Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 896
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Никита , честита годишнина  Heart Eyes Бъдете все така влюбени и се радвайте на децата си  Grinning Дано ти мине бързо неразположението  Rolling Eyes  
Моят мъж беше снощи на някакаъв бар и се прибра в 5.30. Аз пак се събудих рано рано та свършихме една полезна работа  Laughing(някои от вас докато се чудят филм ли да гледат или друго да правят)  Mr. Green

# 91
  • Бургас
ПОлезна работа викаш, Барбера smile3503
Адашче, хич не съм мигнала Shocked А и синковеца дойде рано, рано, бил много гладен. И така - от рано сутринта съм на каторга в кухнята Tired

Ето тук може да видите двете Милени, снощи, към 2ч., колко красиви бяха, на фоумската клюкарница:

Скрит текст:

# 92
# 93
  • Варна
Мели, освен, че сте много чаровни и ококорени, какво друго да кажа  Joy

# 94
Добрютро!

Флайбъл,постът ти с кой кога е родил и колко голямо бебе,все едно аз съм го писала.Много обичам да анализирам нещата Heart Eyes

nikita_gd ,ха честитО ви годишнина!Обичайте се и се уважавайте.!Желая здраво бебче!
Защо не пробваш с препечени филийки?

osmiqoblak хахаххахахахахах!Съжалявам,не се сдържах... Mr. Green

И ние отскоро възобновихме секса,толкова съжалявам,че съм слушала лекарите за предишните месеци newsm78

Аз също мисля,че днес беше денят на Канелка.Или пък беше утре,а днес трябваше да я приемат? newsm78 newsm78 newsm78

П.П.Момичета,понякога вечер(когато не спя) се замислям дали да се включа в среднощните раздумки,ама се притеснявам,че нивото на кретенизма ще се вдигне прекалено много Mr. Green Heart Eyes.
Страхотни сте Party

# 95
  • При моите мъже...
Днеска нещо май на мъжо му беше по кеф и доста приказвахме за отношенията ни.Засега каза,че няма да се държи повече така,но ще видим дали ще си изпълни обещанията.
И мен почва да ме хваща шубето да Ви кажа как ще се справяме после сами с бебка като ни е дадат.Мама ще дойде за някой ден,но после незнам като си тръгне как ще е къпя,обличам,а мъжо и на смени работи,а на свеки ме е страх да разчитам,а и тя сама казва,че не се наема.
danaeka, много се радвам, че сте успели да поговорите, дано нещата се наредят по на-добрия възможен начин Hug
Мъжът ми също работи на смени - една седмица първа, една-втора. Двете седмици, в които беше вкъщи ми бяха достатъчни да се окопитя и да се справям сама с бебо, когато е втора. Сега ми е чуденка как ще се справям и с двамата, ама ще намерим начин:) Работата на смени си има и плюсове Peace

За секциото Дори и да сте се епилирали или сте си направили кола маска - пак ще ви обръснат корема Peace
Да бе! Сериозно ли|?!? какъв е смисъла newsm78 Аз не си спомням да са го правили при мен, ама може да не си спомням просто Rolling Eyes И аз не искам да ми бръснат корема! #Cussing out

иди до магазина,купи си 1 кг ябълки ..мен ме не закачай... smile3515
сори, ама... hahaha hahaha hahaha

Ето тук може да видите двете Милени, снощи, към 2ч., колко красиви бяха, на фоумската клюкарница:
Скрит текст:
smile3532

Просто ще ме разбиете... много е весело в нашата темичка Joy
Като си спомня как в отчетната на сина ми постоянно се дърлеха и караха за какви и не глупости ooooh!

# 96
МиленО Mr. Green само простотии ме караш да пиша. Аз тук си седя и си цъкам из нета, тихо и кротко, а вие само за шлякане тука пишете и аз, бедна душа незадоволена, лапвам въдицата. ПОдстрекателка такава! Пу, да родиш дано Wink))))) hahaha hahaha hahaha hahaha
Пп леле моя как хъркааааа. От тук го чувам ooooh! Как да легна там сега, а? Rolling Eyes И веднага в мен напират стихове:
Скрит текст:
Да лягам или да не лягам,
къде да ида, да избягам,
с пожарната команда, в близката горичка?
да им покажа моята ...... душа красива:)
Това беше в стил Деса поетеса.
Ама съвсем се издухах ooooh!

Melly.G  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
С толкоз смях, ме стяга и мен корема  Laughing

nikita_gd Честита годишнина! Да не си тръгнала да правиш подаръци Simple Smile
Канела днес я приемат, тъй че ще си имаме една сигурна девойка днес-утре. Стискам палци  Hug Hug Hug

# 97
Никита , честита годишнина   bouquet Много да се обичате и уважавате и децата ви само щастие да ви носят  Hug  Heart Eyes
Фейт , Канелка ще ни изпревари  Hug А пък аз как е тръгнало до термин ще си откарам  Mr. Green
Мели , Миленка , кефите ме максимално  Mr. Green Отварям форума всеки път да видя поредната забава, която двете сте заформили  Crazy Управяте настроения  Hug
Аз цяла нощ сънувам изтекли води и подобни работи, чакането побърква  Grinning Ама нека си поседи още малко, аз не бързам  Flutter

# 98
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НИКИТА!
Вярно че днес
яха да приемат Канела дано всичко да е ок  Simple Smile

# 99
Мамчета от София,плийз,кажете ми откъде да си намеря малинови листа.Данке предварително Heart Eyes

# 100
# 101
Здравейте,
Никита честита годишнина, да се обичате дълги години

# 102
  • При моите мъже...
Мамчета от София,плийз,кажете ми откъде да си намеря малинови листа.Данке предварително Heart Eyes

Има една билкова аптека на Поп Богомил (до Лъвов мост). Аз не съм купувала, но ми казаха,че имало там. Нека някой който е купувал и той да сподели Peace

# 103
Момичета, много ми се подуха ръцете и краката. Ще гръмна. Какво правите, за да излезе тази вода?

# 104
Nikita-gd, честит празник! Дълги години щастлив семеен живот!
Пипи Дългото чорапче, когато на мен ми се подуваха много краката ми казаха, че нищо не може да се направи. Топях ги в студена вода, за да облекчи малко. Просто от самосебеси спаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт