Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 893
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро милички ...
Днес е 19.08 преди шест години на днешния ден,със същото нетърпение очаквах слънчевите лъчи за да кажа заяветното "Да" на моя мил съпруг от тогава...
Днес имаме годишнина и по този повод ще ви подготвя една виртуална почерпка .
- закуска
-обяд

Към днешна дата със същото нетърпение очаквам второто си детенце,плод на взаимоотношенията от тази връзка ,не ми трябват повече думи за да ме разберете ... какво чуствам и изпитвам.

# 76
Аз един път да седна да чета ( и то кога  #Crazy ), викам ей така ша съ приспя с форума, а той съвсем ме разбуди, то сексове, кексове, само срамни мисли в главата да вкарате на хората, туй дЯте дето сега се премести по средата на спалнята, сега как да го отмествам от семейното ложе обратно в неговото си легло?
Да не пропусна по- важното, тез мойте дилеми са ясни, ще си спим тримката и толкУз,
ЧЕСТИТО НА РОДИЛИТЕ МАМИ, ДА СА ИМ ЗДРАВИ БЕБЕНЦАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!
Никита, сега те изчетах, честит ви празник и да го направите двоен, смело напред !

# 77
Честит празник Никита. Желая ти всека сутрин да се будиш със същия трепет и страст.
Мерси за закуската- тъкмо се чудех какво да похапна...

# 78
Благодаря на ранобудните мацки - нещо ми е много зле от снощи със сърцебиене,позиви за повръщане ,болки в корема и т.н /бяхме един щастлив татко да почерпи ,че на 14.08 му се роди щерка и вчера ги изписаха /та си викам да не ощастливя таткото и аз за годишнината и по този повод викам ще стана не се издържа към 3,45 и така до този момент... буквално имам чуството че получавам инфаркт ще ми избуши сърцето и корема твърд на камък .
Хапнах че не бях яла вчера а сега се чудя за едно кайве/фрапе ама страххххххххх да не върна поръчката ...

Ох сори да си излея и аз душицата ,да не е друго че ...

# 79
Nikita-gd честит празник на вашето семейство. Дълги години щастие ви желая!
За сърцебиенето отиди на лекар. Иначе има един вид дишане който успокоява на момента пристъпа. Поемаш въздух на 4 задържаш на 4 и издишаш на 4. Така докато се успокои. Топъл душ ме успокояваше мен също така. Към-то горещ отзад на врата да бие струята.
За секциото на мен не са ми бръснали корема. То и косми нямам там, но все пак. Погледнаха и казаха - няма нужда  и  ме омазаха с йод.
hrisik 5-7-10 дни е срока за секцио. Не се втелявай за ден. Всичко ще е наред. Ще чакам с нетърпение новини от теб след раждането. И силно ти стискам палци.

# 80
nikita_gd честита годишнина и много скоро да дариш мъжа си с най-хубавия подарък  Heart Eyes

# 81
Добро утро!
nikita_gd честита годишнина и мерси за почерпката  bouquet

# 82
викам вчера на мъжо че ще почвам и аз диета до края - само секс и ябълки с надеждата да е по-скоро раждането,казах му че взимам пример от вас,а той ми вика- иди до магазина,купи си 1 кг ябълки ..мен ме не закачай... smile3515

# 83
  • Варна
Леле, съвсем сте изтрещяли вече  Mr. Green. Секс,кекс, на мен не ми се прави нито едното, нито другото. Една съм летаргична, мисля си за мойте си работи. Сега отивам на вилата, че ще правим сладко от сливи  Grinning Да не палувате много без мен  Mr. Green Карина днес нямаше ли да ражда?  newsm78

# 84
  • shumen
Никита,честита годишнина.Да сте живи и здрави и скоро да сте горди родители.Ние след малко потегляме за Шумен и довечера,ако имам време ще пиша.Ако ли не утре.А Вие не пишете много,че да мога да Ви изчета.

# 85
Никита, честита ви годишнина и да ти минават бързо неразположенията  Hug   bouquet
Хрисик, и аз мисля, че не е прекалено рано датата за секцио, не се притеснявай, само сподели тук коя е датата, да се настроим да стискаме палци отрано  Hug
И сега някой да ми каже как да боря мързела и да започвам най-сетне и аз да гнездя, да чистя, да подреждам, да готвя... Вкъщи е паднала обичайната бомба и никой за никъде не бърза  ooooh!

# 86
Никита честита годишнина Благодаря за обилната почерпка, сега ме караш да преровя хладилника за нещо сладко

# 87
  • Бургас
Никита, честита годишина! Много любов и семейно щастие още дълги, дълги години newsm51

# 88
Никита, честит Ви двоен празник! Да се радвате един на друг, да се обичате и след малко да си гушкате здраво и хубаво бебе!   bouquet

# 89
Честита годишнина и от мен !Бързо да се оправяш и да си направите много красив деня-както тогава ,че и повече.
Адаш ,не си се наспал като мене !

Общи условия

Активация на акаунт