Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 904
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Уф! Sad
Благодаря!  bouquet

# 106
Никита честита годишнина!!!

# 107
ГуууУУУУдддд МорниНгггг Фемилииииииииииии  Joy Joy Joy

Снощи големи рими и дилеми са се разтягали тук  Mr. Green Изтървала съм купона НаЧи  Crossing Arms Mr. Green

Ники мила ... Честита годишнина!!! Hug

И нещо пак в моя стил  Blush Mr. Green

Скрит текст:

Пипи .. за отоците - краката на високо и студени душове  Hug

Верно, че Канела днес я приемаха ... значи наистина днес утре ще си имаме още една девойка  Praynig Hug

Имаше и друго на след 6-та страница забравих  ooooh! Mr. Green

# 108
Фейт, чудесна темичка! Мисля, че ще даде начало на бебевалежа при нас.
Никита честита годишнина!
Аз искам да попитам, понеже мисля да си вземам само помпата за кърма без кутията и мисля да я стерилизирам преди това, вие къде ще я съхранявате. В смиъл чудя се в какво да я сложа за да е на чисто и сухо.  newsm78

# 109
Пипи .. за отоците - краката на високо и студени душове  Hug
Днес ще пробвам това с краката.

# 110
Аз искам да попитам, понеже мисля да си вземам само помпата за кърма без кутията и мисля да я стерилизирам преди това, вие къде ще я съхранявате. В смиъл чудя се в какво да я сложа за да е на чисто и сухо.  newsm78

Ами в някаква кърпа или нова торбичка дали няма да стане  newsm78

# 111
  • София
Добро утро и от мен днес май се наспах като никога до 11:30 Shocked

# 112
Здравейте момичета!  bouquet Не съм ви чела, но като имам време и това ще направя. Честито и на мамите, които се радват на сладките си бебоци newsm51
Пиша да се похваля, че вчера ни изписаха с Пламен  и не можем  да се на радваме с нашият тати на бебчето ни Hug  family Благодаря на Фейт, че ви е съобщила радостната ми новина, Фейт   bouquet
На всички мами пожелавам бързо раждане като моето, или поне на мен така ми се стори Crazy, колкото и да си подготвен какво трябва да правиш по време на раждане, май забравяш на моменти   #Crazy
Целувки на всички, аз отивам да  smile3504  и prostor, ще се опитам да ви следя и да се включвам Hug

# 113
Белчето, в кой квартал си?

# 114
В Изток съм Simple SmileНо ако става въпрос за малиновите листа,мога да отида да си ги купя отвсякъде,че все още съм с кола Heart Eyes

# 115
Ехх, далеч си ми, аз съм в Люлин; имам повече, отколкото мога да изпия. Идва ли ти се насам?

# 116
Мери-Гери честита принцеса, да ви е много здрава и да ви носи само поводи за радост  Heart Eyes

Мобси добре завърнали се у дома...как ми се иска и на мен вече да си гушкам малкото слънчице... Praynig Heart Eyes
За сладката вода не мога да дам съвет (всъщност изобщо не обичам да давам съвети относно бебешоци, т.к. мама най-добре си усеща какво трябва да направи и съветите понякога могат да подведат), но мога да ти дам една идея. Звънни в неонатологията на МД и търси д-р Слънчева или д-р Яръкова. Кажи им, че си родила при тях, колко се е родил бебешора и че са ви изписали с жълтеница и да те посъветват как да процедираш. Аз смятам, че за бебета родени под 2,600/2,700 кг. първите 6 м. е добре да се преглеждат и да се консултирате с неонатолог. На педиатрите аз много доверие им нямам, особено за новородени, защото те действат стандартно, влезли са си в някаква рутина и те това е...Вече като поотрасне бебо се вслушвам в съветите им, но за новородени са малко от тях, които разбират...това разбира се е моето мнение.
Аз баткото до 5-ия м. всеки месец го водех на преглед в неонатологията на 8 -мия ет. при Яръкова, после още един-два пъти до годинка. Много ценни съвети ми е давала за него. Тя беше човекът, който ни каза за всеки проблем да търсим специалисти - проблем с носа/гърлото/ушите - да се ходи на УНГ, проблем с бубката - да се ходи на уролог и т.н., а не първото, което правим, е да хукнем към педиатъра. Тя ми даде и съвети за захранването - до 6 м. само на кърма...после по схема бяхме на захранване...нещо се отплеснах. Исках само да кажа, че ако се чудиш как да действаш в този случай, по-добре потърси и мнението на неонатолозите Simple Smile

# 117
matzko ,писала съм ти ЛС.Благодаря за готовността да ми помогнеш Hug

# 118
Ееее pocoloco1 Добре завърнала си се  Hug
Ще чакаме разказче от раждането, а и снимки в новото ни албумче за бебешоци  Blush Hug

# 119
Мами,имам едно питане ама дали ще се справя с обяснението=та въпроса мие,как се казва детския магазин,който се намира на булеварда срещу бившото Софияленд,един такъв голям е.Заседнал ми е в мозъка и няма сещане,помагайте Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт