Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 947
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
За пастета незнам ама сега като ви чета,на мен ми се дояде тия дни черен дроб пържен и си хапнах солидно количество+зелена салатка,дали нещо пък толкоз ще ми стане newsm78  незнаех че има някакви особено за непредпочитане храни...

# 166
Стига моля те какво пък ще ти стане ,айде не се побърквай яж си каквото ти е сладко

# 167
Мери - Гери виждам те че си горе пиши как сте /разбира се ако се чувстваш добре/

# 168
Проблема на черния дроб, респ. пастета е вит. А, кобто е вреден за бебето, освен във варианта бета-каротин.

Милена, аз няма да си деля съкровищата - бебе и куче. Дори  не ми минава през акъла, въпреки че имам един приятел, който много иска да я вземе за малко.

За нуждаещите се - другата седмица организирам трудов лагер вкъщи. Смело пращайте свекъри, свекърви и други Simple Smile

Честито на никита.

После повече Wink

# 169
Момичета, много ми се подуха ръцете и краката. Ще гръмна. Какво правите, за да излезе тази вода?
Пипи - аз до миналия месец пиех хомеопатия за това - шуслерова сол номер 8 - тя спомага да не се задържа вода, но я спрях, защото не се пие през 9-ти месец. Иначе зависи и как е предразположен организма си мисля - аз отичам само в най-топлите дни и каквото и да правя, не помага. Като се разхлади и се оправям Simple Smile сЪдбЪ
Stasy87 помешал се е твоя мъж значи  Laughing Комплекта е много хубав
pocoloco1 Добре дошли у дома! Много да се гушкате, храните и обичате!
Milena_87 Екстра си е коремчето - готово за снасяне. И моя горе-долу така стои, а и като съм била цял ден я седнала, я на крак. Аз като седна и съм разчепатена - абсурд да си събера краката.  smile3534  Иначе като си отспя и на сутринта стърчи едно дупе бебешко нагоре-нагоре  Joy Joy    А това августинче 4390гр, малее  #Crazy #Crazy #Crazy
Мартичка чакаме те вече и теб да се засилваш
francheskasweet аххх ти, с тая Нутела  Embarassed Embarassed  Аз чат-пат хапвам сладичко, обаче тия дни ми се ядат пържоли и всякакво месо от кокал  #Crazy Sick
Mishony ако не може него, командировай се ти някъде поне за през деня - я среща с приятелки, я че имаш някаква работа - няма да ти виси през цялото време, я!  Hug
natalie_mos дано се оправи по-бързо  Hug Praynig
key5 само хубави неща занапред  Hug Hug Praynig Praynig
мама зайка_ и аз също знам като F.a.t.e. , че не е препоръчителен пастета - заради съдържанието на дроб. Ама те сума неща не са препоръчителни пък аз сръбнах днес една метичка със спрайт и после и малко кола  Blush

Мартичка, моя лекар казваше понякога така ги задържаме че после не можем да ги изкараме. Че и твоята работа такава. Изтърва всичките медали.
Joy Joy И после 18 години го убеждаваш, че вече не е закачен за пъпната връв  smile3505

# 170
Благодаря Aвгуста  thumbsup
 Май и тази вечер ще е smile3507 зор и ще ми е все по-често така не се оплаквам вече че и други са така и си пуфтя на мене си... /не мога да се позная с първата бременност нищо общо  #Puppy dog ама си го обеснявам с периода на бременеене и с ЕГН- то не на последно място /

# 171
natalie_mos Как е малкия? Още ли държи висока температура?

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 22:38 от мама зайка_

# 172
По принцип много неща за забранени, но в границите на нормално не мисля, че ще навредят  Heart Eyes
Аз също много обичам пастет ... с краставичка  Mr. Green но ми казаха, че не е хубаво да се хапва по време на бременност и го спрях ... даже не се бях замисляла за него  Crazy
И други неща са ми казвали, че са забранени, но ако много ми се хапва или пие .. не се спирам  Heart Eyes
Специално за сладкото ... не мога да се спра  #Silly

# 173
И други неща са ми казвали, че са забранени, но ако много ми се хапва или пие .. не се спирам  Heart Eyes
Специално за сладкото ... не мога да се спра  #Silly

