Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Боби, мислех че сега ще ходиш за пръв път, ако ходиш към Пловдив. Иначе за хормоните по-добре слушай ендокринолог, има и АГ-та със специалност репродуктивна ендокринология, но специално за д-р Даскалов да кажат мамите от Пловдив дали е такъв. За ТСХ е важно да е на гладно и жадно, не е задължително да е съвсем рано сутрин, аз лично ходя всеки път към 10-11, че по-рано по лабораториите е лудница и се чака много.

Кляш, изроди всякакви #Cussing out  Важното е, че с вас двечките всичко е наред  Hug Аз напоследък чак се учудвам, когато някой реши да ми отстъпи ред на някоя опашка например, това че съм бременна обикновено не им пречи да ме блъскат и предреждат и да си дават вид, че не забелязват, то верно съм с по-малък корем, ама в 9-ти месец не е като да не ми личи. А най-наглото изпълнение беше на един изрод с колело, който уж се движеше с колите, но не само, че не спря на червен за него светофар, но ме и блъсна на пешеходната пътека, че ме и наруга преди да отпраши.

# 601
Кляш, стискам палци само с уплахата да си се разминала Praynig а за хорската простотия...аз направо останах в недоумение като ходих да си вадя пик в нои, че една жена ми отстъпи ред..до тогава ме пребиваха като куче навсякъде, бях направо прозрачна, да не говорим в супермаркетите бабичките като се засилят към рафтовете 'да не изтърват', а аз до тогава толерантна- възрастни, бедни и тн, ред отстъпвах и какво ли не, сега и аз с количката отгоре им, да се научат Crossing Arms

Боби, ей това е то- колкото лекари, толкова и мнения и да се чудиш кой път да поемеш, и в крайна сметка какво каза за кистите, как ще се действа с тях или направо ще се бременее Laughing

Бейсисче, съвсем не остана, аз чак сега започнах да се отърсвам и да забравям и последните 2 месеца от бременността и самото секцио Embarassed доста тежко- в буквалния смисъл ги преживях hahaha горките ми кокали как оцеляха...както бях 43кг, качих 25...повече от половината тегло и после се чудя що съм като робот hahaha та като се замисля и още някой месец и съвсем ще забравя какво е било и ще останат само приятните спомени Blush

Еми, стискам палци да се развие успешно бременността Praynig

# 602
Мела бравооо, супер новина, все така да се развива  Hug и от тук на татък никакви тревоги вече Hug
Еми  Praynig
Кляш аз изтръпнах докато четох и стигна до края на поста ти, а предполагам как ти си се изплашила  Hug
Боби супер много се радвам, че си попаднала на читав ендокринолог, че напоследък е толкова трудно да се намери лекар, и истинския смисъл на думата а не търговец!
Светле  Hug
и за всички които не съм назовала поименно много  Hug Hug Hug и въпреки че е така ветровито днес, пожелавам да ви е ей така   Nature Sun With Face в душите Ви  Heart Eyes

# 603
Здравейте момичета
Извенете ме не мога още да се орентирам за вашите проблеми
Правени са на мен изследвания генитични и имунологични в Плевен още при 1 несполучлива бременност Всичко си беше добре само 2 показателя бяха на малко над горна граница Но тогава за тях казаха че не са проблем -нямаше и 1 единица
3ми бременности бяха от съпруга ми аз все си мислех и се надявах проблема да е в него миличкия
Той си отиде от този свят от гадната левкимия 3 години се борихме и накрая  острата левкимия победи  Намерих сили да продължа с друг мъж единственно за да имам дете и поне то да има баща -но момичета поне при мен е така първата хапка е най сладка Като съпруга ми друг няма -не беше идеален но за мен бе всичко и аз за него
Не вярвам мн че бременноста ще се развие добре
Знаете ли къде мога да направя аборта (естественно ако се наложи )където могат да изследват плода(ако може в Варна ) за да се види и разбере причината Генитичката ми изка материал от плода но моя лекар няма тази възможност да го отдели или можеби незнае как .Вярвам му единствено защото той ме оперира за кистата и той ми отстрани 1 яйчник и 3 аборта бяха при него Винаги съм обикаляла мн лекари с надеждата че той греши за бременнностите и накрая винаги беше прав за това че трябва да се направят аборти
Стана мн дълго извинете ме

# 604
Еми , много съжалявам за предните ти загуби! Надявам се детенце да има начин да се оправи! И аз се натъжих мила! От все сърце ти пожелавам това да е твоята 2ра успешна бременност и да се роди  прекрасно лъчезарно бебенце, което непрестанно да радва мама и тате!

Кляшчеее , нямам думи честно  #Cussing out  Що за хора са това? Вярвам, че на мъничето в коремче нищо му няма! Дано твоите натъртвания минат по-скоро! Ако можеш мажи се с нещо  Hug

Тединко и аз съм обърнала внимание, че бабите хич не зачитат бременния корем  Naughty Ама аз с тях съм от по-нахалните. Пред кабинета на един док ги прередих всичките и направо си влезнах, те естествено се развикаха, аз се обърнах и й викам на едната " И какво сега, искате бременна да седя тук права часове наред ли? " и тя ми вика " И какво като си бременна? Ще седиш!"   ooooh! , аз пък затворих вратата от вътрешната страна на кабинета и ги оставих да си викат отвън сами.  Whistling
Другият по-фрапиращ случай беше от една старша сестра миналата седмица. Нали излязох 2рия ден от болницата за малко, колкото да отида да ме види моя док в другата болница, която е на 10тина минутки. Часът бе 7.30 сутринта. Бяхме влезли двамата с половинчо и чакахме пред кабинета. След нас влезе друга двойка и "притесни" сестрите, които си пиеха кафето в стаята с някакъв въпрос. Последваха викове, крясъци, едната излезе с думите " АМА ВАС КОЙ ВИ ПУСНА ТУКА? НИЕ ПРЕДИ  8.00 НЕ РАБОТИМ! КЪДЕ Е КЛЮЧА, КЪДЕ Е КЛЮЧА ДА ЗАКЛЮЧА?"  Не се стърпях, както ми беше лошо й викам " Как може такова нещо? Това е болница, тя трябва да е денонощно отворена, а не да ни слагате под ключ!" И тя като ми изрева насреща пак едни такива глупости, половинчо още повече се нервира и той взе да вика " Жена ми е бременна, от болницата идваме тук, няма да й викаш" и тая влизайки в стаята си обратно  (след като заключи останалите хора навън) каза " И какво като е бременна? Какво от това!" И тръшна вратата.  И ние заедно с другата двойка потресени, напълно изумени какво се случи току-що.  ooooh! Малко дълго стана, извинете ме момичета.  Инъче забелязвам, че мъжкия пол се отнася доста с разбиране -  2 пъти в банка ми направиха път, в университета пак ми дадоха ред, вратите ми отварят  Blush

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 08:57 от Мименце

# 605
Еми, стискам силно палци PraynigКогато забременях О ми беше на 35 ден, и два пъти ме връщаха понеже не се виждало нищо още Hug

# 606
Еми , както са ти казали момичетата, тук има момиче , което буквално преди дни беше с твоя случай - диагноза " кухо яйце".  Момичето почака малко  и преди ден-два се похвали, че има вече ембрионче! Силно се надявам и при теб да стане така! В никакъв случай не бързай да предприемаш нищо. Щом не те боли, чакай и вярвай, че това ще е една успешна бременност!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 607
Еми, на мен в МД ми направиха хистология на плода, незнам в коя болница си ходила, но познавам момиче, което в Окръжна й е правен кюретаж и е взет материал за генетично изследване, така че според мен зависи от лекаря при който си незнам...би трябвало навсякъде да могат да вземат и да изследват Rolling Eyes аз силно се надявам да не се стига до там обаче, хайде този път вече да са наред нещата и да се похвалиш с тупкащо сърчице след 2 седмици Praynig Praynig Praynig Praynig имай предвид че на мен 2 лекарки ми казаха че си въобразявам че съм бременна или ако съм била бременна, вече всичко е свършило и нямало плод и тн...и като отидох при трета лекарка се видя бебе в цялата му красота, така че дано имаш късмет Hug Hug Hug

Мименце, как си, пазиш ли леглото? тия баби направо........ #2gunfire всичките са такива...

# 608
Благодаря ви момичета ако знаете само колко мн ми помагате

# 609
Еми, дано наистина овулацията да е била по-късно Praynig Не бързай. Много ти е трудно, много се моля тази бременност да е твоята Hug
Абе момичета, какво му става на тоя народ, бе, сляпи ли са, глухи ли са..Никакво самосъзнание явно. Щото едно време да не отстъпиш място и веднага другите ще те изядат с парцалите. Сега, на никой не му пука какво се случва с околните, всеки само себеси гледа. Да не забравяме как сме се чувствали в такива ситуации и поне ние да отстъпваме, нека да не се овълваме.Пфуу

# 610
Здравейте и от мен, момичета! Hug

Аз трябва да наваксам, че сериозно ви изтървах...

Кляш, ужас! Добре, че нищо ви няма  Praynig  Направо съм потресена, че никой не ти се е притекъл на помощ...  Sad  Аз ходих в КАТ да си изкарвам шоф. книжка и там веднага охраната щом ме видеше, веднага ме пробутваше най-отпред в опашката, но хората от опашката май не бяха особено склонни самоинициативно да дават път... Наистина - струва ми се, че повечето хора или са крайно невъзпитани, или абсолютни егоисти или... не знам. Много мъчно ми става. Tired

Мименце, радвам се, че овладяхте контракциите! Дано всичко вече е наред и отново да ги усетиш чак след 3 месеца и нещо. За ритничетата не се тревожи щом бебчето расте и лекарите казват, че всичко е наред. Аз знам, че всяко бебе е различно - едни повече шават, други по-малко, което не пречи всичко да си е съвсем ок.

Теди, дано ваксините да минават леко и малката да не ги усеща много-много. Иначе аз помня, че само 2-рия месец моята щерка малко вдигна температурка и цял ден беше по-сънлива. Нашата лекарка ни беше казала да даваме панадол, повече вода и чай от лайка и за един ден се оправи.

Боби, и моето мнение е да слушаш ендокриноложката!  Naughty  Пожелавам ти скоро да ни се похвалиш и с друга хубава новина!

Flower Fairy, честита зелена светлина! Party Стискам палци скоро да ни зарадваш! Simple Smile

Светле, то при теб не останало почти Simple Smile Хайде още няколко седмици задръж фронта! Simple Smile За килограмите не се тревожи - малките бебчета много бързо наддават. Моето момиченце се роди 2900, изписаха ни 2840 и за един месец наддаде с килограм. Simple Smile

Бейсис, успех! Стискам палци! Hug Praynig

Еми, съжалявам много за всичко, което си преживяла... Имай вяра, дано този път всичко е наред и скоро да ни се похвалиш! Наистина щом няма болки и кървене, не ги отписвай нещата! Аз отначало точно заради това доста дълго отлагах прегледа, защото бях лично свидетел на един такъв случай, но всъщност случаите са много повече. Те затова в чужбина ги гледат на ехограф чак в 20-та седмица за пръв път... толкова тревоги спестяват на хората. Дано и твоят случай е такъв! Praynig

Мела, много се радвам, че се е видяло вече ембрионче! Дано нещата се развиват прекрасно и да ни носиш все хубави новини! Hug Praynig

Много прегръдки на всички и се пазете! Hug  bouquet

# 611
  • Пловдив
Кляш, ужааас  Sad И това никой да не ти помогне.... Такива са хората за съжаление ooooh! Вече бъди по-внимателна поне докато родиш. После може да си падаш на воля  Whistling

Еми, много мъчно ми стана за това, което си преживяла. Нямам думи, които да те успокоят. Само ще ти кажа "Кураж" и дай Боже тази бременност да ти донесе едно слънчево и усмихнато детенце  Hug

Мименце,
отврат!!!  #Cussing out Тея сестри какви са незнам.... Много тъжно наистина, много тъжно. Хората са станали злобни и непукисти. Може да умреш пред кабинета и освен да те подритнат друго не очаквай  #2gunfire

Вчера бях на преглед при онкохирург за гърдите, че нали си имам проблеми по принцип. Аз лично чаках 3 часа, за да влезна. С мен заедно чакаха бременна в 8-ми месец, който е и с конизация и новородено бебче с родителите му. Е, поне 10 пъти казах някой да ги пусне да минат, но никой не благоволи. Прост народ!!!

Иначе да се отчета, че гърдите са ми ок. Не са пораснали много аденомите. На 3 месеца ще ги следя и дано да не се налага операции да правя.

Сега чакам хистологията на майчето, но никой не вдига тела. Дкторката каза, че е готова и не може да говори, та да се обадя на сестрата в онкологията. Обаче ни вопъл, ни стон вече 1 час. От одеве си гриза ноктите и само се моля да са добри резултатите. Стискайте ми палци  Praynig Praynig Praynig

# 612
Дони , силно стискам палчета за добри вести по повод хистологията!  Praynig Аз вече ти го пожелах, но сега ще го пожелая отново - дано резултатите да са по-добри от очакваните даже!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Много се радвам, че при теб нещата са в норми и винаги така да си бъдат! Ти си много отговорна, важното е да продължаваш да се следиш.  Hug

Екшънче , радвам се, че писа.  Hug Не споделяш нищо за вас, надявам се да са наред нещата!  Hug

Теди , мерси че питаш.  Simple Smile Ами лежа си, ту на ляво, ту на дясно и лаптопа само го въртя от едната страна на другата  Simple Smile Почти нищо не пипам в нас.  Снощи реших, че ще правя вечерята и се уморих доста бързо, накривих се, станах нетърпелива да прикюлчвам вече, а половинчо ми помагаше  милия, пък аз лошата накрая си го изкарах на него и му се скарах за пълна глупост - за това, че седи, нищо не ми говори и само ме гледа как нареждам доматките.   ooooh!  После му се извиних разбира се, а той само ме питаше какво ми става и защо съм толкова лоша  Sad

# 613
Дони, чакането ще си заслужава, миличка, всичко ще е наред!  Praynig Hug Hug Hug

Еми, обикновено тук във Варна се процедира така за хстологията: свързваш се с генетичка от Терапията и казваш за какво иде реч, после говориш с АГ, който ще прави процедурата и правиш връзка между тях, т.е. генетиците казват как да се съхрани материала и какво точно да се вземе. Това бяха указанията, които на мен ми бяха дадени в случай, че ми се наложи да правя кюретаж в Окръжна болница.  Crazy В Майчин дом си знаят как да действат. В АГ предварително трябва да кажеш, че искаш хистология, но не обикновена, за да се обадят и да извикат специалист, който да си обработи материала... Минала си по много труден път, мила, заслужаваш да ти се случи нещо много хубаво и ти го пожелавам от сърце.! Нека това бебче да расте и всичко да се развие нормано! Силни прегръдки от мен!  Hug Hug Hug

Кляш, направо нямам думи  ooooh!

# 614
  • Пловдив
Вдигна ми тела една много "любезна" сестра. Каза, че нищо не е готово и какво казва доцентката нямало значение. Всичко било само при нея и само тя можела да знае  Naughty Е голяма работа са тея сестри. Даже и докторите не знаят резултатите  Laughing
Така, че палците ги запазете за след понеделник  Wink

Общи условия

Активация на акаунт