Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 953
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Дани, честито и от мен! Да ти е жив и здрав малкият Адриан!  Two Hearts Браво! Успя! newsm68

# 91
  • Пловдив
Дани, честит син! bouquet Да ти е живо и здраво детенцето, да бъде весело, усмихнато и умно! Нека е благословено и да донесе много топлина и детски смях в дома ви! Бързо възстановяване и те чакаме с подробен разказ  Hug

# 92
Честита радост на мама danip !! Да е жив и здрав малкия Адриан, много да радва мама и тати, да расте усмихнат и да е голям късметлия !

г-жа  Анна, тихичко честито и на теб ! Стискам силно палци всичко да е наред и двете сакчета да станат две прекрасни бебета на финала !

Аз се върнах на работа вече Sad Първия ден буквално не знаех къде се намирам. Бавно започвам да навлизам в рутината. Колежките ме гледаха едни такива тъжни, сякаш искат нещо да ми кажат, но никой нищо не казва, сякаш ако не говорим, можем да се правим, че нищо не е било...

Надявах се да засека овулация тези дни, но една кутия тестове не ми стигна, явно първият цикъл ще се забави.

Прегръдки на всички Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 17:57 от lucky_charm

# 93
  • София
Честит син на мама Дани   bouquet Да е жив и здрав, да расте умен и силен, да е борбен като мама и само радост да носи на мама и тати!

# 94
Честито Мамо Дани!!!!!! Да ви е живо и здраво юначето, да ви радва и вие да сте много живи и здрави да си го гледате  Hug Hug Hug Hug Hug чакаме те с подробен разказ Hug

Мименце, моята док е доц. Янева в Майчин дом, на мен не ми прави тя ФМ-то, д-р Георгиев я прави/но не този от АГ, а друг.. Laughing/ Янева в кабинета си има доста добър ултразвук, с доплер за сърце и всичко останало и общо взето всеки път измерва, но на 4Д тя ми каза да си запиша час за този...може би просто не работи с тази апаратура незнам, щото пък като имах отлепване ме заведе в един кабинет където узи-то е някакво друго- за амниоцентеза и там се видя бъдещата Емма и тупкащото й сърчице, на апарата в кабинета не се виждаше Crazy а аз я хваля, щото знам че ако не беше тя хич нямаше да съм дотук...като се почне от кюретажа, после следенето, тя ме накара да си пусна хормони, после ми натика противозачатъчните, после фоликуметрията...после да остискам до термина...определено нямам думи да изразя какво е направила за мен тази жена Heart Eyes

# 95
Благодаря на всички, за това че ме мислите!
Аз очаквах, че докторката няма да е много доволна, че отивам да раждам другаде. Така, че вече не я мисля Simple Smile

Дани честита рожба! Да ви е жив и здрав Адриан  Hug

Аз още стискам кълки, но май не остана. Струва ми се, че вече ми е паднал корема и не трая много на ходене. Вечер от време на време имам стягания и болки ниско долу. Още от 10ти съм спряла магнезия и астирин протекта и съм в очакване. Дано да дочака поне септември.

# 96
Здравейте мили момичета, не съм писала отдавна, пък и не е имало за какво, но ви чета редовно и се вълнувам с вас! Много се радвам на всички нови коремчета и мами, положителни тестчета и хубави новини. На новите момичета в темата искам да кажа горе главата и никакво отчаяние  Hug !
Ние имаме зелена светлина след К и бебеправим усилено, но за сега няма резултат.
Момичета имам нужда от вашето мнение по един проблем - накратко, след К през февруари менструацията ми се появи на 28 ден както е по принцип и нямаше никакви проблеми до този месец. Трябваше да ми дойде на 20.08, но се появи два дни по-рано едно кафеникаво зацапване, отдадох го на това, че бяхме на море и се движих повече и чаках да си потече нормално. Да обаче вече 6 дни само това зацапване, много леки болки  и нищо повече. Направих тест преди два дни - отрицателен. Моля ви ако на някоя от вас се е случвало подобно нещо, нека сподели. Много съм притеснена, възможно ли е да е извънматочна бременност. За съжаление моят лекар е в отпуск в момента и няма как да отида. Целувам ви и ви  Hug силно!