Аз съм така с кафето е не мога - казвам ви почвам да си внушавам че ме боли глава,че ще припадна и т.н  и си викам е няма да си го причинявам и с първата бременност бях така до последно пих после 2-3 месеца заместители докато се орежимим и така ...
[/color]

# 174
  • При моите мъже...
и аз с предната бременност много внимавах какво ям и пия, и даже от биричка се лишавах лятото, ама сега... каквото ми се прииска newsm55  261uu

# 175
Ето ме и мен! Simple Smile Знаех си аз, че като се покрия за ден-два и се появява бебе, нищо че то малко стара новина било! Simple Smile Да ви е честита щерката, Meri-Geri

Ние се отдадохме на "последни дни без деца" на луд хайманлък по заведения, плажове и гостита. Сякаш ни е за последно! Малката все още кротува, макар че днес в киното от силните звуци на съраунда получих първите си контракции.  Joy Казах на мъжо, че ако вземе да се роди днес, ще я кръстим Батман!  Whistling Но съм си я поръчала след 24ти август - да видим дали ще позная.

За лишенията - от нищо не съм се лишила! И морска храна ям, и бира пийвам и каквото ми се дояде, с изключение на мазни баници, бисквити и вафли. Тях определено си ги забранявам. За морските дарове - хората по островите, дето с това основно се хранят, сигурно не раждат здрави деца, а?! Аз не ям сутрин-обед-вечер скариди, миди и калмари! За пастета, Фейт, и аз така четох, но то това важи за всички консерви като цяло. В крайна сметка, като има прясна храна и е сезона на зеленчуците, не виждам смисъл да тъпча "зимни" храни. По-добре филийка с резен шунка и домат, отколкото онова дето сигурно е направено от козина, копита и опашки!  ooooh!

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 22:47 от Agira

# 176
Не знам кога ще видим снимка на новородено в албума ....,
затова пък аз качих с  корема и моята тримесечна племенница.  Heart Eyes

# 177
  • Варна
Миленка и моя корем доста е слязъл на долу. Като сядам и го повдигам за да го метна върху краката Mr. Green
Стаси, дрешките са много хубави  Heart Eyes
Мартичка струва ми се , че купих всичко  Rolling Eyes Термобокс и термос не съм взела, но може и по-нататък.
За пастета - като ми се ям си купувам. На скоро ометох голяма чиния с пилешки дробчета.

Ние голямо хайманене по цял ден и вечер до късно. Направо се скапвам , а ми се ходи много  Mr. Green

# 178
Фейтче,страхотна нова тема,мила!Благодарности за труда!  bouquet
Честита розова радост на мама Мери-Гери!Много да я радва малката Калина,да расте здравичка и послушна!
Никита,честита годишнина!Все така да се обичате с половинката!
Натали,разбирам те напълно как се чувстваш.Малкият преди 3 дни ми вдигна от нищото висока температура-минаваше 39,и той така гореше целия,гледаше с тъжни очички и все върху мама искаше да лежи...Това е най-мъчителното-детенцето ти да е болно!Желая бързо оздравяване,че това лято е ужас с тези вируси!
Мобси,кърмих 1год.и 5 месеца.Денис имаше тежка жълтеница близо 40 дни,но беше само на кърма,въпреки глюкозата,която ме съветваха да давам.Той просто отказаваше да пийне друго,освен маминото мляко.Не се тревожи за зърната-ще се оправят с времето,знам какво е,защото моите освен разранени,са и плоски,но ако искаш,пробвай да кърмиш със силиконови зърна,докато се нормализират нещата.Отначало е трудничко,но поздравления,че не се отказваш,ще видиш,че всичко постепенно ще се оправи и скоро ,това ще се превърне в един от най-прекрасните моменти,споделени само и единствено между теб и детето ти!
На мен от вчера бая често взе да ми се стяга корема,а и малката мишка така го разтяга,че да видим докъде ще го докараме!Ама трябва да изчака-имам да си правя косата,педикюра,кола-маска Grinning-все едно,че ще ме пита някой!

# 179
Не знам аз - нали ми е за пръв път...  newsm78 Това "падане" на корема как точно се усеща? Защото аз вече съм доста напред във времето, а си седя сякаш съм глътнала глобус! Кръгло и щръкнало. И имам странното усещане, че продължава да расте!  ooooh! Колко още?! Хората раждат, аз раста!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт