Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 940
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте от мен!
Мери-Гери, Честита Калина, да ви е жива и здрава! newsm07
Аз да ви се оплача баткото от снощи е с 39 градуса.. Sad много съм притеснена.. Личната идва до вкъщи сутринта, прегледа го и констатира само "сочно гърло". Изписа тантум верде, вит Ц и нурофен/ панадол при нужда. Милото като му спадне Т и си играе все едно нищо му няма, ама като се качи чак плаче. Тая нощ ми каза "Мамо не се притеснявай, нищо ми няма", а той цели гори, милия  Cry А най-много ме притеснява, че не съм сигурна, че от сочно гърло се вдига такава Т.
Иначе в последните дни корема ми е на камък почти непрекъснато.. майка ми (нали е бивша акушерка) даде мнение, че няма да прескоча август. Аз мисля, че е божа работа и се надявам да не е преди датата, която ми определят за секцио..
Сега отивам да ви чета  bouquet

# 151
привет мамита:)))
Честито бебе КАлина:)
поздравления за името  bouquet  bouquet живо и здраво:)

на мен също много ми е паднал корема  Shocked а термина ми е ак след месец,едва другата седмица влизам в 9м  Rolling Eyes искам по-рано, ама айде поне две седмици да изчака девойката Mr. Green

скапах се от чистене днес Confused и апетит нямам нещо  Rolling Eyes

# 152
Здравейте мами!
Честито на всички новопоявили се бебета-да растат живи и здрави и много да радват всички,които са около тях!
Аз доста съм ви изпуснала-завършили се старата тема,почнали сте нова............обаче толкова неща ми се случиха тези дни,че направо не знам как още не съм родила WearyЕмоциите не бяха приятни никак,даже бяха доста стресиращи,но не бих искала да ви натоварвам.Надявам се,всичко да е зад гърба ми и да сме се разминали с това,което преживяхме.Вече дъщеря ми си е при мен и не знам дали ще мога да ви следя,но ще се старая.Успех на всички в това ,което ни предстои и само хубави моменти!

# 153
Moмичета -решено.Утре се местим окончателно.Би трябвало да проимам нет на обяд,но ако не се весна да не ме мислите.Кученце идва с нас ,няма друг начин.Баща ми си дойде след 2 седмици прекарани на село в отпуск и ми скъса нервите.Че  бременните сме по-чувствителни е ясно,ама с влизането му първите думи,които чух бяха -Намери ли стопанин на кучето,въпреки че се бяхме уж разбрали ,че като родя месец два ще го гледа той.Понаревах се от глупостта му,сега чакам мъжа да си дойде от работа и искам да излезем нанякъде,бира +пържени картофки например...Той поне знае добре как да ме успокои.

# 154
key5 Звучиш доста притеснително  Confused дано наистина нещата вече са добре, а ако ти се говори и искаш да споделиш винаги сме насреща.

Стаси ... страхотно е комплектчето ... много нежничко и хубаво  Heart Eyes Браво на таткото.

Белчето ... сега видях и вашите кукленски покупки ... останаха ми очите  Heart Eyes Hug

Мартичка  лелле ... още 5 дена до термин  Shocked и никакви симптоми .. кофти тръпка  Joy Joy Joy   Hug мисля, че и аз ще съм така и вече се настойвам, че ще пренося  Mr. Green

мама зайка_ Не съм много сигурна, но май патете по време на бремнност беше забранен  newsm78
Нека ако някой има повече инфо да каж, че не съм сигурна  Rolling Eyes

@1eks@ Те са в албума Покупки за бебето - 3  Peace Нали имаш парола са албума  Heart Eyes

natalie_mos дано малкия се оправи по-бързо  Praynig Hug

# 155
Мери-Гери, много хубава изненада - да Ви е жива и здрава малката Калина и да расте щастлива и късметлийка  babydust7
Мобси83, Поколоко, добре сте се завърнали вкъщи - гушкайте много мъниците и бързо възстановяване  Hug
Никита, честита годишнина   loveuuu
Стискам палци за Канела - скоро да ни съобщи хубавата новина  fingerscrossed
Мартичка, Стаси - браво на вашите мъже, страхотни неща са избрали за малките  smile3501
Двете адашки, ей страшни сте - много ме кефите с вашите среднощни бдения  Joy
На мен нещо ми се гади тези дни, но подозирам че е от антибиотика  Sick Утре ще си пускам последните изследвания и ще довършваме детската стая - като сме готови със всичко ще ви пусна снимчици.

# 156

мама зайка_ Не съм много сигурна, но май патете по време на бремнност беше забранен  newsm78
Нека ако някой има повече инфо да каж, че не съм сигурна  Rolling Eyes

И аз така знам, че е забранен. Но лично аз си хапвам от дъжд на вятър /не в големи количества/. АГ-то ми беше казал пък, че няма такова нещо или че само свинския е забранен /май само свинския/, а другите видове май са позволени...

# 157
Ако изобщо е забранен пастета няма логика да е един или друг вид,вероятно не го препоръчвам защото се прави от черен дроб ,а той не е много хубаво да се консумира от бременни жени.Аз дроба не го тача и без тва,а пастета с краставичките /ако се сетя/ ми е доста вкусна комбинация:).
Пък и какво значи забранени или позволени...всичко в нашето състояние си е нож с две остриета..

# 158
-днешния ден преминава,много емоционално за нашето семейство разбира се не и без вашата надявам се искренна радост за повода ни ... за което ви благодаря  Hug
Миленка добре че имаш татоо ,че да се видят разликите -да паднало е яйцето ,скоро ще да е ще го снасяш... hahaha hahaha hahaha
natalie_mos миличката,само мога да предполагам как се чустваш дано милия се оправи скоро а на теб през деня няма ли съвсем кой да ти помага ,че ако тръгне и раждане ... ooooh! как ще се оправиш като не си починала незнам...Мисля те и се моля баткото да се оправя  Praynig
Стаси таткото милия в началото се е пообъркал ама пък виж как се е поправил -качествено /ха ха ха /
Всички останали мамита моля ви пазете се че върлуват вируси,свекъри и свекървища и тем подобни ...

# 159
Ох, аз изчистих къщата,ударих по една стирка на всякъде и си викам сега ще почивам и ще ви чета. Уви не съм познала вие сте си почивали.Видях албума - Стаси комплекта е много нежен и хубав. Браво на таткото. Милена и моя корем си прилича с твоя макар че съм по назад. Дори понякога като вървя имам чувството че побутвам бебо.
Кристина твоето коремче е много готино. Де да можех и аз като вас да качвам само на коремче но уви.
Но то няма и как аз по цял ден съм на печката  и ровя в   newsm55.

# 160
natalie_mosМоя Калин изкара същото, което описваш, температурта не беше от гърлото а от възпаление на средното ухо както каза педито много ама много възпалени уши. Оправихме се с Отипакс капки и за съжаление антибиотик Цифзил.

Фейтче, Миленка И аз така знам, понеже черният дроб е в по-суров вид в някои пастети амаааа душа като иска дупе дърпаа  Embarassed

nikita_gd Честита годишнина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 161
F.a.t.e. ,сега обърнах внимание на пастета.Верно не трябвало да се яде,а аз всяка сутрин ям филийки с пастет и краставички Cry

# 162
А аз колко пастет опуках на морето....в редките пристъпи на глад newsm09

# 163
natalie_mos искрено ти съчувствам за болното детенце. Бързичко да се оправяте.
Мартичка, моя лекар казваше понякога така ги задържаме че после не можем да ги изкараме. Че и твоята работа такава. Изтърва всичките медали.
Стискам палци на Канела за утре. Живи и здрави да ни се похвали тука.
За храната аз съм като на диета, с вместимост една кафяна чашка на ядене. Иначе ми става тясно на бебето и много ме бута. Пастет и кренвирши аз и без бебе не ям, но дроб обичам и си хапнах един път. Едва ли е проблем.

# 164
[
@1eks@ Те са в албума Покупки за бебето - 3  Peace Нали имаш парола са албума  Heart Eyes

какво ли не правят хормоните...открих го....fate  smile3525 ..... и наистина е страхотно, браво на вашия тати Стеиси.....моят категорично не би купил нищо без линк или поне реф номер  smile3532

natalie_mos, хубавото е, че ще се оправи сладурът докато се появи бебето, че е най-тъжната гледка да го делите от семейството точно в този момент. Стискам палци да е безобидно и бързо да му мине.

Общи условия

Активация на акаунт