Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 969
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Малко късно, но да се запиша и аз Фейт страхотна тема както винаги  Hug не знам какво ще правим като отидеш да раждаш  ooooh!
Аз тези дни се отдадох на активно гнездене - дограми, прозорци, щори, секции... а има още тооооолкова много работа, не мога да седна спокойно да си почивам като знам колко има още  ooooh! Но все пак успях и да ви изчета, доста сте се позабавлявали, много ви се радвам в какво добро настроение сте всички, дано да си запазим положителните емоции до край   Peace
Заради вашите кексове легнах да спя днес и само това сънувах... събудих се към 20 часа от следобедната дрямка и хайде в магазина за продукти, та сега ще отида да си опитам кекса  Heart Eyes
Сигурна съм че няма нито една мама, която да не е пила магнезии, та да ви питам според вас дали е нормално въпреки че пия по 2  хапчета на ден корема да ми е на камък много често?  Thinking Дори и като не се натоварвам и си почивам пак се свива и ме буди от сън понякога... Направо изпитвам ужас какво ще е като ги спра в края на седмицата  Confused
Честито на новите мами да са им живи и здрави бебчетата и много много радост да носят в семействата    bouquet

# 181
Поредна безсънна нощ за мен. Тези киселини направо ме убиват.Вчера ми беше последния работен ден и сега вече съм на 100% готова да посрешна бебчо но той май не иска да излиза.....дано не чака до термина. По отношение на отоците в краката на мен ми помага ходене пеша поне по 1-2 часа на ден и мокри кърпи с вода. Вчера си направихме страхотна разходка с мойте хора и малко се поснимахе та реших да кача някоя снимка. Това е за сега от мен утре съм на доктор и след това ще докладвам.

# 182
И мен сън не ме лови.Като знам само,че като легна и няма да мога да си намеря място направо се побърквам #Crazy
А пък за киселините доки ми предписа Ланзул и да чукна на дърво трети ден нямам и грам Mr. Green.Доки каза да ги пия 2-3 дни и да го спра и така като се появят пак на ново.Утре няма да вземам и  да видим.
Много сте сладки всички тумбаци Hug

# 183
Флайбъл ... Лиа Много хубави пупи  Hug

*Georgia* Не е нормално това постоянно втвърдяване ... абади се на Мерджанов ако трябва да ти увеличи дозата или да ти смени магнеция с друг  Heart Eyes

Агирче ... и моя стои все едно съм глътнала земното кълбо  Joy Joy Joy
Може и изобщо да не падне ... всичко с раждането е толкова относително и никога като по учебник  Hug

# 184
Лиа, честит ти последен работен ден, ти май доста си поработила като за последно сега ти е време за почивка докато излезе бебчето  Hug
Фейт аз и без това ще звъня утре да си запазвам час за преглед и направо ще го питам и за това, дано не е нещо сериозно и не се налага да лежа по цял ден, че не съм от най-мирните  Praynig
Гледам за коремчета си говорите, преди време една мама (извинявам се че не си спомням коя точно ама бременен мозък  Mr. Green ) беше дала идея с отбелязването и аз веднага маркирах гардероба и сега там си меря пупата Simple Smile Честно казано ако не е това нз как ще разбера кога ми пада корема, аз съм си дребничка и корема така и не се вдигна много Simple Smile

# 185
  • София
Мамчета днеска много постно и пусто в темичката ни Simple Smile Само една страничка и половина..... тва тряя да се запише  някъде.  Shocked Laughing

# 186
  • shumen
Момичета как сте?Ние към 21.00 се прибрахме от Шумен,но докато хапнем и Ви изчета пиша чак сега.Наистина от разговора с мъжо има някаква разлика в неговите отношения.Дори тази вечер каза на майка си да не се държи повече така,ако иска да живее с нас.
Прахчето,което мама е взела за пъпчето се казва Норсуфазол,но сега като чета пише,че може да се прилага при деца до 2 месечна възраст,а в същото време и с повишено внимание за деца до 14 години и нещо май ме хваща шубето да го изполвам при бебка,ако има нужда.
Ходихме да гледаме и кошница за бебка,но определено тя отпада,а ще вземем столче за кола.Жената в магазина ни обясни,че тази кошница за есенно или зимно бебе е напълно излишна.Харесахме си и легълце,но ще го вземем към края на месеца като свършим с ремонта в къщи.И количка си харесахме,но нея ще е вземем след изписването на бебка най-вероятно,понеже в самото начало няма да е нужна.
Взехме и памперси 56 броя за 17 лв.на Байби Тайм някакви,произведени за Пенни.Ще ги видим какви ще са,но за родилното все ще станат.
Стаси страхотни покупки за бебка.
Аз утре ще кача и покупките на мама за бебка,а и на дрешките,с който е гледала и нас.Също и на едни терлички и плетена блузка мисля,че беше от една бивша колежка,с която много се имаме.

