На пазар във Варна - 23

• 49 548
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
Докато сме на тема Мадара   Grinning
Някой скоро да е купувал цвички от там - какво им е цената и отговарят ли си на номера ?

Цвичките съвсем скоро ги гледах и бяха по 6.70 лв  Simple Smile
7,40лв са вече  Laughing Благодаря  Peace

# 751
  • Варна
Борса за канцеларски материали има и малко по-нагоре от бар Дежа вю, Скайл Х или нещо такова беше.
На Бр. Миладинови се пада, оттам пазарувахме за нашата група в детската градина. Доста неща и за първокласника везхме. А около Великден, страхотни стикери за декорация.
Относно чадърите - след като поредния китайски 2-5 лв. прокапа хаххаххха на 100 м. от вкъщи, се взех в ръце и затърсих. Взех на Гранд - 17 лв. преди 3 г., със силиконови спици. Няколко пъти така е обръщал от вятъра, че бях убедена, карай повече от това чадър не става.Обаче още е здрав. Моят е с извита дръжка - недостатък - тежък.

# 752
Къде мога да  намеря шоколад на парченца, за да мога да си направя cookies?  Blush Търсих, търсих... не мога да открия...  Sad

# 753
Къде във Варна има китайски магазин? Преди години имаше един на ул. Марко Балабанов- близо до общината, но вече го няма.

# 754
Къде мога да  намеря шоколад на парченца, за да мога да си направя cookies?  Blush Търсих, търсих... не мога да открия...  Sad

Знам, че в Метро понякога има, иначе има една борса на ул. Български орел 8, зад МакДрайв се пада. Имай предвид обаче, че и на двете места ги продават в големи опаковки (2.5 кг по спомени и цена около 25 лв за пакет, това за Метро)

Иначе бих ти препоръчала, ако няма да правиш огромно количество и имаш достатъчно време и желание, да си натрошиш шоколада в мелничка за орехи, дори и да е пластмасова пак става, само че после може да те боли ръката, щото трябва сила  Laughing   

# 755

Знам, че в Метро понякога има, иначе има една борса на ул. Български орел 8, зад МакДрайв се пада. Имай предвид обаче, че и на двете места ги продават в големи опаковки (2.5 кг по спомени и цена около 25 лв за пакет, това за Метро)

Иначе бих ти препоръчала, ако няма да правиш огромно количество и имаш достатъчно време и желание, да си натрошиш шоколада в мелничка за орехи, дори и да е пластмасова пак става, само че после може да те боли ръката, щото трябва сила  Laughing   
Какво ти огромно количество... Ще ги направя веднъж, максимум два пъти, колкото да си начеша крастата  Laughing Тези разфасовки наистина са доста големи и явно наистина ще троша шоколад, както си мислех  Laughing

# 756
  • Варна
Криси, нарежи си с ножа шоколада. Пак се получава Simple Smile

Момичета, ще подготвя нова тема, че тази вече е на 51 стр.  Peace

НОВАТА ТЕМА - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682113.new#new

# 757
  • ВАРНА
Къде мога да  намеря шоколад на парченца, за да мога да си направя cookies?  Blush Търсих, търсих... не мога да открия...  Sad

Иначе бих ти препоръчала, ако няма да правиш огромно количество и имаш достатъчно време и желание, да си натрошиш шоколада в мелничка за орехи, дори и да е пластмасова пак става, само че после може да те боли ръката, щото трябва сила  Laughing  
Какво ти огромно количество... Ще ги направя веднъж, максимум два пъти, колкото да си начеша крастата  Laughing Тези разфасовки наистина са доста големи и явно наистина ще троша шоколад, както си мислех  Laughing

В Кауфланд съм купувала специален шоколад за готвене - опакован като обикновения шоколад,250г за около 1.80 лв по спомени,опаковката беше нещо кафяво-черна.Правила съм мъфини с парченца шоколад,не се разтапят и изтичат вътре,стои си на парченца и сравнително лесно се троши с ножа  Peace

# 758
мами, помагайте, търся магазин във Варна с по голямо разнообразие на бебешки колички, по конкретно на Чиполино Пуки Про. Ако  наскоро сте купували ме ориентирайте. Благодаря Ви!

# 759
мами, помагайте, търся магазин във Варна с по голямо разнообразие на бебешки колички, по конкретно на Чиполино Пуки Про. Ако  наскоро сте купували ме ориентирайте. Благодаря Ви!
Chipolino нали си имат магазин във Варна в Свете кули? ТАм трябва да имат всички модели и цветове.

# 760
  • Варна
Момичета, има нова тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682113.new#new

Иначе, в Двете кули, да. За други колички в маркет Слънце, Рая, магазин Биберон. Аз лично си харесах количка в един магазин и после си я поръчах от И Бей, излезе ми 2 пъти по евтино Wink

# 761
Момичета, има нова тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682113.new#new

Иначе, в Двете кули, да. За други колички в маркет Слънце, Рая, магазин Биберон. Аз лично си харесах количка в един магазин и после си я поръчах от И Бей, излезе ми 2 пъти по евтино Wink

Благодаря ти, за маркет Рая не знаех, а като гледам в сайта им количката я имат.

Общи условия

Активация на акаунт