Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 955
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мили момичета, не съм писала отдавна, пък и не е имало за какво, но ви чета редовно и се вълнувам с вас! Много се радвам на всички нови коремчета и мами, положителни тестчета и хубави новини. На новите момичета в темата искам да кажа горе главата и никакво отчаяние  Hug !
Ние имаме зелена светлина след К и бебеправим усилено, но за сега няма резултат.
Момичета имам нужда от вашето мнение по един проблем - накратко, след К през февруари менструацията ми се появи на 28 ден както е по принцип и нямаше никакви проблеми до този месец. Трябваше да ми дойде на 20.08, но се появи два дни по-рано едно кафеникаво зацапване, отдадох го на това, че бяхме на море и се движих повече и чаках да си потече нормално. Да обаче вече 6 дни само това зацапване, много леки болки  и нищо повече. Направих тест преди два дни - отрицателен. Моля ви ако на някоя от вас се е случвало подобно нещо, нека сподели. Много съм притеснена, възможно ли е да е извънматочна бременност. За съжаление моят лекар е в отпуск в момента и няма как да отида. Целувам ви и ви  Hug силно!

Този месец и моя цикъл е по същия начин , първо ми прицапа кафеникаво и на втория ден като шурна ... и тук кръв, ту кафеникаво зацапване ... При мен няма съмнения за бременост, тъй като не сме бебеправили , но това е нещо много неестествено за мен. Имам редовен цикъл и никакви такива аномалии Simple Smile Ако теста ти е отрицателен не мисля че трябва да се тревожиш и следващия месец ще е  нашия  Laughing

# 106
Светланица,на 1005 теста при извънматочна отчита  EFP Аз и 2та пъти имах  еднократно зацапване някъде седмица преди датата на цикъла,даже 2рия път беше ярка кръв,и така познах,че съм бременна де,така,че е напълно възможно и при теб да е така,силни fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
да е това Hug

Светле,това,че ти си родена в 34-та седмица нищо не значи,сега се успокой и не го мисли,отдай се на розовите мисли и се наслаждавай на малкото време,което ти е останало с тумбака Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 107
Светланица,на 1005 теста при извънматочна отчита  EFP Аз и 2та пъти имах  еднократно зацапване някъде седмица преди датата на цикъла,даже 2рия път беше ярка кръв,и така познах,че съм бременна де,така,че е напълно възможно и при теб да е така,силни fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
да е това Hug

Теста и е отрицателен така, че няма смисъл да я плашиш!

# 108
Целта ми не беше да я плаша,дано не ме е разбрала погрешно,извинявам се,ако прозвуча така Embarassed Rolling Eyes
Желая и от все сърце EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP

# 109
Flower Fairy, kremmito, Troy, bobi123 благодаря ви милички за палчетата и за отговорите.
Troy, при мен изобщо не шурна, само зацапване си е все още а иначе и аз съм като часовник с цикъла, ама ето че сега става нещо, дано да е за добро  Hug
 bobi123 Heart Eyes не си ме уплашила миличка, разбрах напълно какво си искала да кажеш Hug, ох тези тестчета, дано едно от тях да е моето. решила съм утре сутринта да си направя. Хайде лека на всички и много  Hug Hug Hug

# 110
  • Пловдив
Svetlanica, аз не мога да ти бъда полезна със съвет! Стискам палчета да няма нищо общо с твоите притеснения  Praynig Не си мисли за никаква извънматочна и тем подобни! Гуш  Hug И стискам палчета  fingerscrossed

Креми, много е сладка малката Ема! Разкошотийка усмихната  Heart Eyes

# 111
Светланица, на мен всички тестове ми бяха отрицателни, кръвния ми излезе положителен, дано и при теб има повод за радост Praynig

Креми, много е сладка малката /пупу Heart Eyes/ и как хубаво позира, ние още се запознаваме с фотоапарата и го гледа доста сериозно, ще кача някоя друга снимка сега Flutter

# 112
Svetlanica радвам се да прочета твой пост! Hug
Надявам се наистина скоро да ни зарадваш с 2 чертички. При мен винаги теста отчита минимум седмица след предполагаемата дата на МЦ. Желая ви успех! Hug

Светле то и аз от седмия месец все си мисля, че всеки момент ще тръгне раждането. Но виж как устисках Simple Smile Просто като видя, че съм следващата в списъка и ... Crazy Пък и напоследък все ми е едно тежко, вечер ме хващат контракции и се чудя дали тази вечер няма да е момента Simple Smile
Незнам дали вече ви писах за това, но корема ми е паднал вече по-надолу, а нали казват че това е един от симптомите за наближаване и съвсем се вкарвам във филми.  Crazy
Да сме живи и здрави и аз и малкото човече в мен пък кога точно ще се срещнем няма значение.