# 187
ариелаз нутелла обожавааам,като ходя в Италия лелелел 5-6 буркана си купувам там е уникален,а в къщи без шоколад никога не оставам,дори сега си хапвам хихихихи
имам един шкаф с лакумства и само си го допълвам,в Джъмбо има многооо готини сладки нещица и всичките си ги мажа с шоколад хахаххах
фейтче аз сладкото и да искам не мога да го спра и кафенцето хихихихи сутрин си пия по една голяма чаша -малко кафе,много сметана и мед и ми е много добре Whistling иначе и аз катоникита започва да ме боли главата хахаххаха и да ми става многооо лошо
а по френски стил след храна обойавам да си пийна едно безкофеиново Peace Mr. Green
аз да ви кажа за пастета толкова много обичам хахах лелелел и не знаех до скоро ,че не трябвало,не че съм прекалявала ама като ми се прияде си хапвам-препеченка филийка с пастетче и краставичка Crazy
да не кажа ,че от скоро пия по едно гератаминче на ден заедно с витаминките Пренаталските,мисля,че имам недостиг на витамини и затова започна да ми се отразява на кожата Thinking не знам Thinking
лелелелел а като идва време за видеозон и ме свива в коремчето ,че ще си го видя бебо,какво ли ще е като дойде момента да го гушна за първи път -няма да мигна цяла нощ Crazy Crazy Crazy

# 188
беше дала идея с отбелязването и аз веднага маркирах гардероба и сега там си меря пупата Simple Smile Честно казано ако не е това нз как ще разбера кога ми пада корема, аз съм си дребничка и корема така и не се вдигна много Simple Smile

Това е интересно, пропуснала съм. Как точно отбелязваш? newsm78

# 189
  • Stara Zagora, Bulgaria
Eй къде са Милените, няма будуващи, аз спах следобяд и до сега чистих Mr. Green.
Стаси комплектчето е много готинко, аз ги гледах, но нямаше бяло, а екрю, а и е органичен памук и материята е страхотна, ако бях намерила и аз бяло щях да взема, браво на таткото. Те са на една турска фирма мисля че Карамел или нещо такова, но наистина много хубав сет.
Коремчето и аз си го меря с молив на вратата, обаче няма гаранции, на една мама от йогата и беше паднал още от 8-ми месец ама мноооогооо ниско, преноси милата , а беше убедена че ще роди по-рано...явно всичко е индивидуално...Така и подуването на крака и ръце и киселините, до сега няма такова нещо при мен, а всички казваха няма как да те подмине пу пу Simple Smile.
Анхелче, хрупаш ли ананас или не си почнала, аз си взех в количката и после го върнах, може утре да си взема вече че то като го мислех и ми се прияде Grinning.
Данаека, стискаме палци нещата при теб с мъжа ти да се оправят съвсем, ама лека полека трябва да действаш да се отделите според мен...но явно трябва доста дипломатично да подхождаш и търпение мила  bouquet
Лека от мен, утре чакаме новини от Канела, прегледах и августинките, какви големи бебчета си имат напоследък, повечето са над 3 кг, че и доста по-големки има, да са им честити и живи и здрави, и при нас ще се почне, то след затишие после няма да може да се насмогне да се отразят.  LaughingФлайбъл аз си меря на вратата, като си отбелязвам пъпа къде ми е, не знам другите, аз тук го прочетох  че мерят и да не остана и аз назад Blush

# 190
беше дала идея с отбелязването и аз веднага маркирах гардероба и сега там си меря пупата Simple Smile Честно казано ако не е това нз как ще разбера кога ми пада корема, аз съм си дребничка и корема така и не се вдигна много Simple Smile

Това е интересно, пропуснала съм. Как точно отбелязваш? newsm78
Заставаш с лице към вратата и с едно моливче драскаш там кудето се пада нивото на пъпчето ти и така всеки ден сравняваш къде е нивото на пъпчето.

# 191
lia1977, благодаря!  Hug Ще го приложа този метод, определно. Simple Smile
Утре съм при док, ще ми издава 45 дневния болничен и  преглед, предполгам.  Laughing

# 192
мами,аз реших да направя бебешко кътче където ще бъде легълцето на бебо Party сега поръчах фототапет с дисни героите от Мечо Пух Crazy като го направя ще го снимам да се похваля Party имам много сладка идея дано да я реализирам само хахах,че много често каквото ми е в главата не е произведено даже хахахах Laughing

# 193
  • Бургас
Добютру!
Гледам, Канелка още не е родила или поне не информила. Дано всичко е наред с нея. Аз от снощи съм с много силни болки, та пак си подкарах магнерота и нош-па. Нещо не се чувствам готова........май........ама кой ли ще ме пита....... smile3506
Айде, каЙве тайм Mr. Green

п.п. сега като гледам тази снимчица и единствено, за което мисля е дали пича си е измил краката,а? newsm78 Май се повредох нещо Tired

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 07:07 от Melly.G

# 194
Добро утро   bouquet
Аз сега ще се оправям и тръгвам към МД за запис на тонове на бебка. Така бях свикнала 1 месец всеки ден запис, че направо ми липсва вече  Mr. Green Имам скрита надежда докторчето да вземе да каже да ме прегледа на УЗ, но надали  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт