Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 946
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Боби, нашия Майчин дом е частна болница, софийския не е Hug

Каси, наистина мога да ти кажа че хуманните лекари се броят на пръсти, аз си поседях 5 дни в МД-то, само моята лекарка идваше на всяка смяна да се видим и Корновски старши при неговата пациентка, всички други 'млади и опитни' те оперират или израждат и даже на момичето дето беше с мен в стая не й каза кога да отиде за конците, не й каза какъв спрей да си вземе за раната, въобще...на произвола...няма го онова внимание вече което аз примерно си получавам, тя и Лили ще потвърди за какво става въпрос, даже в деня на изписването ми се обади че неможе да дойде и пак ми повтори 100 пъти нещата, да не говорим че ми даде безброй съвети за кърменето и тн..потресаващото в случая е че конкретно в МД въобще не са от най- заетите, както примерно е един Георгиев в АГ, който сигурно на всяка смяна е в родилна зала, тези там въобще не са така, а все време нямали...само парите гледат да вземат и това е ooooh! а пък за коментарите й...какво да ти кажа, как може сама да си решава..искам да кажа че при мен макар че бяха налице всички предпоставки пак искаше да пробвам естествено, после пък ми каза сама ако искам да ида в друга болница, щото при тях е скъпо...абе човещинка...чак мен ме хваща яд като се сетя какво е било #2gunfire извинявам се за лиричното отклонение, ама аман от бизнесменки #2gunfire

вижте какво намерих http://www.dnevnik.bg/zdrave/2012/08/21/1891967_za_pruv_put_v_sv … ranena_shiika_na/

# 76
  • Пловдив
Лейди, успех в последните подготовки за сватбата  married Нека всичко мине по план и дай Боже скоро след това да се зарадвате на най-прекрасния подарък за сватбата  Heart Eyes

Бени,
честита зелена светлина!!! Дай Боже скоро да имаш добри новини и една успешна бременност  Praynig Praynig Praynig

Каси, каква е тая докторица бе!?!? Че и е некоректна на всичкото отгоре  #2gunfire Joy

# 77
Бени,миличката ти,такива са 99% от лекарите,нищо не ме учудва,гледат си само джобовете и колкото повече имат толкова повече искат,мислят си,че много работят и всичко те правят,а не осъзнават,че са една кръгла 0,освен да окипазят хората няма какво друго да направят,не ги е срам #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Искренно се надявам следващия път да е едно щастливо начало с пухкав,бебешки жив и здрав финал Hug Praynig Hug Praynig Hug Можеш да разказваш колкото си искаш и каквото искаш,мила,нагледала съм се и наслушала на какво ли не #Cussing out

Теди,разчувства ме това което си публикувала,браво на жената за силата и куража

# 78
tedy_e статията ме разплака.....

# 79
Привет,
записвам се, че Ви изпуснах, и ще се върна назад да видя какви сте ги сътворили  Hug

# 80
Г-жа Анна , честита двойна радост!!!   bouquet Нека цялата ти бременност да мине безпроблемно и на финала да гушнеш два сладки бебешока!

Бени , мила, толкова дълъг път си изминала! Силно , ама много силно се надявам в най-скоро време да видиш отново 2-те чертички и 9-те месеца на бременността да минат гладко и безпроблемно! Дано новата терапия да е ключа към този успех!  Hug

Теди , прави ми впечатление, че си изключително доволна от твоята лекарка. Не веднъж си я споменавала и то винаги с добро. Ако може да кажеш как се казва, за да отида този месец, живот и здраве на една консултация при нея, че моя док е в отпуск. Тя прави ли ФМ? Туко виж и между нас пламне такава обич, както при вас и щом е толкова внимателна да си ходя и при нея на частно.  Simple Smile

Каси , за д-р Георгиев само хубави отзиви има и ти си го знаеш де! В добри ръце си! Забрави я тази докторица и не се ядосвай. Ако може само пиши как се казва, че да си имат хората едно на ум.  Hug

# 81
Момичета, не бих могла да се сдържа,
току що надникнах при августлийчетата и се натъкнах на прекрасна новина !!!!

DANIP  е родила на 21.08 в 21:25 един голям юнак, казва се Адриан с размери 3700гр. и 50см!!!! Да й е жив и здрав бонбона, нека да е добро, умно, хубаво и послушно дете! Честито Дани, бързо възстановяване! На таткото наздраве!

# 82
Йеее, честито на Дани!  Party Party Party Нека е жив и здрав малкия Адриан и да радва много мама и татко!

# 83
Честито ,Дани!Нека бъде жив и здрав Адриан,да расте обгърнат в много любов,уважение и радост,да бъде много послушен и много да ви радва  bouquet Hug  bouquet
Бързо възстановяване,мила newsm10 smile3525 smile3501
НАЗДРАВЕ,на таткото cheers newsm44

# 84
Дани, честита радост, мила! Нека е жив и здрав малкия Адриан, нека расте безгрижен, късмета да му е пръв другар, а усмивката - вечен спътник! Възстановявай се, мамичко! Гуш от мен и за двама ви!  Hug Hug Hug

# 85
Честито ,Дани! Нека бъде жив и здрав малкият Адриан, да расте голям и послушен да радва мама и тате  Hug

# 86
  • Варна
Дани, честит ти малък юнак! Да ти е жив и здрав Адриан и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
Честит син,мамо Дани!Да е жив и здрав и много да ви радва юнака Адриан!
Бързо възстановяване на теб  bouquet,а на таткото наздраве!

# 88
  • NE
Дани, честит малък-голям юнак! Пожелавам на Адриан да е жив и здрав и да носи само смях и усмивки на мама и тати.   bouquet  bouquet  bouquet

На мама danip пожелавам да се възстанови бързо и да ни разкаже как е преминало цялото приключение. Hug Hug Hug
На таткото пожелавам Наздраве!
cheers

# 89
  • София
Дани, Честито юначе! Да ви е жив и здрав, да расте обграден от много любов и щастие, късмета винаги да бъде с него,  да ви радва и да ви носи много поводи за гордост. Бързо възстановяване на теб и много щастие на цялото семейство     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт