Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 956
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Svetlanica, палците си остават стиснати за следващия месец  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover През септември чакаме в темата да завалят двучертичкови новини Grinning

Лилка, да, това са хормоните  Peace На мен на бележката за изследванията ми бяха написали да ги направя между 1-ви и 4-ти ден от цикъла, та явно може и тогава.

Flower Fairy, и ти да се оправяш бързо, а за утре приятно излежаване  Hug

Дони, ами то сега му е паднало на юнака да му угаждате за всичко, възползва се човека  Joy, че като поотрасне още малко ще има да се набляга на възпитанието.

На мен взе да ми разминава, не че има още какво да излиза, но поне вече коремът не ме боли и бебка има официално разрешение да си скача колкото си иска  hahaha Милата нещо много хълца напоследък, случва се и по няколко пъти на ден, а на мен ми е много миличко и сладко като се разхълца Grinning

# 121
Светле, много се радвам, че се оправяш и бебка може да си плува на спокойствие без да те притеснява Wink
Септември е добре за  EFP, милото е рожденник, та дано да го зарадвам с положително тестче, въпреки, че колкото повече наближава ми става много криво, защото термина ми беше за 19.09 и някак си го усещам пропуснато това време....но всяко зло за добро Hug Hug Hug
В понеделник заминаваме за Гърция на моренце и гледам да си мисля за това, че тази година все още не съм почивала, пък ако бебка реши да се появи там ще е още по добре!
Flower Fairy, дано крачето ти мине възможно най-бързо Hug
Лилка, както Светлето е казала хормоните може да ги пуснеш и на четвъртият ден, просто трябва да кажеш на док кога си ги направила, стискам палчета да са добре!
Дони  Hug за теб и за Пух!

# 122
  • NE
Добро утро!
Svetlanica Стискам палци септември да направиш най-хубавия подарък на твоята половинка. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Светле Сигурно е страхотно усещането да чувстваш всяко движение на бебка. newsm76 Радвам се че си по-добре. Hug Hug Hug

Благодаря момичета за това, че ме мислите с крака ми. Hug Точно един сън и на сутринта не ме болеше въобще.
Вчера моя половинчо ме изненада много приятно. Усети ме че нещо не бях на кеф и щом се върна от Варна ми донесе пълна торба с книжки, които съм искала да прочета. Стана ми много мило.  loveuuu

Силно гуш за всички! Hug Hug Hug

# 123
  • Варна
 Hug да си кажа и аз какво ме развесели, преди малко  Blush
Сънувах, че раждам, а значението на съня се оказа най-хубавото, което мога да си пожелая "Сънуваш ли, че раждаш, очаква те вероятна бременност."  Praynig
В понеделник съм на контрола за уреяплазма, друго интересно няма. Имам особено отношение към мъжо в момента, и не бебеправим  Naughty
Хубава събота на всички  Hug

# 124
  • NE
 Момичета, имам едно въпросче.
От три цикъла имам едно розово течение, което винаги се появява преди М.  newsm78
Приемам го като ПМС, но почвам да се замислям дали не е прогестеронов недостиг. Дали не трябва да отида при доки или се психирам. Thinking

П.П. Цикльо ме изненада по-рано. Май всичко ми е наред и само психясвам. Blush

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 17:11 от Flower Fairy

# 125
Flower Fairy,и аз смятам,че всичко ти е наред и само психясваш Mr. Green.Пожелавам ви на всички необебени по едно хубаво септемврийско чудо! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мира,оправяйте скоро отношенията с половинката! Peace
Ние утре най-накрая заминаваме на моренце  grinning039 sohappy.Те хората вече забравиха,че са ходили... WinkЩе се видим след около седмица-дотогава в темичката да има поне два  EFP!За тази цел- babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7!

# 126
Хоп първа под прашеца! Heart Eyes

# 127
Хоп 2-рааааааа,йеееееееее newsm44 newsm68 smile3534

Светле,много ми е интересно как разбираш,че бебка хълца,звучи много нежно Heart Eyes Hug

Луни,да,аз вече забравих но ми се иска пааааак,желая ви приятно изкарване,и да се пазиш,моля те  bouquet photo Благодаря за прашеца Hug Hug Hug Hug  Hug

охооооо,сънят ти звучи страхотно,дано наистина предсказва това Hug Peace

# 128
  • София
Мира, на бебче ще да е този сън  Praynig Дано да са добри резултатите от контролата  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Flower Fairy, може и съвсем нищо да не е, но ако те притеснява, засечи си О с тестове и пусни един прогестерон 7 дни след О. А и при следваща бременност най-вероятно ще ти изпишат прогестеронов препарат превантивно, след като вече имаш един неуспех, в тази тема май всички бременни и родили сме били на Дуфастон или Утрогестан в началото.

Боби, хълцането са едни ритмични по-лекички побутвания, не като ритничета, по-скоро като пулсации, през 4-5 секунди, веднъж усетиш ли го не може да се сбърка  Grinning, започва към 7-ми месец, така се подготвят дробчетата и диафрагмата на бебчето за дишане. Пожелавам ти в най-скоро време и ти да го усетиш  Hug

# 129
Благодаря ти,Светле,дай Боже Hug Една колежка и тя викаше,че усеща хълцане,но аз си мислех,че се превзема и викам тая пък какви ми ги говори,това е невъзможно #Crazy

# 130
Мили,момичета,благодаря много за милите пожелания към мен и семейството ми!От все сърце пожелавам на всички Ви такава радост и щастие!!! Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Не съм ви чела,влизам само да ви почерпя за раждането на Адриан и днешния рожден ден на кака му Яна! Simple Smile

# 131
 Hug

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 23:19 от лилка

# 132
Вчера вече ти отговориха на въпроса Simple Smile
отиваш на 4 ден от цикъла в лабораторията по Републиканска и си пускаш каквото искаш Wink
И нещо не смяташ както трябва Simple Smile Хем имаш 10 дена закъснение , хем си 3 ден след цикъл ????
За да направиш това изследване трябва да си 3-4 ден от цикъла а не 10 дена след закъснението ! Дефакто трябва да си имала цикъл Wink

# 133
Оф, извинявам се обърках темите  Rolling Eyes .Исках в друга да пиша  Blush.
Благодаря на всички.

Troy благодаря и на теб,имам си цикъл(в по предни постове го отбелязох),утре е трети ден- обикновенно ми е три дена и доста оскъден.Просто споменах че преди него съм имала закъснение от въпросните 10 дни.Извинявай ще си изтрия поста(ако успея).

# 134
Няма нужда да го триеш Simple Smile след като ти е дошло независимо от това колко оскъден е бил значи нямаш закъснение Simple Smile погледни в нета дали няма някъде лаборатория която бачка неделя, ако не понеделник не е проблем да ги пуснеш.

Общи условия

Активация на акаунт