Арабин за съпруг?

• 20 009
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
На времето даваха един филм, даже скоро пак го мернах по някоя телевизия.Казва се "Не без дъщеря ми" . Мисля, че и в замунда го има.Ако не си го гледала - направи го. Wink

# 46
Здравейте, гледала съм филма, но искам само да допълня, че той е ирански, а те са шаити по религия и са перси, не са араби, така че мисля, че той не е наи показателен, специално в моя случай.

# 47
Ла Вита, никой (надявам се) не заклеймява въпросния мъж на базата на религията му. Но значителните различия в мирогледа на християни и мюсюлмани по редица много важни въпроси (голяма част от тях - засягащи семейството) следва да ти бъде като лампичка в главата и да имаш едно на ум.
Не е речено, че човекът е лош. Просто в един момент може да се окаже, че имате непреодолими различия, много по-лоши от това, че той няма да помага много-много в домакинството, или че ще гледа мач с приятели, докато ти искаш да си гледаш сериала. Това е.

# 48
  • Galaxy 13197853088
Ако мислиш, че сунитите са по-добрия вариант ...   Naughty

# 49
Че си се оженила вече си се оженила,но аз лично не виждам как от тук на татък ще живееш с този човек до края на живота си и всеки ден в мислите ти ще трябва да си имаш не едно а сто на ум.За мен това няма да е живот, а постоянен психически тормоз на които аз не бих издържала.Самата ти си свикнала на друг начин на живот ,замисли се колко години би издържала да не излизаш с приятели и познати, и да не ти идват гости в къщи,аз не бих могла да живея и две минути така.
За мен поне ако не мога да почуствам съпругът си като най-близък и добър приятел,ако не мога спокойно да му кажа това което ме мъчи и да му споделя вътрешните си терзания  Crossing Arms просто забрави.Ако не мога с него да се чувствам спокойна и сигурна тогава за какво ми е въобще в живота.
Но това все пак си е мое мнение и както вече са ти казали НИКОГА НЕ ВОДИ ДЕТЕНЦЕ ТАМ

Общи условия

Активация на акаунт