На пазар във Варна - 23

• 49 969
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • ride my bike...
аз понеже имам двама ученика с ризи, съм поръчвала от тук.
http://direct.asda.com/george/boys/school-uniform/D3M9G1C1,defau … iderRangeMax=16.0

# 646
Oтносно направленията - на моето дете от 3 години не му е пускана ПКК, защото на децата след 3 години не им се полагат профилактични прегледи, а той не боледува и така ЖП откава да даде направление, консултация иначе има на 6м и тя се състои в мерки и теглилки  newsm78 #Crazy
А иначе реват, че децата с диабет и други социално значими заболявания се увеличават, а профилактика и превенция няма  ooooh!

# 647
vanyaes, подай оплакване в НЗОК. Няма право да ви отказва направления. Сори за оффа. Peace
Жалко, че го научавам чак сега. Нашата предишна ЛЛ ни отказа по същия начин, независимо че не бяхме ползвали досега направления за нищо. Naughty
Само да вметна, че до 2 г. на детето по закон лекарката не е длъжна да издаде направления за изследвания за ясла  Peace След това , всяка година се полагат профилактични изследвания, който всички ползваме за пред ясла/градина.
Миналата година , когато сина ми беше на 1г и  ми трябваха за ясла, неговата педиатърка не ми даде направления. Тогава се бях ядосала много и звънях в Министерството на Здравеопазването, НЗОК и РЗОК  Mr. Green еми така е, и друг път съм казвала -до 2 г е въпрос на добра воля на лекарката

Става въпрос за дете, което беше на 3+  Simple Smile

# 648
  bouquet
Препоръчайте ми фирма за вертикални щори-място което сте изпробвали и сте доволни от цена-качество-изпълнение.

# 649
  • Варна
http://www.gershmanbg.com/bg/ По-скъпи са от другите места, но наистина си струва.

# 650
Oтносно направленията - на моето дете от 3 години не му е пускана ПКК, защото на децата след 3 години не им се полагат профилактични прегледи, а той не боледува и така ЖП откава да даде направление, консултация иначе има на 6м и тя се състои в мерки и теглилки  newsm78 #Crazy
А иначе реват, че децата с диабет и други социално значими заболявания се увеличават, а профилактика и превенция няма  ooooh!
Коте, просто си смени личната лекарка! Не мога да повярвам, че отказват да направят изследвания безплатно. Ето аз сега имах първокласничка и първогрупник и без проблем направих и на двамата пълни изследвания, доколкото разбрах от докторката се разписах на листи точно за профилактичен преглед. И на дъщеря ми, и на сина ми пускам поне веднъж годишно кръв и урина с направление от ЛЛ, освен това веднъж годишно голямата я водя и профилактично на офталмолог отново с направление. Специално за деца недоумявам за какво ги стискат тия направления newsm78

# 651
  • Варна
аз понеже имам двама ученика с ризи, съм поръчвала от тук.
http://direct.asda.com/george/boys/school-uniform/D3M9G1C1,defau … iderRangeMax=16.0
Благодаря!  bouquet
Цената на ризите е повече от добра, а отговарят ли си на размера?

# 652
Като човек, който е често по планините, ветроустойчиви якета купувам само от втора употреба. Има наистина много добри. И качулките им качулки и кройките им кройки.  Simple Smile
Ако не те притеснява, ще те насоча към магазини.

Можеш ли да посочиш магазините...  bouquet

# 653
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да си е купувал спрей за почистване на сребро и да е доволен?и от къде?

# 654
  • Варна
Не съм си купувала спрей за сребро, но моето го чистя с паста за зъби, четка и малко вода, направо заблестява.  Peace

# 655
  • Варна
Къде мога да намеря черна чанта за бебешка количка на прилична цена?

# 656
Къде мога да намеря черна чанта за бебешка количка на прилична цена?

Някой по-напред в темата каза в Джъмбо.  Peace

А аз да питам къде има ТопКопи или друго подобно място където да работят добре и на добри цени в района на Мол Варна, Гранд Мол, Лятно Кино Тракия, Колхозен пазар, Пожарната.....че не ми се ходи до Винс за едно подвързване, то не е само едно де...

# 657
Здравейте, не знам дали е за тук, но ще питам Simple Smile Някои да е ходил в студио "helenna face". Чудя се дали да ходя там за PTF фотоепилация. Ако моеже да споделите мнение Simple Smile

# 658
  • Варна
Къде има бели ризи с дълъг/къс ръкав за дете  на добра цена?
Благодаря!   bouquet
Днес видях в едно малко магазинче на ул"Басанович" /почти до бул. 8 приморски полк/ бели ризи - и за момчета и за момичета - 14лв.

И аз с въпрос- имаше един магазин за бебешко/детско спално бельо срещу входа на Окръжна болница на "Ген. Колев". Днес минах от там и беше затворено. Дали са се преместили някъде или са затворили?
Ако има някой идея къде могат да се поръчат двайсетина комплекти бебешки чаршафи?
Много благодаря!  bouquet

# 659
  • Варна
добинко,

Топ Копи има и срещу Пикадили център и също така на ул. Г.С. Раковски. Второто е горе-долу в района на кино Тракия, а именно: ако тръгнеш от Тракия към ПМГ, пресичаш Сливница, нагоре покрай аптека Арника и излизаш почти срещу Топ Копи. Много неясно май го обясних, но дано ме разбра Peace

Общи условия

Активация на акаунт