# 113
  • София
Кремиии, страхотна е Емито, пу-пу, прекрасна малка принцеска   Heart Eyes

Знам, че съм пълен идиот  Mr. Green, ама на мен притесненията са ми не толкова, че ако се появи по-рано ще е леко недоносена, а дали ще сме готови да я посрещнем както подобава с креватче, изпрани дрешки, място за нейните работи и т.н., че сме големи мотльовци и двамата и вече 1 месец дори не сме си наредили нещата по шкафовете в новия апартамент и няколко кашона все още си седят без да сме ги пипнали.
И пак да си помрънкам малко, от вчера ме е хванало някакво гадно разстройство и вече имам чувството, че ще си изкарам вътрешностите  Sick А и малкото диване няма милост и си тъпче като слон върху болящите ме черва и почти цяла нощ си прекарах във wc-то, а сега отивам до работата, защото за днес пък имам и сумати служебни неща да свърша  Sad

# 114
Светле, спокойно, аз докато бях в болницата моя довършваше коридора hahaha не ми се мисли ако бях родила по- рано, по- неподготвени от вас бяхме...кошарата я сглобихме преди да тръгна за болницата...абе загубена работа hahaha

Каси, когато и да се появи ние стискаме палци всичко да е наред и да мине леко и безпроблемно Hug Hug Hug

# 115
Добро утро момичета,
искам отново да благодаря на всички за стиснатите палчета, не можете да си представите каква подкрепа сте ми  Hug ! За съжаление обаче, ще ви разочаровам с новините, направих теста преди малко и   EFN Sad. Не било писано и сега, дано следващият месец да имаме успех. Звъннах на доки и му разказах всичко, та той предположи, че този месец съм имала ановулаторен цикъл и това е причината за странната лелка. Смотана работа ама какво да се прави.
Каси, като ти гледам лентичката настръхвам от радост, то не остана! Желая ти много леко раждане и най-красивата среща с бебо!
Теди, Дони, как са вашите малки чудеса!
Целувам всички ви и  Hug Hug Hug

# 116
Svetlanica,миличка,съжелявам,че е трябвало да претърпиш разочарованието,защото колкото и да си казваш,че няма да го мислиш,да не си го навиваш на пръста е невъзможно,това е вътрешно чувство,което няма как да го предотвратиш,но........важното е сега да е всичко наред и следващия месец вече да се похвалиш с smile3501 smile3501 smile3501
Стискам палци,миличкаааааа Hug Peace Praynig

Светле,това са бели къхъри,че нямало да е оправено,малко и мъжо да се стресне,ти вече си си в правото да те мързи и да не ти се прави нищо още повече в тези жеги  Nature Sunny Малееееее,някакъв ад е,пазете се момичета много Hug Hug Hug Hug Hug

Каси,нека си пада корема,почивай си повечко,контракциите ще си ги имаш мила,нормално,това са си подготвителни,не им се връзвай много,много,бъдете живи и здрави  bouquet Heart Eyes

# 117
  • Пловдив
Светле, бързо се оправяй, че е много неприятно  Confused

Светланица, благодаря, че питаш - добре сме с малък Пух. Расте си заедно с някакви зъбки и общо взето му угаждаме. Малко се изнервям на моменти, но е поносимо положението  Crazy

# 118
  • NE
Оп,хоп и от мен!

Кремито Малката Ема е истинско съкровище (пу-пу).  newsm76 Личи си, че кърмата си върши чудесно работата щом малката изглежда толкова здравичка. Hug
Svetlanica Не се отчайвай! Hug След всяка тъга идва усмивка, така че ти пожелавам да видиш своите две  EFP съвсем скоро. Hug Hug Hug
Каси Пожелавам ти да издържите с бебка най-малко седмица и да се срещнете през септември. Hug Hug Hug
Светле Съжалявам за лошите стомашни неразположения. Аз съм от една седмица имам някакъв лек стомашен проблем, но нещата се оправят от самосебе си.
Дони Пожелавам ви да не ви мъчат много, много зъбчетата. Hug

Вчера ми влезе едно трънче в крака и днес едвам съм се добрала от работа до вкъщи. След 1 час ровичкане го намерих и беше сериозно нещо. Незнам как не съм го усетила снощи. Сега съм с намалена подвижност, но поне утре е събота. Grinning

# 119
Здравейте!
Аз пак да питам.Сдобих се с цикъл,след 10 дневно закъснение(втори след К). Та трети ден от цикъла ми се пада в неделя и искам да изследвам половите хормоните за този ден ,но нямаме май в Б-с лаборатория работеща в неделя и може ли да се направят на 4 ден(понеделник)?И ако ги правя без да ме праща лекар какво трябва да кажа в лаборатория?
И този ли са хормоните които се правят  на трети ден?
LH Лутенизиращ хормон
FSH Фоликулостимулиращ хормон
E2 Естрадиол
Тестостерон
Пролактин

Общи условия

Активация на акаунт