правят такива Thinking

# 612
  • Варна
Букети от бонбони-магазин Наслада, ул.Битоля 26.

# 613
Искам на свекърва ми за рожденния ден да и взема букет от бонбони - да ме насочите къде правят такива Thinking

идеята за букет от бонбони е чудесна , но тези на Битоля така ме подразниха 5 бонбона на кръст обвити с цветни хартийки цени 20-40лв.....

# 614
  • ride my bike...
Букети от бонбони правят в едно магазинче до у-ще "Чернозизец Храбър". За мен са по-хубави от тези на Битоля.
но след като видях цените - си направинме сами.
За около 10 лв. спретнахме кошница в цветя с около 30 бонбона.
http://www.liveinternet.ru/users/valirossi/post184740279/
http://s30893898787.mirtesen.ru/blog/43119767771/Buket-iz-konfet
http://www.international-handmade.info/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82% … 0%BB%D0%B5%D0%B4/
Ние направихме слънчогледи. Получи се прекрасно.
Наблегнахме на бонбоните, а не на хартийките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт