Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 942
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Злати не му бери грижата на кантара,всичко ще се нареди само бебчо да е добре Hug

Пръснете малко прашец,тумбациииии Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 31
Боби, заповядай! Hug
 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7 babydust7 babydust7

# 32
  • Пловдив
Светле, мерси за инфото. Чинно ще предам на приятелката  bowuu

Златенце, добре си дошла! Не се бий много с г-н Кантарев  Joy

Аз пък да измрънкам, че вече съм ТУП мама  Embarassed Уж и двама с мъжа ми си бяхме вкъщи и моят пакосник се итърси от спалнята и е насинен на няколко места  Confused Още ми се къса сърцето...
Както и да е. Все пак навършва 5 месеца и да ми е жив и здрав! Пускам ви една нова снимчица от нас  Heart Eyes И да почерпя  newsm38

# 33
Doni M Много е пораснал пухчо  Hug, не се притеснявай както казват бабите юнак без рани няма

# 34
Дони, много е хубав и пораснал! Пу-пу, да ви е жив и здрав!  Hug Ти отсега се подготвяй за прохождането, че тогава това падане ще ти се стори песен сигурно!  Grinning
Ники, Боби, Зузи и и всички, които работят по въпроса - стискам мноооого силно палци да ни зарадвате!  Praynig Praynig Praynig
Дани, твой ред било вече!  Mr. Green Хайде леко раждане Mr. Green ти желая!   bouquet
Каси, basis, след това сте вие!  Party Йеее, пак ще има много бебетаааа!

Аз на отчет след срещата с Кантарев -  след морето съм свалила 2кг!  Shocked Чак не можах да повярвам. Вярно, че гледах да хапвам здравословно - плодове, салатки и риба/пиле, но все пак не очаквах (имаше си и изкушения). А и мисля, че бях почнала да задържам течности, защото кантара изведнъж тръгна рязко нагоре малко преди да заминем и то без да съм си променяла храненията.  Thinking Важното е всичко с бебчо да е наред!  Praynig

# 35
  • София
svetla81 ,toni_St,Мименце, браво, мамчета, за прегледите и добре растящите бебоци   bouquet
klqsh, успех на ФМ  fingerscrossed
danip, пожелавам ти бързо и леко раждане и скоро те очакваме с най-хубавата новина   bouquet
cassiopeia_vn, то не останало, мила. Желая ти и на теб много леко и безпроблемно раждане и едно прекрасно здраво бебче  Hug
Doni M, малък Пухчо е невероятен, пу пу пу, да е жив и здрав  Hug
bobi123 , тъй като по традиция в тази тема бременните момичета вървят по двойки, то ще се осмеля да ти пожелая и на теб и на себе си другия месец заедно да се похвалим с новината за  EFP
и да кажем  на гадната леля "Марш"  smile3513 за девет месеца. Аз не чакам за началото на Септември. Стискам палци за всички нечакащи и силно се надявам за много двучертичкови тестове, така че да може бързо да попълним списъка в началото на темичката Praynig
zuzi_79, теб  ще те назначим да водиш парада на новите бременни  Hug

# 36
Здравейте  Simple Smile

tasy, ситлно стискам палчета да ни зарадваш септември с две хубави чертички!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Бобинце, Зузуу много много палчета и за вас и за всички останали, които не-чакат!!!!  ( Зу, имам нещо да те питам на лични  )

Дони , честита 5-та месечинка на малкия юнак! Да ви е жив и здрав милия, а ти не се тревожи за синките, ще минат!  Hug

Златенце , само дето му се кани на г-н Кантарчо  Grinning Поздравявам те за здравословния режим, който караш! Аз нещо наблягам доста на тестените изкушения, а добре си знам, че от тях най-много пълнея. А относно шоколада и сладкото попринцип няма да коментирам, а ще кажа само, че ми е гузно за количествата шоколад, които поглъщам. Трябва да се въздържам, но как?  Sad

# 37
Дони, буболечко е страхотен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green пу пу пу, злато малко  Hug Hug Hug

Мимче, питай, скъпа, тук съм  Mr. Green Hug

# 38
Здравейте и от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
чета ви и съпреживявам с вас тревогите и радостите ви,че как иначе-каква утеха и опора ми е носила точно тази тема  bouquetне пиша- да не досаждам,то тревога пак има ама вече от др естество,една такава сладка бебешорска,която пожелавам на всяка Praynig Praynig
Относно спането на Зу-е при нас е така с боеца,няма сън  Rolling Eyes Rolling Eyes-спи по 4ч най-много през нощта ooooh! ooooh!не плаче,но се върти,вода,биба и така през час,бяхме на море за седмица не вярвах,че така добре ще му се отрази-спеше по цяла нощ детето,с мъжът ми се шегуваме,че ако е така направо да се местим за там-"взимам памперса и пюрето и дим да ме няма Laughing Laughing Laughing"-новият ни летен хит Party Party
Дони-боеца и той падна преди десетина дни,много де изплаших и той също,дано да няма повече такива ситуации Praynig Praynig Praynig

За всички Hug Hug

# 39
  • NE
Привет и от мен!

lucky_charm Сега идва момента с пазенето и е малко странно. ММ до толкова се беше изплашил за мен че 1 месец не правихме никаква бунга-бунга. Първия цикъл беше като празник за нас двамата. Mr. Green
basis Време е за пазарлък. Аз си вярвам на сънищата и винаги са излизали верни. Дори и да не искаш да купуваш всичко можеш да започнеш по-малко,а другото да си го набележиш. Peace
Боби, Зузи, Мира Пожелавам ви да запомните авгуската дата за цикъла, че имаме термин да изчисляваме. Стискам палци да видите двете чертички и да ни донесете добри новини. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Таси Положавам ти скоро да ни се похвалиш и ти миличка! Hug Hug Hug
Златенце Браво за хранителния режим. Трябва търпение и нещата се оправят. Hug
Дони Страхотен е малкия Васко (пу-пу не уруки) newsm76 Да ви е жив и здравичък и да минат скоро синините. Hug
klqsh Стискам палци за ФМ. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ох тъкмо се върнах от работа и пред къщи гората. Joy Взели че докарали дървата за зимата и е небивала какафония. Дано всичко приключи час по-скоро. Надявам се да си топля евентуално коремче пред камината през зимата. Party
Силни прегръдки на всички! Hug Hug Hug

# 40
Момичета благодаря ви от все сърце за подкрепата току що се прибирам от доктор и сакчетата са две. Док много ме успокои и на 03.09 пак сам на преглед. Прегръщам ви!

# 41
г-жа Анна , страхотни новини!  Hug Сега всичко от което се нуждаеш е спокойствие и позитивни мисли!

Чакайте, че се засрамих с този здравословен режим.  Blush Не си мислете, че не посягам към боклуците, просто уж гледам да ги избягвам, но не ми се отдава винаги.  Blush Но явно въздуха, морето и почивката ми се отразиха добре.  Flutter Да не се радвам много, че ей сега като вляза в серия и пак ще има   261uu...

# 42
г-жа Анна, честитоооо! Heart Eyes Много се радвам за теб! Само такива новини да ни носиш!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Doni M, много е пораснал бонбона, да ти е жив и здрав!  Two Hearts Ние нашето детско легло го бяхме сложили   в ъгъла на стаята, така двете страни бяха застраховани, после допряхме и нашето легло до него, така поне падаше на меко, като решеше да прескача решетката.
Flower Fairy , имам всичко от първото дете, само трябва да ги изпера и изгладя дрешките, но изчаквам да стане месец разлика до датата на секциото, че да е по-малък периода, в който пак ще се набият с прах, колкото и добре да са съхранявани.
bobi123, прашец не съм пускала умишлено, защото бременността ми не беше от най леките, та не пожелавам и на никоя от вас такава-седмица след положителният тест 20 дни ми тече кръв като при цикъл, после преживях  най-ужасното си главоболие за дълъг период с наченки на синузит, накрая едва не си счупих крака и куцуках бинтована известно време-  от тази гледна точка гледам много да не хвърча, преди да съм достигнала мечтаният резултат. Прашец ще пусна за успешно завършена бременност накрая с пожелание всички от темата да постигнат тази мечта.  Hug   

# 43
г-жа Анна ето на това се вика новина, сега много почивка и само положителни мисли и емоции  Hug Hug Hug

Аз да се отчета вече сме 561 грама 100% госпожица, през повечето време се държеше за главата, срамува се  Laughing . Вървим с седмица на пред, термина ми е за 25.12.2012 ще я цапнем под елхата  Joy

# 44
Браво Кляш,само така,госпожицата да расте и хубавее безпроблемно Hug Heart Eyes  bouquet Датата ти е страхотна  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

На всички момичета благодаря за пожеланието,страхотни сте,миналата година последния ми цикъл беше на 20 август,ха дай Боже и сега да е бил тоз последен,само без такъв финал #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт