Арабин за съпруг?

• 20 000
  • 49
  •   1
Отговори
Здравейте женена съм за арабин, и в последствие усещам и разбирам , че имаме големи различия в  мирогледа, затова иускам да знам има ли и други като мен?

# 1
А заглавието ще такова?Сякаш тепърва ще вземаш решение.. newsm78

Гат се жени не знаеше ли,че ще"имате различия в мирогледа"?

Няма други като теб.Ти си единствената на тоя свят със смесен брак!

# 2
Имам голямо момиче ,с което     много  си  говорим за  живота/ най-общо казано/  , като  майка и дъщеря. Това е задължително  , според мен . Често тема  на разговор  е било обвързването м/у двама партньори  , като  съм  обръщала внимание  именно  на  факта , че ще  е много голяма  грешка  да го направи с мъж  от друга религия. Това  ми е  някакъв вид страх ,  при положение ,че съм чела много неприятни  , дори  ужасяващи  драми. За съжаление  ти  си  се обвързала  именно с такъв мъж. 
Конкретно  на въпроса  ти  дали  има  и други  като  теб   - със сигурност има , нека  да споделят . Просто не  се  сдържах .

# 3
Е...то някои неща излизат наяве след сватбата.Преди това колкото и да сте си говорили някак не са засягани някои теми.Официалният документ извиква разни мисли...започваш да разбираш нови нещ за.човека до теб.
От друга страна все сте си говорили за важните неща...и много лесно разбираш различията.
Аз имам приятелка омъжена за йорданец.Разбират си се добре,неговото семействоо я харесва.Живяха там,преди няколко.години се върнаха в България.Сега пак ще заминават,защото тук им е трудно-всеки го вижда,че е арабин и трудно намира работа.Има образование,но само като му прочетат арабското име и отказват. Нея също я гледат странно,защото е омъжена за арабин.
Искаха тук да живеят,но явно няма да стане и ще се връщат.

# 4
Имам колежка омъжена за сириец .Женени са повече от20 г
Когато обаче това стана си спомням въпреки че бях около 16-17г8/ тогава все още не бяхме колежки/ какъв шок беше това за малкия град
Тя самата ми е казвала после колко трудно са го приели нейните родители
Но пък имат наистина прекрасен брак и двама сина
Той остана в България ,приспособи се към тукашния начин на живот
Тя самата не е имал никакви проблеми с него  за каквото и да е .
Не знам точно в какво се изразява твоя проблем но  по принцип брак с човек от друга религия и по точно мюсолманска понякога наистина може да доведе до проблеми

# 5
 Моето семейство, не беше съгласно да се обвързвам с него, и аз мислях това са само предрасъдаци и се ожених тайно за него, много хубави думи чувах от него, но после виждам в него едно недоверие, едно опитване за надмощие, забранаи в индиректна форма, не допускане на който и да е мъж без той да е в къщи, едно самочувствие, че тяхната религия е по добра , че те са по достойни, а мен това ме дразни, и най вече обичам свободата от която той ме лишава, ами ако искам да ида на работа какво ще стане, той казва, а няма проблеми, но аз не съм сигурна.

# 6
Ще ми се да вярвам че всичко си е до човек, а не да обвинявам нечия религия.
Около мен няма смесени бракове.

# 7
Деца имате ли?

# 8
В раздел Дом и семейство има подфорум 'Родители в чужбина' - по държави. Там има тема, всъщност две теми - разделени са на Магреб и останалия арабски свят общо взето. Та десетки жени само от този форум са женени за араби, отделно има за турци. Иначе сигурно са стотици или хиляди.

# 9
Ще ми се да вярвам че всичко си е до човек, а не да обвинявам нечия религия.
Около мен няма смесени бракове.
то вярно си е до човека  но начина им на мислене е доста по различен
най големия страх на моята позната  е било когато са отишли за пръв път в Сирия на гости
Там начина на живот е съвсем друг, начина на мислене е друг , дори начина на общуване
И мисля че точно всичко това е причина за разногласия

# 10
# 11
Да ви е жив и здрав
А родителите ти? Какво са ви взаимоотношенията сега? Той контактува ли с тях

# 12
То си е до човек,но и религията много се отразява на човека.
Има добри хора,които зачитат жената..не се изживяват лато господари,но са мюсюлмани и имат представи за добро държание,порядки.Иначе може да я гали с перо и да и угажда,но да не приема тя да общува с мъже,да излиза разголена и т.н. Това не значи,че е лош,а просто вярва в определени морални норми и поведение.
Ако не ти харесва живота ти...изхода е да го напуснеш и да се разведете.Не виждам проблем в това,след като не си щастлива. Другата алтернатива е да търпиш цял живот.Не казвам,че той се държи зле и предатавите му са лоши,просто ти имаш пълното право да не живееш според тях.
И просто го напускаш...и да имате дете...в България сте,бракът ви се разглежда по бг закони.Има голяма разлика между това да го обичаш и цял живот да се чувстваш в клетка,заради едната любов...а тя си отива много лесно,когато човек не е щастлив.

# 13
Да ви е жив и здрав
Мерси, той е страхотен, подаракът ми в живота, ами какви са пред тях се прави, че всичко е наред между нас, че не е ревнив, че нямаме проблеми, или ако имаме са малки и е склонен да ги решим, но аз знам, че не е така, и всеки път за всичко аз отстъпвам, те са хитри а аз не обичам да се карам и той знае с мили думи с=тава както иска, но той мре отделя от семейството ми дори, все казва нямаме време незнам какво да не се срещам много много с тях, а за неговото семейство когато говори с тях мед му капе от сърцето.

# 14
Да ви е жив и здрав
Мерси, той е страхотен, подаракът ми в живота, ами какви са пред тях се прави, че всичко е наред между нас, че не е ревнив, че нямаме проблеми, или ако имаме са малки и е склонен да ги решим, но аз знам, че не е така, и всеки път за всичко аз отстъпвам, те са хитри а аз не обичам да се карам и той знае с мили думи с=тава както иска, но той мре отделя от семейството ми дори, все казва нямаме време незнам какво да не се срещам много много с тях, а за неговото семейство когато говори с тях мед му капе от сърцето.

А ти защо не споделиш с родители те ти каква е истината
Според мен / дано да не съм права/ той иска да нямаш контакт с родителите ти и от там насетне да нямаш и тяхната подкрепа

Общи условия

Активация на акаунт