# 97
  • Близо до морето :)))
      Честито бебче на мама Дани, да е жив и здрав малкият Адриян, да е много щастлив и обичан.На теб мамо бързо възстановяване и те чакаме с разказче и снимки.  Hug.

Каси не я мисли повече тая докторка, важното е ти да си спокойна и нещата да се случат така както ти желаеш. Специално за МД съм чувала и, че не са дали документите на едно момиче за приемане в болницата за раждане, когато са разбрали че няма да ражда там. Все пак всеки има право на избор, а ти си направила много добър.  bouquet

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 17:20 от kremmito

# 98
  • София
Svetlanica, при извънматочна тестът си е положителен, но на УЗ не се вижда нищо в матката. Изчакай още няколко дни и ако не се засили течението направи пак тест, възможно е и при най-нормална бременност да има зацапване на датата на цикъла, при мен беше така, зацапа 2-3 дни и бях абсолютно убедена, че не е станало нищо, ама "нищото" е вече 2 кила и прави опити да ми счупи ребрата  Mr. Green Дано всичко да е наред и скоро да се похвалиш с 2 чертички  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Каси, ще си потрае детето още малко, нормално е вече да има малко повече контракциики  Peace Хм, а на мен магнезия ми казаха да го спра около 2 седмици преди термина - от началото на октомври newsm78 Иначе аспирина до началото на 9-тия месец, то при мене малко рано още, но на последния преглед докторката незнайно защо реши да ми ги обясни тези неща.

Иначе и мен взе да ме гони някаква параноя  Mr. Green Понеже аз съм родена в 34-та седмица, е, била съм си слон направо - 2700, 49см, съвсем развито и самостоятелно дишащо диване и до ден днешен здраво като добиче  Mr. Green, знам че няма нищо наследствено в това  hahaha, ама взе нещо да ме е шубе ако и нашата госпожица реши да излиза по-рано.

# 99
Мила Дани,честита рожба!  bouquetДа ви е жив и здрав малкия юнак,да расте здраво и весело дете и да е гордост за мама и тате! Hug Hug Hug
Каси,ти си наред Peace.Стискаме ти палци! Hug
Svetlanica,надявам се следващият тест да е двучертичков! fingerscrossed

# 100
Светле, дано да излезнеш права, при мен предишният път се получи същото зацапване, но както ти казваш беше само за два дни и след това спря, но теста имаше две супер ярки черти. Аз и сега първо това си помислих, ама като видях, че е отрицателен и взех да се притеснявам, пък и не бях наясно дали ако е извънматочна теста отчита. Сега това зацапване продължава вече 5 дни. Ох дано не е нещо с хормони или други чудесии. Мерси Светле, дано и при теб всичко е наред с двекилограмовото чудо  Heart Eyes! Ще припишкам още един тест след няколко дни и ще пиша за резултата  Hug

# 101
Svetlanica  , силно стискам палчета! fingerscrossed fingerscrossed  С нетърпение чакам след няколко дена да ни съобщиш хубавата новина!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Както Светлето ти е казала, при извънматочна щеше да ти отчете теста. Има многомомичета, на които не им е отчел веднага теста.  Hug Късмет!!!!

# 102
Мименце, благодаря за палчетата, ще ви пиша веднага след като направя тест, дано да сте прави момичета, ако е така ще съм много щастлива, въпреки, че гледам да не се навивам предварително, за да няма пак голямо разочарование! Страхотни сте момичета, благодаря за подкрепата!   bouquet

# 103
  • NE
Привет и от мен!
Светле  Стискай кълки и не го мисли. Бебка ще си дойде навреме и ще бъде най-щастливият ти ден. newsm76 Hug newsm76
Svetlanica Стискам палци всичко да е наред и след ден-два да видиш  EFP. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed По твоя разказ си мисля, че точно това се е случило. Hug Hug Hug
Теди и Кремито  Как са малките принцески?

# 104
  • Близо до морето :)))
Svetlanica стиснати палчета и от мен, дано тия дни да ни зарадваш  Hug

Flower Fairy Благодаря ти, че се сещаш за нас  Heart Eyes Ема е много добре, вече е заформила огромни бузки и крачета само за щипкане. Никой не може да повярва че  е на 2,5м. върви доста едричка. Сложих снимчици да я видите  Hug

Макар, че не пиша често не Ви изпускам, много ми е приятно във Вашата компания.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт