Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 939
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
термина ми е за 25.12.2012 ще я цапнем под елхата  Joy

hahaha hahaha hahaha Е, няма такъв подарък просто  Joy Joy Joy Дай Боже тогава да се излюпи малкото пиленце, живо и здраво!  Mr. Green Praynig

Ани, много се радвам за теб и стискам силно палците.  Hug

# 46
Г-жа Анна, невероятни новини Hug Hug Hug дано всичко е наред, всички стискаме палци Hug Hug

Дони, малкия хубавец е разкошен направо Heart Eyes и все повече ми се струва че заприличва на теб Heart Eyes честита ви месечинка, а за падането..представям си как си изтръпнала Rolling Eyes

Кляш, да ти завиди човек за термина Laughing радвам се за хубавите новини Hug

Мечкони, тази вечер говорих с позната чието момче е на 2месеца, направо беше като призрак- каза незнам вече какво е сън, постоянно се върти, постоянно се сърди, а при нас се сърди единствено вечер в интервала от 8 до 9 и тогава трябва да се люлее и занимава, че да е спокойна...явно наистина момчетата са доста по- плачливи от момичетата Rolling Eyes поне проучването ми натам сочи Rolling Eyes

# 47
  • Пловдив
Благодаря, момичета! Днес бяхме така или иначе на консултация и си признах, че е падал, та поне му погледнаха синините. Даже го похвалиха, че има синини - това бил добрият вариант  Tired

Златенце, след толкова заплахи смее ли да покаже друго Кантарев  Whistling

Мечи,
радвам се че писа  Hug Какъв е този безсънен боец бе  #Crazy Дано да е от жегите, че то така не се издържа  Tired

Анна,
прекрасна новина!!! Стискам палчета от тук насетне всичко да е наред до финал  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Кляш, чудесни новини от госпожицата  Heart Eyes

# 48
Здравейте!
Честита нова тема.

Аз взех нещо да се притеснявам.Още не ми е дошло   Shocked Какво ли става   newsm78?Може ли да има нещо?- за първи път се моля да няма  Tired,защото ме е страх ако има да не се повтори всичко два месеца са минали само след К ,а и си го чакам да дойде за евентуланите му изследвания .Но при два три пъти правено и при положение че ме пази моят,малко ме съмнява ,но пък го очаквах към 12.08(първи цикъл след кюртажа -16.07) пак май откачи този мой цикъл   newsm78 или може да е нещо вследствие от К и да не са се нормализирали нещата..Преди да родя ми беше на по 30-40 дни като родих на 20-22,сега май пак .....  #Crazy Още някой друг ден ще го чакам да видим ако ли не ще препишкам един.Или май да действам по скоро че ако има нещо да може да се действа с време т.е. да се направи всичко възможно да е наред всичко.Замислих се по сериозно с това закъснение(ако въобще може да е такова впредвид предисторията) защото преди 6-7  дни някъде уж щеше да идва с разните му симптоми-при мен само повечкото похапването е такъв, поду ми се и  малко корема и леко ми зацапа еднократно.Брей  ,ако има нещо ще се окажа много плодовита  Laughing  при положение че се пазихме и има няма два три пъти секс за месеца  BlushЩе видим.... утре мисля да препишкам едно тестче за успокоение или оф нещо много смесени чувства съм.

# 49
Лилка, не се чуди, ами припишкай един тест..Най-лесната работа..

# 50
Здравейте, момичета !!!
Нека и аз да цопна в новата темичка  Wink !
Отдавна не съм писала, ( за което да бъда извинена) , но просто при мен нещата са малко в застой. Пък и приготовленията за сватбата ми отнеха цялото свободно време , което ми остава извън работата   ooooh! ....но пък нали е за хубаво , а и вече не остана...В края на седмицата живот и здраве се надявам да съм щастливо  married, а скоро след това и  preggo smile3521
Радвам се, че всичко при бременлийките е добре  thumbsup , Златенце, Мименце, Кляш, Светле и всички останали, нека и за напред момичета да продължавате да носите само добри новини  Hug
На всички очакващи "чудото" ( и аз съм една от тях), пожелавам в най-скоро време да се радваме на  EFP
На всички мами на бебоци , много  Hug  bouquet
Стискайте ми палци всичко да мине добре  Praynig , очаквайте ме скоро с ново включване! На всички  Hug Hug Hug

# 51
Благодаря ви момичета вашия позитивизъм страшно много ми помага. Наистина сега се нуждая от много положителни емоции!  bouquet

п.п. Май бая съм прихванала от вълшебния прашец.... Embarassed

# 52
Лейди, много обичам да гледам снимки от сватба, тъй че държа да качиш Flutter не че ние имаме, ама аз съм друга тема hahaha

г- жа Анна, дай боже всекиму така да прихваща Hug Hug Hug пази се и мисли хубави неща Hug

Дони, браво на малкия юнак  Hug

Лилка и аз ще те посъветвам като Карола, ако имаш съмнения...

# 53
klqsh
страхотна дата- като Коледна звездичка , не са случайни датите -дано му носи късмет Simple Smile Аз съм на 26,12 родена и е много много хубаво  Hug пък и зодията си е супер  Laughing

лилка   Hug с теб сме  Simple Smile

# 54
  • София
г- жа Анна, честито   bouquet Страхотни новини са това, дано този път всичко да е наред и на финала да има двойна радост  Hug

Дони, голям сладур е Васко и страшно много е пораснал  Heart Eyes

Кляш, браво за добрите новини  Hug Страхотна дата, ще си имате най-хубавия подарък  Grinning

Теди, с еднаква съдба сме  Joy И ние сме в панелка на 8-ми етаж и затова ми е толкова важно количката да влиза хубавичко в асансьора и да има място и за мене.

Лейди, чакаме снимки от сватбата  Grinning

Лилка, хич недей да се чудиш и маеш ами взимай един тест и чакаме да пишеш за резултата.

# 55
Здравейте момичета Hug,много се извинявам ,че отдавна не съм писала ,но то нямаше и какво.
Следя ви доста изкъсо Laughing,опитвам се да прочитам почти всичко,радвам се за положителните тестчета и за напредващите бременности Peace.
При мене новото е ,че в събота бях при доки на преглед,имам вече зелена светлина за бебеправене Heart Eyes.Началото на септември ще отида да ме види и доктор Стаменов за да уточним терапията и ще поработим по въпроса.Дано се получи Laughing
Лилка не се притеснявай на мене след 5 кюретаж ми дойде чак на 58 ден,но за всеки случай препикай един тест да се успокоиш.
 Hug на всички и хубав ден  bouquet

# 56
  • София
Лелееее колко хубави новини валят в темата Simple Smile
г-жа Анна , честито за двойната радост. Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност и след 8 месеца да се радваш на две прекрасни бебчета  bouquet сега се пази повече и намери доктора, който ще се грижи правилно за теб  Hug
Кляш, страхотни новини за малката госпожица. Все така добре да си се отглеждате в коремчето до термин   bouquet
leidi_06 , пожелавам ти приказно изживяване на твоя голям ден и много да се забавлявате. Ще чакаме снимки  Simple Smile а после на медения месец да си направите най-прекрасното бебе на света  Hug
лилка   Praynig
benito_79, пожелавам ти много успех относно терапиите и този път да стане едно малко сладко бебче  Hug

# 57
Ех,Донииии,колко сте пораснали,много мила и разтапяща снимка,направо да му се прииска човек да го хване и нащипе твоя пухчооо,да го нацелуваааааам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лейди пожелавам ви един незабравим миг изпълнен  с много любов,щастие и вечност  bouquet Hug txtloves

Кляш,големи майстори сте вие бееее,еееее датата е номер 1  Heart Eyes

Бени,хайде с началото на зелената светлина  EFP

Лилка хайде,направи теста Peace Hug  bouquet fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Ако Господ е решил нека това бъде вашия месец,той си знае работата,не се притеснявай,когато най-малко очакваш е най-сладко Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 58
Благодаря момичета!
Ще си запазя палците и пожеланията за моментите на зелената светлина от доки може би ноември месец.Препишках един тест от едно левче-няма никои. А и ако имаше нещо щеше да е доста рано само два месеца са минали от К и един цикъл сега си чакам закъсняващия втори такъв.Първия си беше почти точен на 14.06  беше К на 16.07 си ми дойде .Закъснението сега не е голямо, но предвид че ми идваше преди К на 20-22 дена.Ако имаше бременност щеше да е трета за 8 месеца. Laughing много плодовита щях да се окажа  hahaha,допреди 3 години неможех да забременея 6г.Наистина когато най малко очаква човек  е най сладко.Така беше с дъщеричката ми нищо неочаквах т.е. очаквах да почна инвитро и ми  закъсня доста 20 дни и хоп изненадката е вече на 2г. 3 месеца. Hug
Но аз ще си чакам кротко да мине и септември и октомври да направя някое друго изследване и дано ноември  се похваля с нормална бременност  Peace,без  проблеми  и притеснения че е рано .
Пожелавам на всички очакващи скорошно двучертичково щастие.
Лек ден!

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 13:26 от лилка

# 59
Лилка, а защо не направиш сега изследванията, та да си спокойна и да не оставяш това за последния момент? По-добре ги прави час по-скоро, та ако има нещо да се знае и да се реагира при следваща бременност. Понякога се налага терапия, която отнема повече време, а не просто няколко дни. Ето при мен как се случи, същото би било положението, ако има проблем с хормони, както някои инфекции и т.н. Ти си знаеш, аз просто споделям как бих постъпила на твое място.

Общи условия

Активация на акаунт