Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 918
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Момичетааааа  Mr. Green Мойто мъжле отиде да купува на бебчо чершафи, хавлийки и комплект за изписване. Върна се с комплект за момче  newsm62 Навсякъде пишеше ТОЙ ТОЙ ТОЙ НЕГО  rotfImao rotfImao rotfImao Щях да припадна, та сега го пратих да го сменя  Mr. Green

# 121
Момичетааааа  Mr. Green Мойто мъжле отиде да купува на бебчо чершафи, хавлийки и комплект за изписване. Върна се с комплект за момче  newsm62 Навсякъде пишеше ТОЙ ТОЙ ТОЙ НЕГО  rotfImao rotfImao rotfImao Щях да припадна, та сега го пратих да го сменя  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532 ох милия ... явно се е ошашкал и той  Mr. Green

# 122
  • Бургас
Срам, не срам се записвам чак на девета страница.Връщам се да ви дочета

# 123
  • Варна
Stasy87   Joy аз за това си купувам сама всичко.  Все нещо някой ще обърка, а и ми доставя удоволствие да обиколям магазините  Wink

# 124
  • При моите мъже...
Мами,имам едно питане ама дали ще се справя с обяснението=та въпроса мие,как се казва детския магазин,който се намира на булеварда срещу бившото Софияленд,един такъв голям е.Заседнал ми е в мозъка и няма сещане,помагайте Rolling Eyes
Марсел Peace

pocoloco1, добре завърнали се Hug Чакаме разказ за раждането, когато ти остане време:)

# 125
Oх Стаси,горкия и той верно е изветрял тотално.Аз току що събрах абсолютно всичкия багаж за болницата,за постъпване и за после.Така хубаво си подредих всичко и си знам кое къде ми е.Добре,че не се наложи някой друг да го събира ,направо не знам какво щяха да ми донесат.
Корема ми падна още,сега като седя ми е в скута и съм като кокошка ,горда майка на голямо яйце... Joy
Радвам се ,че се забавлявате на глупостите ни с адашчето,имах тайни подозрения,че ще ни изметете от темата скоро Blush

# 126
  • София
Здравейте и от мен, как сте?
 Ние ходихме преди няколко седмици в манастир Св.Мина и си осветихме и тримата по една гривничка и една малка икона. Попа ми каза, като вляза в деветия месец да ида в която и да е църква , да занеса погача и да се помоля за леко раждане.
 Та след малко ще ходим и ще се помоля за всички бъдещи мами и по-специално за всички нас, да родим живи и здрави дечица и да мине леко раждането ни  Hug
 Стаси, така са мъжете, повечето. Разсеяни са за тези подробности  Mr. Green
 Много се радвам,че родилите майки са си вече в къщи с бебетата. Simple Smile

# 127
Стаси ха-ха много ме развесели  Grinning и моя мъж ще свърши същата работа, ако го пратя да купува  hahaha

аз днес съм много доволна  Heart Eyes пих си на гладно чая сутринта и круша на гладно (но без резултат с WC-то), после 1ч30мин разходка без прекъсване, 3 обиколки на езерото  Mr. Green и пак никакви контракции - определено на моя бебо не му се излиза  hahaha

сега се натъпках с диня и съм заредила ананас в хладилника  Joy

# 128

Корема ми падна още,сега като седя ми е в скута и съм като кокошка ,горда майка на голямо яйце... Joy

Наистина ли пада толкова много  Rolling Eyes може ли едно фото .... ако не е нахално разбира се  Blush    love001
Ти скоро качва май снимка и още не беше паднал  Party

Анхелче ... и на моя не му се излиза  Crossing Arms заинатил се, че ще си чака до термина и това е  smile3515

# 129
да, Fate май ще си откараме докрая  Mr. Green

сега погледнах Августинките, имат си бебче Септемврийче днес - било е с термин 2.09.  Hug

каквото е писано  Grinning

Миленка и на мен ми е интересно за коремчо, ако можеш  photo

# 130
Снимах,ей са ще ви кача да видите.Снимката дето съм права е що годе прилична,ама улових и мига на "голямото яйце",specially for u Laughing Laughing
Отделно като седя така и от ляво имам чувството,че точно на сгъвката на крака ми горе съм си обула зверски стегнато бельо...А не съм..Натиска яко там и е абсурдно да лежа наляво...

# 131
Barbera , аз също обожавам да пазарувам бебешки нещица, но не ми дават още да ставам от леглото, пък камо ли да ме пуснат по магазините  Crossing Arms Пък на мъжлето му е такъв кеф, че как да не го пусна по магазините  Heart Eyes Обаче новото комплектче е уникално, от момичешко, по-момичешко  Party Утре ( ако не съм родила  Mr. Green ) Ще ви го снимам  Heart Eyes
Но купил синичко шишенце, синичка кутийка за бибка, кво му пречи  Mr. Green
Миленка , наистина пупата ти е паднала много  Heart Eyes А усещането, което описваш.... напълно те разбирам  Crazy От време на време дори усещам сякаш ме дере по бедрата. Много странно чувство  Whistling

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 15:47 от Stasy87

# 132
Благодаря ви на всички за отговорите  Hug Мели, ще отида до Джъмбото за ролки тогава  Joy Joy Joy
Скай, Една от нас, благодаря за стиснатите палчета. Ще имам много голяма нужда като дойде деня  Hug
Никита, честита годишнина. Много семейно щастие ти пожелавам и много любов в разширяващото се скоро семейство! family
Поколоко, радвам се, че сте добре и се гушкате всички в къщи. Все така да се обичате и да се радвате един на друг! Two Hearts

# 133
Здравейте и от мен!
Никита честита годишнина!
Поколоко добре завърнала се, радвам се че вече сте си вкъщи.
Канела много те мисля.Успех и нека да мине бързо и безболезнено! Praynig

# 134
23 юли

Минка (chy76) - бебе Гергана, 4390гр, 52см. (термин 8 август)
Това го окрах от августинките...Малее,шубе ме лови...

Общи условия

Активация на акаунт