Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 950
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
НАмърдах се по прашеца Simple Smile  newsm79

# 16
  • NE
Минавам и аз да обера от прашеца за по-нататък  newsm28 Mr. Green

# 17
Здравейте мили момичета Simple Smile
Г-жа Анна, честито , радвай се, така е писано да стане, чудесна новина Simple Smile
Боби, дано тва да е последния цикльо Hug
Тони, щом е категорична док, довери й се, в крайна сметка, само ние си знаем колко се борим за тези бебета Hug
Зузи, разбираемо е как се чувстваш, просто след голямо напрежение е така. Сега си се отпуснала, уморена и уплащена, но съм убедена, че ще стане. Това е най-естествената реакция, даже е много по-нормална от позитивизъм на всяка цена и въпреки всичко Hug Hug
Каси, то не оистанало, браво Simple Smile
Аз съм на морето, бях и в Турция по женски за 3 дена преди това. Добре е. Нямам с какво да се похваля, общо взето хем си почивам, хем съм апатична и ми е малко все едно съм зациклила в най-различни нерешени въпроси, за чието решение не правя нищо.
Хубав уикенд на всички

# 18
Здравейте момичета,

Флауърче, явно съм се припознала!  Blush

Тединка , бързах да взема мъжо от работа, че съм на строг режим относно точността. Мернах те буквално за част от секундата, но се радвам, че те видях! Следващия път, ако не се срамувам, задължително ще ти махна!  Mr. Green

Каси, то съвсем не останало при теб Simple Smile))  Честито за едни от последните покупки-приготовления! Желая ти леко и безпроблемно раждане!  Hug

Тони , днескашния ми преглед е много подобен на твоя!  Simple Smile Много се радвам, че нещата при вас са наред, дай Боже до финала все така да са!

Благодаря за палчетата ви мили! Нека се отчетем и ние от прегледа днес: След дългото чакане от буквално 3 часа, си влязахме при док. Бебчето е добре, с главичката надолу обърнато, врътна се няколко пъти даже... тежи 540грама и спореД узито сме в 24г.с. Отново 100 процентов мъж!  Grinning
ФМ ми е чак на 12ти и явно ще съм направо на 3тата... Док обясни набързо днес, че 2рата ФМ се назначавала, когато имало някакво съмнение при 1вата ФМ...

И тъй като почти месец няма да ходя при моя док, посъветвайте ме при кой док да отида след седмица-две? Нека да е някой, който повечко му се говори.   Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 23:12 от Мименце

# 19
Мименце, как ще те е срам, направо викай, че аз как ще те разпозная иначе hahaha

Каси, от триколяка нямам абсолютно никакви оплаквания, аз честно казано в началото като си посочех критериите все отивах на модели от порядъка на 800-1000лв Rolling Eyes тази я взех за 200 и то момичето ми прати кошчето за кола бонус...много маневрена, стабилна и същевременно върви съвсем леко, аз честно казано като гледам тука по нашите чукари мами с колички с малки колелца направо им се чудя как ги бутат, онзи ден трябваше да се кача от булеварда на тротоара- ми то едва успях да я изправя да се кача ooooh! бордюра по- висок от возилото ooooh! а на теб браво за покупките, ако качиш някоя снмка няма да се сърдим Flutter

Боби, какво е това че като си в цикъл не се ходи на църква, заинтригува ме Embarassed

Кляш, стискам палци за ФМ Hug

момичета, по въпроса с отпускането онази нощ хванах някакъв филм докато храних...та там една леля даваше съвет на едно момиче, цитирам:"нищо няма да се оправи, докато сама не се сриташ отзад" и направо се сетих за нашата темичка Embarassed макар че аз така и не успях да се сритам, дано поне вие успеете, силно се надявам и се моля за всички Praynig

# 20
  • София
Тони, мерси за темичката  Hug Браво за добрите новини от прегледа  Grinning За секциото хич да не ти пука, мен пък ме изненадаха, че не съм за секцио, с миомата дето ми откриха мислех, че твърдо към секцио вървят нещата.

