Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 940
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
г-жа Анна, честита двойна радост! Hug

Кляш, чудесни новини за бебка. Hug

Дони, честита месечинка!  bouquet

Лейди, желая ти незабравим сватбен ден и  чакаме снимки след това. Hug

# 61
Благодаря ти zuzi_79 и аз така смятам, но исках да ми дойде. Очаквах го на 10 и  дните след него да правех изследванията .Давали сте ми съвети(особено ти за което ти много ти  благодаря) какво да изследвам записала съм си,няма да е за последния момент смятам септември(или май когато ми дойде де) да отскокна до Варна и всичко което каже док да направя ,а и друго мнение да потърся.Идват в Бургас добри лекари от София май че септември почват пак посещенията си и чакам да получа и заплата защото никак няма да са евтини все пак и това си е важно,да си направя всичко необходимо няма сега едно после друго.Сегашните ми дни почивка бях планувала  всички тези неща ама плановете ми винаги се провалят за съжаление и нищо не планувам вече като ми дойде действам.А и за някои изследвания не е необходимо май доктор да ми ги назначи така че още на третия ден на цикъла ще изследвам  LH, FSH и естрадиол.(това беше нали)  След това дните след овулацията се изследва прогестерона. Пролактин когато се пускат някои от другите.Някои пускал ли си е такива изследвания да не са изписани от доктор по специално тези основнте хормони?Личния дали може да ми ги изпише да ги пусна?

# 62
С мъжо смятах ме и излиза че е първо априлска шега с коледна доставка  Joy Joy Joy, аз съм родена на първи април  hahaha. Аз тайно се надявам да не е точно на 25 че Коледа и рожден ден на едно поне някой ден разлика да имат двата празника

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 15:25 от klqsh

# 63
  • NE
Привет момичета!

Лилка Радвам се, че нещата с теб се нормализират. Hug Сега остава само цикльо да дойде.  Praynig Пожелавам ти ноември да бъде твоя месец и да имаш здрава и хубава бременност. Hug Hug Hug
г-жа Анна Страхотни новини! Много се радвам, че на прегледа са се видели не едно, а две сакчета. Heart Eyes Стискам палци всичко да мине по мед и масло. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
leidi_06 Пожелавам ти най-страхотните сватбени моменти и много здраве, щастие, любов на вашето семейство. Пожелавам ти медения месец, да е толкова сладък и пълен с любов, че да завърши с едно здраво и сладко бебенце. Hug Hug Hug
П.П. Чакаме снимки. Peace photo
klqsh Дядо Коледа тази година ще донесе най-сладкия подарък. Hug Hug Hug
benito_79 Честита зелена светлина и стискам палци най-после всички мечти да се увенчаят със здраво и сладко бебе. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Вчера ми се случи нещо много хубаво и ми падна камък от сърцето. Една моя приятелка дойде с малката бебе Мая и ми я даде да я гушна. Така съм я гушкала, че щях да се разрева от щастие. Беше много, много хубаво. Heart Eyes Надявам се да съм била поръсена от нейната мама с бебешли прашец. Peace
След малко взимам половинчо и отиваме за бебешки подаръци, че още не съм дала нищо. Те живеят в София и Ловеч и се виждаме с нея и нейната сестричка само през лятото.

# 64
  • София
Лилка, не е нещо необичайно сега да имаш такива промени в цикъла. Хормоните аз съм ги пускала без направление, към 160лв. ми излезоха всичките, не знам принципно за кои би могла да си изпросиш, със сигурност за щитовидните TSH и FT4 можеш да вземеш направление от личния, но за другите нямам идея.

Дойде ни количката  newsm44 Супер е, но естествено с каръшкия ми късмет в комплекта липсва мекичкото за предпазния борд на летния кош. Не че е болка за умиране, все пак някои модели са си изцяло с пластмасов, тези с поставка за чашка например, но ще го потърсим пак довечера, че може и да сме го изръсили някъде и да не съм го видяла.

# 65
Здравейте!Чета си ви най-редовно,но нямам време да пиша ooooh!.С нетърпение чакам болничния през септември,че вече доста нанагорнище ми идва тази работа Whistling.
Leidi_06,и аз ти желая един незабравим и много щастлив сватбен ден!!! Heart Eyes Изживей го максимално пълноценно,отпусни се и се забавлявай! Hug Hug Hug
Benito,радвам се,че писа!Не сме те забравили! HugЖелая ти много късмет с терапията на Стаменов,дано да стигнете този път до успешен финал! Praynig Praynig Praynig
Успех на всички със зелена светлина!Хайде да заваляват двучертичкови новини! Peace
Светле,и на мен много ми харесва количката ви.Аз държа най-много да е с въздушни гуми,една приятелка ми предложи нейната-супер удобна била.Имам още малко време да се поогледам newsm78.

# 66
Лилка,TSH,FT4 и Пролактин може с направление от ендокринолог,но фт3,ТАТ,МАТ не минават по каса,аз други не съм пускала и немога да ти кажа,съжелявам Sad

Светле  smile3501 newsm44 честита ви доставка,със здраве да си я ползвате с бебчо Hug  bouquet

Луни,каква е количката на твойта приятелка,като ви слушам и все едно и аз съм бременна и трябва да избирам,толкова се вълнувам Heart Eyes

Г-жа Анна,честита ви голяма радост,желая ти една безпроблемна бременност и на финал 2 живи и здрави бебчета,страхотна новина,ех.....за миг се пренесох във времето когато и аз бях толкова щастлива Hug Hug Hug

Flower Fairy радвам се,че си била щастлива в този миг и си гушкала бебче,и аз всеки ден гушкам бебчета но за жалост не са моите Embarassed

Дони честита месечинка  bouquet  bouquet  bouquet Hug Heart Eyes

# 67
Лилка, аз си ги плащах тези хормони, със сигурност си спомням че пусках пролактин на 3ти ден, когато се пускат другите на хипофизата...незнам дали ще ти помогна, но на 14ти ден пуснах само...естрадиол мисля...а после прогестерона въобще не пуснах, защото естрадиола беше много нисък и съотношението на другите си показваше пкя та нямаше смисъл Peace

Светле, дано да го намерите предпазителчето, предполагам вече пробва да я напъхаш в асансьора Joy

Феичка, гушкай, попивай нали знаеш- скоро ще ти трябва опит Heart Eyes

Луничка, мале то дошло време за болничния Heart Eyes отстрани времето Фърка Фърка Hug

Бенито, да пишеш какво са казали докторите, дано бързо станат нещата и да ги докараш до ревлив финал Hug

# 68
Момичета много ви благодаря за хубавите пожелания  bouquet  bouquet  bouquet
Искрено се надявам този път нещата да стигнат докрай Praynig
Др.Сигридов е на мнение ,че ще се справи с шийката ми която е доста травмирана и разкъсана -имам раждане в 27 г.с  с серклажен конец и ето на сега последствията са много сериозни.Все още не могат да разберат откъде кървя в началото на всяка една бременност и затова др.Стаменов каза да
да си набява прогестерон на ампули от Турция даставиха ми ги имам 20 незнам по колко ще ми ги поставят.Надявам се с по различна терапия да докарам до успешен финал Praynig
Дони честита месечинка мила следях те още при лежащите мами Laughing
Г-жа Анна честито и дано всичко докрай да е безпроблемно Peace
Лейди 06 пожелавам ти един незабравим сватбен ден само с положителни емоции  bouquet
Луничке ти много бързо напредна Peace,много се радвам за вас
Всички други който забравям едно голямо  Hug
Зузи следя и те тебе ,дано вече на 100процента сте открили проблема и с правилната терапия скоро гушкаш едно ревливо бебе.Възхищаваш ме с твоята упоритост.Браво на тебе ти си герой.
Приятна вечер...

# 69
Здравейте момичета!
Аз днес ходих при докторката, която ми води ЖК. Беба вече е 3250 гр според ехографа. Shocked
Чудя се как ще го раждам това голямо бебче, че имам още повече от 3 седмици до термин.
Днес и съобщих, че няма да раждам при нея (тя най-вероятно вече знаеше, защото още миналия вторник казах на акушерката). Ядоса ме - май не останаха много читави доктори. Казах и, че ще раждам в държавна болница, защото нямам финансова възможност да родя в Майчин дом. Тя почна да ми приказва разни глупости, че едва ли не съм длъжна при нея да родя. Не съм била коректна ... тя 9 месеца се грижела за мен пък аз сега съм и казвала в последния момент, че няма да раждам при нея.   
А тя много ли е коректна като иска да ме реже само защото на нея ще и е по-удобно и ще вземе повече пари. Трябваше да я попитам, но не исках да се конфронтираме. Казах и че съм доволна от обгрижването и през бременността (макар да имам някои забележки) извиних и се, че така се е получило и си тръгнах.
Естествено основната причина не са парите, макар че наистина разходите са доста. Подразних се, че се опитва да ме прави на луда. Без да сме обсъдили нещата директно беше решила, че ще съм секцио без да има основателна причина за това. На картона ми написано с моливче S.C. 03.09 явно тя си беше планувала вече и кога ще ми е секциото.

Стана много дълъг поста ми - сори за което ама съм  много бясна  #Cussing out

Честито на новите двучертичкови хубави новини! Дано този път всичко приключи успешно след 9 месеца.

# 70
  • NE
Каси Не се ядосвай, че малката буболечка ще се разсърди в коремчо. Hug
Подкрепям мнението ти и много добре те разбирам, че си направила правилния избор да не се довериш на доктор който иска да минеш по бързата процедура.
Писнало ми е от доктори, които постоянно търсят пари и са забравили, че първото нещо за което са в кабинета си е именно здравето на своите пациенти. Въпреки всичко не бих се съгласила, че тя е единствената причина нещата да са наред с теб и бебка. Общо взето повечето я карат на прима виста.
Съжалявам, че мрънкам, но доста съм се нагледала на такива доктори и не мога да се примеря със себе си.
Важно е че намери своя доки, който да изроди с малката принцеса и стискам палци всичко да мине по мед и масло и скоро да се запознаете със своето малко щастие. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Теди Уча се, уча се  Party То без това е такъв кеф да гушкаш малко бебенце, а аромата е направо ....  newsm76

# 71
Олееее Каси,я не и обръщай внимание,ти си решаваш къде и при кой ще родиш,такива са всички лекари,познати са ми до болка,но майната им да си мисли и говори каквото иска,важното е ти да си добре и да си родиш спокойно,а коя е тази лекарка би ли казала от МД,интересното беше,че аз си мислех,че в Мд не се плаща newsm78,защо ли съм останала с такова впечатление,и какви са цените там? Силни Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бени,какво ти има на шийката,оле,ужас и мен много ме хвана страх защото като ми слагаха балон-катетъра ,аз бях в 25-26г.с. и кървях постоянно докато не падне,но всички казваха,че е нормално и трябва само да се наблюдава кървенето,а предния път нямаше и капчица и се изплаших сега много,но.........да се надяваме,че всичко е наред Praynig

# 72
  • София
Каси, хич не им обръщай внимание на такива, много правилно си постъпила, особено щом си държи на нейното - да те претупа по бързата процедура със секцио. При мен пък никой и дума не каза за секцио, въпреки че съм с миома, с предна плацента и над 30 години, все си мислех, че заради някое от тези или заради 3-те накуп ще ме пратят за секцио, еми напротив, последния път докторката усмихната до ушите ми каза, че абсолютно всичко е наред и да се подготвям психически за едно съвсем нормално естествено раждане.

Теди в асансьора още не съм я пробвала, за да не и цапам гумите сега, ама я измерих още няколко пъти и е с идеални размери  Joy

А такова мекичко за борда се оказа, че може би няма, поне я намерих на картинки и в такъв вариант, то си има някаква изкуствена кожа отгоре, която все пак омекотява и не е както ако е само пластмаса, но ей сега като се приберем от работа пак ще я огледаме обстойно  Mr. Green

benito_79, в добри ръце си, дано да докарате нещата до успешен финал този път  Praynig

# 73
Боби какво да ти кажа,прокървих в 25 г.с и така до 27 кървях тръгнах да го раждам,а те великите доктори в провинцията не ми повярваха.Мъчих се 17 часа на системи с кормагнезин и накрая,като благоволиха да ме прегледат аз имах 3 см разкритие с серклажен конец #Cussing out,нямаше какво да се направи и ме оставиха ей така просто бебето ми скъса конеца и се роди много недоносено Cry.
И оттогава са ми останали тези разкъсвания по шийката които се отварят като почва малко да натежава бебето Sad.Аз по начало съм с недостатъчност на маточната шийка.
Дано не Ви стресирвам момичета пък и затова много много не пиша.
Ноооо,вече обещавам да съм по редовна пък дано да има и с какво да се похваля Simple Smile

# 74
не ни стресираш Бени, даже напротив, трябва по-често да пишеш, не го задържай в себе си  Hug Hug Hug Hug Hug много много прегръдки и много стиснати палчета всичко да се нареди

Общи условия

Активация на акаунт