На пазар във Варна - 23

• 49 966
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Къде има бели ризи с дълъг/къс ръкав за дете  на добра цена?
Благодаря!   bouquet
Днес видях в едно малко магазинче на ул"Басанович" /почти до бул. 8 приморски полк/ бели ризи - и за момчета и за момичета - 14лв.

И аз с въпрос- имаше един магазин за бебешко/детско спално бельо срещу входа на Окръжна болница на "Ген. Колев". Днес минах от там и беше затворено. Дали са се преместили някъде или са затворили?
Ако има някой идея къде могат да се поръчат двайсетина комплекти бебешки чаршафи?
Много благодаря!  bouquet
Не знам точния адрес, но от ген. Колев като завиеш по Скобелев малко по-навътре в уличката вляво има едно магазинче за платове. Там шият чаршафчета, покривки и общо взето всичко за детската градина. От там можеш да си избереш платове.  Simple Smile

# 661
  • Варна
mari6a, много благодаря! Утре съм там.  bouquet

# 662
добинко,

Топ Копи има и срещу Пикадили център и също така на ул. Г.С. Раковски. Второто е горе-долу в района на кино Тракия, а именно: ако тръгнеш от Тракия към ПМГ, пресичаш Сливница, нагоре покрай аптека Арника и излизаш почти срещу Топ Копи. Много неясно май го обясних, но дано ме разбра Peace

Мерси много, аз как не съм забелязала това топкопи срещу Пикадили център, да не е от скоро? newsm78

# 663
  • Варна
добинко,

Топ Копи има и срещу Пикадили център и също така на ул. Г.С. Раковски. Второто е горе-долу в района на кино Тракия, а именно: ако тръгнеш от Тракия към ПМГ, пресичаш Сливница, нагоре покрай аптека Арника и излизаш почти срещу Топ Копи. Много неясно май го обясних, но дано ме разбра Peace

Мерси много, аз как не съм забелязала това топкопи срещу Пикадили център, да не е от скоро? newsm78
Копито, което е точно срещу Пикадили център е Кадко, от доста време е там. Малко по нагоре по Битоля има друго, но не съм обърнала внимание кое е.

# 664
Здравейте и от мен, много хубава тема, но не издържах да разгледам дали някой вече не е задал такъв въпрос- кажете ми от къде мога да си купя плат за плътни пердета на ниски цени, било то и втора употреба.

# 665
  • Варна
След няколко месеца търсене по вторите употреби си поръчах евтини тънки пердета по Баба Тонка и по-скъпи плътни на Бенковска( за детската стая държах да са красиви) близо до Борн.
По Баба Тонка има и евтини плътни и по мое мнение да намериш евтини, плътни по вторите употреби си е като шестица от тотото. Или са по 10-15 лв. пердето, което си е ок. 1/2 от нови ушити или са по 1 бр. Особено зле е ако търсиш с релса, а не от новите корнизи.

# 666
  • ride my bike...
Ризите според мен си отговарят. може да са лееко уголемени ( или по скоро децата ми са дребни...)
7-8г. е с етикет и 122-128.
Ако се комбинирате няколко човека си е жива далавера Mr. Green

Якета за дъжд, сняг и вятър купувам от магазините втора употреба във Владиславото ( под Лидъл)
и Македония ( зад осветителни тела Габровски )

Някой преди време беше писал, че някъде във Варна вадят снимки на хартия за 15 ст.  newsm78

# 667
Здравейте, кажете къде има магазин, където да има разнообразие на чинии на Luminarc. На много места съм виждала, но има само по 1-2 вида и се повтарят в различните магазини. Ако може пък и да препоръчате друга марка чинии, горе долу на същите цени като на Luminarc.

# 668
Къде има бели ризи с дълъг/къс ръкав за дете  на добра цена?
Благодаря!   bouquet
Днес видях в едно малко магазинче на ул"Басанович" /почти до бул. 8 приморски полк/ бели ризи - и за момчета и за момичета - 14лв.

И аз с въпрос- имаше един магазин за бебешко/детско спално бельо срещу входа на Окръжна болница на "Ген. Колев". Днес минах от там и беше затворено. Дали са се преместили някъде или са затворили?
Ако има някой идея къде могат да се поръчат двайсетина комплекти бебешки чаршафи?
Много благодаря!  bouquet

До Санита на същия ред в Мечо Пух също шият.

# 669
  • Варна
Здравейте, кажете къде има магазин, където да има разнообразие на чинии на Luminarc. На много места съм виждала, но има само по 1-2 вида и се повтарят в различните магазини. Ако може пък и да препоръчате друга марка чинии, горе долу на същите цени като на Luminarc.
Не знам марка, но на разумни цени има във VICO (може леко да бъркам името). Единият магазин се намира точно срещу входа на Образцов дом.

# 670
  • Варна
Днес видях една жена със страхотни обувки - затворени, с холандски ток, цвят горчица, но ми беше неудобно да я спра и да я попитам от къде са.

Ако някъде видите такива обувки, моля, пишете! Simple Smile

# 671
 В Deichmann има голямо разнообразие на обувки.

# 672
  • Варна
Luminarc купих от Метро за 140 лв. много си го харесвам, НО като счупя чиния, случи се 4-5 пъти за 2 години, се чупи на стотици малки парченца, които отскачат доста встрани и после много трудно ги почиствам + това, че с малко дете още повече трябва да внимавам. Направо...  ooooh! не ща хубави чинии повече!

# 673
В Гранда на 1-ят етаж има мишки за комп с камъчета и т.н. На каква цена вървят? Стават ли за нещо?

# 674
  • Варна
Някой  беше питал за фирма за щори и му бяха препоръчали Гершман.

Вчера видях на витрината им да пише 40% намаление.

Ние също сме с Гершман, нямам оплаквания за 7-8 г.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да допълня поста си - не си спомням със сигурност има ли жирафи в зоологическата?

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 13:56 от missNoir

Общи условия

Активация на акаунт