Мименце, радвам се и за вас  Hug Хич не ти трябва да ходиш на друг преглед толкова скоро, всеки месец е напълно достатъчно, ако няма нищо съмнително, разбира се  Peace Само ще си даваш парите и ще го мислиш още повече дали всичко е наред.

Кляш, успех на ФМ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Теди, много я хвалят тази количка и в оранжевко е супер  Grinning Ние обаче не посмяхме да вземем триколка, като тествах една и й вдигнах задницата все едно качвам бордюр, предницата на единственото колело естествено се килна на една страна и мъж ми изпадна в ужас как ще изсипя бебето и ми забрани въобще и да гледам такива  Joy Сигурно си има техника и там де, но са и по-дълги и повечето не се събират в асансьора.
Днес поръчахме от Бургас (в София ги няма на тези цени, с по 200лв. отгоре са) ето такава количка:
http://bebemax.eu/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0 … %20Pascal/308.php
В светло сивичко (цвят 195), майка ми измрънка за цвета, защо не било нещо по-свежо, ама я взимаме с перспектива и за проектобратче  Mr. Green, а и на мен пък много си ми харесва и съм страшно доволна от промоцията, която намерихме   Grinning

И по стар обичай, хайде за много късмет и положителни тестчета в новата тема:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 21
  • Пловдив
Тони, мерси за новата темичка   bouquet Радвам се и за добрите новини около теб и беб  Heart Eyes Довери се на док и всичко ще е по план  Peace

Каси,
честити придобивки! Как хубави са тези моменти...  Heart Eyes

Мименце,
браво за хубавите новини от ФМ!  Hug

Кляш
, успех на твоята ФМ и те чакаме с добри новини!  Peace

Светле, честита количка! Със здраве да си я ползвате с бебешора  1stroller Между другото какви са отзивите за нея, че да я препоръчам на позната?

# 22
  • София
Дони, във вторник ще дойде, но докато не я тестваме с бебка не мога да кажа много по въпроса. Гледахме в един магазин Bebetto Solaris, което се различава само по коша за багаж. Много е маневрена, всичките подплати се свалят и се перат, удобна е и за по-височки мами (172см съм), има много екстри, ей тук са описани доста подробно:
http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-pascal-578-17769.html
Не е от най-леките, рамката е 9кг, с коша за новородено е около 14, но пък е много стабилна. Бях се засилила за Espiro, но от тях само Vector Pro има почти всички от тези екстри, а като цена е с 200лв. отгоре, единственото по-хубаво на Espiro-то е, че подплатата на кошчето е чист памук, а на тази не баш чист и малко по-твърда седи, но така или иначе вътре ще се слага пеленка. Засега само това мога да кажа, но мисля че на тази цена от промоцията си заслужава  Peace

# 23
Тони,мерси за темичката! Hug
Каси,честити бебешки покупки!  Simple SmileСветле,честита ви количка!Аз този път купих само зимен кош ,ще ползвам Перегото от каката-надявам се да издържи 2-ро бебе! Laughing
Кляш,успех на ФМ!
Мименце,браво за резултатите! Hug
Боби,тая леля да ти се вясва за последно,че... Twisted Evil
Ох,аз вече нямам търпение бебо да излиза...още повече ,че всички около мен с августовски термин родиха! LaughingНе ,че не ме е страх от раждането,ама да минава вече,че всяка нощ го умувам... ooooh! Simple Smile

# 24
Добро утро Simple Smile Честита ни това тема! toni_St   bouquet Да се напълни само с хубави новини, с положителни тестчета и със здрави бебета !!
боби123, стискам палци да се похвалиш скоро

Толкова е заразяващо да чета как избирате дрешки и колички, много ви се радвам Simple Smile
Аз вчера се изложих на празника - чистих, готвих, прах и прозорци мих, но пък вечерта бяхме на гости и занесохме нещичко и тайно си го нарекох, както е писала боби123.
И се оказа, че моята неуспешна бременност е вдъхновила нашите кръстници и те да бебеправят, та може да си имам другарче в бременеенето следващия път Simple Smile

Вчера си говорихме с мъжа ми как ще се пазим докато стане време, голям майтап беше, ще трябва да прибегнем до презервативи, ужастт, като ученици  Joy

# 25
lucky_charm на колко празници съм чистила, прала и тн- ми то като си на работа- кога питам аз да изчистиш Laughing

Светле, много е хубава количката, а пък за сивото що пък не мисля аз newsm78 аз нарочно гледах да няма розови и червени неща за бебка още от начало, или ако са розови да има и разни други неща...примерно чаршафчетата й са все с едни мечоци и облачета, хавлиите й са бежови...единствено дрешки дето има розовки, не смятам че щом като е момиче хайде всичко да е червено Rolling Eyes а за събирането в асансьора- тази влиза, малко трудно ама влиза! а съседите под нас са имали същата и като срещам мъжа и като ми вика- трябва да махнеш колелото, викам не- трябва да натиснеш повече...а той ние махахме колелото да я съберем и после го слагахме Crazy тъй че за много неща трябва да се мисли като живееш в панелка hahaha първия път като пробвах и не стана с такъв ужас си представих от осмия до долу и обратно че пот ме обля hahaha иначе това че задницата тежи на мен ми помага като ходя по стъпала, защото не ме увлича напред, пред кабинета на личната например има няколко стълби и бащите стоят и ме гледат как се тътря нямам думи, ма както и да е hahaha

Креми, аз карам вече ама по малко, че още съм доста разсеяна и незнам какво правя Laughing а за морската на мен ми се ходи, ама да мине малко сезона, че сега е като манифестация там, непременно тръгнем ли ще пиша да се уговорим нещо Hug

# 26
Теди,незнам мила,така са ми казвали,че жена в цикъл не е хубаво да влиза в църква,защото се счита ,че не си чиста,незнам,така съм го запомнила и не го правя,но вчера почерпих колежките с кафе и така,дано се е видяло Praynig
Благодаря ви момичета,нека всички се похвалим с  EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP

Светле,количката ти е страхотна,и цената е добре,браво,като дойде време ще ми пращаш линк,да ви е честита и със здраве да си я ползвате Hug  bouquet Hug

lucky_charm  знаеш ли ,мойта свекърва казва,че когато човек го прави несъзнателно и не знаеш,че е празник не е грях,тя вчера милата ми звъня няколко пъти и аз все затвярх,защото знае,че ако бях направила нещо и да ми каже след това много щях да се ядосам #Cussing out Joy
Затова не го считай за грях,важното е,че си направила и нещо което си си го нарекла,браво,то ще се види и чуе Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 27
Честита ни нова тема!  Hug
danip , малко ти остана.  newsm76
svetla81 , честита количка!  Heart Eyes
Мименце, браво за добрите резултати. Това, което ти е казал доктора за втората ФМ не е вярно-гледат се съвсем различни показатели на 1-та, 2-та и 3-та ФМ, по-скоро това твърдение важи за БХС.
klqsh, за прегледа!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
cassiopeia_vn, прочитайки твоят пост вчера явно съм се притеснила, че не съм започнала въобще с подготовката, защото снощи сънувах, че доктора ме праща да раждам и ме кара да му показвам колко дрешки съм изпрала и подготвила  Embarassed и аз се чудех какво да го лъжа.  Sunglasses
nikittoTwo Hearts

# 28
Здравейте и от мен, прясно завърнала се от морето!  Hug Много бързо лети това време, ей... Whistling При мен нищо ново - слава богу ми понесе добре пътят, плажът и всичко останало. Само утре сутрин ще видя как ще се разберем с кантара, но отсега усещам, че ще има скандали.  Crossing Arms

# 29
  • Варна
 newsm75 прашоляк малко да събера и аз ...

Общи условия

Активация на акаунт