Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 925
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Ох Миленка ... определено се е свалил  Crazy ... личи си  Mr. Green
Айде стискай още малко ... малкия вече е на стартова позиция  Heart Eyes

# 136
Мери-Гери, ах, каква изненада  Heart Eyes. Честита Калина, да ви е жива и здрава, да порасне прекрасна и щастлива госпожица. Много да ви радва   bouquet  Прекрасно име, поздравления  Heart Eyes Hug

В Щерев ли ражда? Като имаш време ще се радвам на разказа ти.

Поколоко, добре завърнали се у дома   bouquet Включвай се от време на време да разкажеш как сте с бебо  Heart Eyes

Барбера, честити чаршафки за малката госпожица. Аз лично съм много доволна от качеството им. Докъде я докарахте с шопинга, напредваш ли?

Миленка, какво става с твоята тапа, мила? Има ли напредък?

Анхелка, Фейт, аз в отбора на мързеливко който не иска и не иска да излиза от мама. Почвам лекоо да се изнервям вече, ражда ми сееееее  smile3514

Нощно време хубави купони си правите, браво, жалко, че спя като пън  Mr. Green

Оффф, голяма съм УвсЪ, знаех си, че забравям нещо важно, ама ша ме извините, свекърва ми е на гости от снощи  Mr. Green

Ники, честит семеен празник   bouquet Винаги се обичайте, уважавайте и радвайте на семейството си. Весел празник  Hug

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 16:26 от Мартичка

# 137
Качих ви снимки на покупките от днес Simple Smile Комплекта не се вижда хубаво, на живо е прекрасен  Heart Eyes  Hug

# 138
добро утро хихихихиих аз снощи -така де сутринта до 5 не заспах....ядох сини сливи и мислех как и колко ще ми се промени живота след появата на новия член на семейството ни Peace Crazy
и днес станах в 11:30 и директно си поисках ласки от мъжлето,стигайки снощи до извода,че след това ще бъде по-нарядко та сега да е поне всеки ден Embarassed
после си направих едно огромно кафенце с много сметанка и мед,и си намазах вафли боровец с течен шоколад Нутелла Laughing хахахах и той вика и после само ревеш имам целулит Laughing Laughing Laughing
сега ви изчетох и ви се радвам много,с тия ласки,обезкосмявания и т.н. Crazy
аз да ви кажа съм си яко кюсенце точно в областта дето ще ме резнат,и може само предния ден да си напеавя малко депилаторно кремче

# 139
Браво на таткото Стаси:).Много симпатични и нежни нещица е взел Heart Eyes
Мартичка спря да се сополиви,или изтече или се отказа Mr. Green.
Малко да поспя аз..че довечера да имам сили за среднощно "соаре" хахахахах

# 140
Стаси, браво на таткото, справя се прекрасно  Hug

Милена и моя тумбак изглежда по същия начин. Като съм седнала направо залепва с кълките ми, после си го отлепвам като ставам  Mr. Green

# 141
Привет!  Hug
Поколоко, добре завърнали се у дома!  Hug
Никита, честита годишнина!!!  smile3525 С пожелание винаги да се подкрепяте и обичате!!! Бъдете едно голямо, щастливо семейство!!!  Hug Благодаря за почерпката!  Grinning
До мамите, с изтекли тапи или все още течащи... а и тези, които бебоците им наближава времето за раждане, а се ослушват... Предлагам ви да вземете моя свекър за максимум два дни... такива контракции ще ви докара, че ще родите преди да се усетите  Mr. Green От няколко дни ни е на гости и такива стягания на корема имам от него...яко ми лази по нервите  smile3511 Пък понеже още малко трябва да изчакам ви го предлагам напълно безплатно...  Joy Joy Joy
Ще остане още пет дни...та която го иска да пише  Joy Личи си, че съм изтрещяла вече... smile3538 Оставям ви, до като не съм написала още глупости... Crazy

# 142
Mii мерси за инфото,голяма чуденка падна! Hug

# 143
Mishony Дай да ги съберем с моя та да се елеминират взаимно  Mr. Green Хубаво че не е край нас че ще срутим сградата.

Стаси Много, много сладки дрешки  Hug Hug

Миленка Моя е мааалко по остър от твоя, ма ужаса със спането е пълен  Mr. Green

Мартичка Уффф тва чакане накрая е супер гадно, аз като родих точно ден преди термина Калин напъъълно те разбирам.

Франческа Ех, ех любоввв  Heart Eyes Heart Eyes Моя мъж само ме натиска ъмъ ще му дам зелена светлина ако пренося  Mr. Green

Мен ме налегна още по-зъл апетит, ставам и в 3 сутринта да ям пастет с краставици  Crazy

А и контракциите ми спряха  Laughing

# 144
Хахахах, Мишони, ми да взема да се запиша  Laughing тъкмо и свекървата вкъщи, да се подсигуря от всякъде. Моята и тя е в състояние да те докара до   smile3511 .Но пък се държи сега много мило и въобще не ме ядосва, обаче милото е пред раждане с нея   box Само стоя отстрани и им гледам сеира, от време на време потушавам страстите  Laughing

# 145
Само аз ли не мога да намеря комплекта на Стаси....а за такъв шопинг-маниак като мен това си е драма smile3516

# 146
зайче хихихи ,ми аз без това си не мога Laughing Laughing Laughing искам си и това си е,мисля,че повече се мъча само да се дърпам Laughing а и вече съм си към края и ми е по-спокойно...толкова дълго се пазихме хахахах Crazy а пастета с краставички ммммм многоооо обичам Partyбена честити покупки,давайте само така до края Hug

# 147
ха-ха Мишони напълно те разбирам със свекъра  Hug моят беше дошъл точно за 20мин у нас миналата седмица и коремът ми веднага се сви и ме заболя  Mr. Green

толкова свикнах да живея сама с мъжо, че вече не търпя други у нас  ooooh! дори и за 20мин  Mr. Green

Миленка смъкнал се е, стискам палци да е скоро, да не се мъчиш, защото на мен понякога направо ми се реве  Hug

уж съм добре, само +9кг, без подувания в краката и болки в кръста, и пак мрънкам до небесата  ooooh!

Никита честита годишнина  newsm51 много да се обичате  Heart Eyes

# 148
Малко късно - но да се запиша и аз поне в тази тема. Много сте бързи - не ми остава време да Ви изчета.
Честито на всички мами, коитов вече гушкат малките съкровища!
На мен краката ми от два дни са на понички и не се отдуват за съжаление... Sad Започнаха и да ме наболяват... но утре съм на консултация и ще видим какво ще каже лекаря...

# 149
Момичета, записвайте се за свекър ми...вече изготвям график  Joy Имате на разположение само пет дни...трябва да се вместите в тях  Mr. Green  Joy Гарантирам скоростно раждане на всяка взела го поне за  ден  Laughing Рекламации не се приемат  Joy  Joy  Joy
Отивам да му готвя сега, че не може да папка едно и също два поредни дни  fight

Общи условия

Активация на акаунт