Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 980
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Хелоу и гуд морнинг!

Melly.G, Joy hahaha Mr. Green!Аз пък веднага се зачудих дали дръжката на чашката е чиста rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

susesi ,добре дошла Hug!

velviamo ,уау...Да ти е живо и задраво Simple Smile

# 211
  • София
Добро утро  bouquet
Голямо затишие......като пред бебевалеж Laughing

# 212
ОООО, писали сте много  ooooh! А аз голям сън му дръпнах, едва се излюпих  ooooh!
Канела, стиснати палчета от мен, дано всичко мине гладко и скоро да си гушкаш бебчо  Hug Hug
sentex ти и в другата крайност. Моята едно нещо не е взела за бебка, нито 1 стотинка не е дала за нея. Все едно няма да има внуче Нашите платиха всичко  #Cussing out Но ми е все тая, така ми е по-добре, отколкото после да ми се натяква това-онова. Оф, тези свекърви само ядосват. А въпросното направление не ти ли е дадено вече от наблюдаващия лекар? Защото моето предната седмица го взех.

# 213
Добро утро и от мен
Флайбъл, видях че Лиа ти е отговорил, идейката е супер  Heart Eyes отивай и ти да драскаш по вратата
Франчи със сигурност кътчето за бебчето ще стане страхотно, всички бебешки неща са толкова сладки   Hug ще чакаме снимки с нетърпение
Мели, аз да ти кажа кафенце не пия, ама на твоето днес не мога да откажа  Mr. Green поне сметанката ще обера и бисквитката
Стаси, комплектчето наистина е страхотно, браво на таткото Simple Smile И нашия тати искаше беличко, ама нали го няма и свеки купи каквото аз харесах  Joy Най-много и той да купи после едно бяло
susesi  добре дошла  Hug
Фейтче, звънях днес на доки, запазих си час за преглед за 8 сутринта  newsm44 един път да отида и аз по хладно. Питах го за магнезия и ми увеличи дозата наистина и като взех да се вайкам какво ще стане като го спра в края на седмицата и той безкрайно спокоен както винаги ми заяви ' Е какво да стане ще се увеличат още повече контракциите и ще започне раждане'  Shocked Така че мами, стягайте се че май ще ви изпреварвам  Heart Eyes

# 214
мерси за посрещането Simple Smile да вметна малко за бебока  smile3521 smile3521,от Май месец съм с контракций защото на земетръса таткото реши да се прави на Тарзан  Joy,от там ЖК съм в ТК при Панова :/ за което се заплаща разбирасе :/ но все пак смогва да отделя нужното внимание на мамитата.Имам дъщеря на 10 години родена чрез секцио, а сега искам да е нормално бебо е около 2,300 което значи че ще е с размерите на каката 2,550 -44 см  hahaha голямо бебе нали хахаахахах..........исках да ви питам за мнение за раждане от секцио към нормално какво мислите ?

# 215
ако някъде бъркам с пост или отговор извинете ме но до сега не съм писала Simple Smile и пожелавам прекрасен ден на вс бъдещи мамита Simple Smile

# 216
Здравейте и от мен! Сега се връщам от ЖК.Бебчо е готов за излизане , само да се накани Mr. Green станал е 4100 гр. Зрялост на плацентата 1-ва степен, околоплодни води добре...лошото е че май към секцио отиват нещата , а така исках нормално раждане..бебока е много голям , дано скоро излезне Praynig Направих и последните изследвания, в сряда чакам резултатите.

Честно да ти кажа, дали ще родиш естествено или с операция зависи от таза ти и разкритието, което имаш, не от килцата на бебо. И от това дали има застаршаващи фактори, естесвено. Така че, спокойно. Тялото ти може да е на твоя страна. Моята АГ ми каза средното: движение за разкритие и клекове, за да слезе.  Peace Hug

# 217
Добро утро.Много тихо тука;).
Велвиамо...айй,голям мъж !Да те питам преди да се установи ,че е толкова порастнал говорили ли сте за секцио,или сега започвате с обмислянето на варианта?Плаша се да не сме и ние около 4те вече и да не позволят да се роди нормално...
Адаш,мене ми мина болящото тебе те улови...Дано действат тия хапове  Hug
Чакам новини от Канела,ако получа идвам веднага да ви ги кажа. Heart Eyes

# 218
Миленка  сега почваме да обмисляме варианта...но както е тръгнал да расте...сутринта говорих с док и стигнахме до следното , оставям нещата на природата , като започне раждането на място в болницата ще решат как да родя , ако се наложи спешно секцио..но плануване няма да има Crossing ArmsДано всичко се нареди и  нормално да си родя.
Пипи права си затова оставям нещата така  пък каквото стане.

# 219
Гледам за коремчета си говорите, преди време една мама (извинявам се че не си спомням коя точно ама бременен мозък  Mr. Green ) беше дала идея с отбелязването и аз веднага маркирах гардероба и сега там си меря пупата Simple Smile Честно казано ако не е това нз как ще разбера кога ми пада корема, аз съм си дребничка и корема така и не се вдигна много Simple Smile

И аз го направих този номер  Mr. Green само, че на касата на вратата  Mr. Green
Еми всеки ден минавам от там и се меря ... ама нищо  Crossing Arms Mr. Green
Видях сега, че си писала за прегледа при док ... значи наистина ти увеличи дозата - но щом се налага, няма как  Hug

Данека ... радвам се, че с твоя мъж имате напредък  Heart Eyes
По принцип съм на мнение и винаги съм казвала, че ...Трябва да се говори  Peace

sentex Моята още не е почнала да пазари,/не, че ще и се разсърдя  Mr. Green/ но предполагам, че като се роди малкия ще имаме мооого подаръци. За сега са ни обещали количката, за което много се радвам  Heart Eyes Иначе и аз много искам шезлонг и най-вероятно ще вземе, ако някой друг не ни подари  Whistling

Ооо Скайче ... значи вече имаме име  Mr. Green

Миленита ... и аз онзи ден започнах с едни глобулки ... наистина са ужасни ама няма как Tired

Велвиамо  Shocked как така 4 кг  ooooh! мисля, че тези апарати малко лъжат, така че не се настройвай за толкова голямо бебе  Crazy но пък знае ли се  Mr. Green

susesiАко имаш желание мога да те добавя на 1-ва страничка  Heart Eyes

Melly.G, Joy hahaha Mr. Green!Аз пък веднага се зачудих дали дръжката на чашката е чиста rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

tooth tooth tooth

Вестителката на Канела да стои близо до телефона и компа  Mr. Green .. чакаме новини  Praynig Hug

# 220
На Канела ще и е нужно време да я пусне упойката и да дойде на себе си. Аз очаквам към обед следобед да имаме новини. Кой и е вестоносец?
Велвиамо голямо бебе,а? Живо и здраво да се роди, кг хич да не те плашат.

# 221
Да,то в крайна сметка за никоя от нас не е гарантирано,че като ще ражда нормално няма по някаква причина да се наложи спешно секцио ,така че не се притеснявай  и дано мине безпроблемно.Аз в сряда съм на преглед отново/ако до тогава положението е същото,а то много се закроти/ и очаквам големи новини за големи размери...

Канеления вестоносец насреща Crazy Peace

# 222
Миленка не се притеснявай за кг.  Hug Нали ви казах, че по-важно е колко е голяма главата ... зора е тя да мине  Crazy  Пък и много често казват примерно 3 кг бебе, пък то излиза близо 4 кг ... както и обратното  Crazy

Поколоко ... искаме снимчицааааааа на малкия сладур Praynig Praynig Praynig  Hug

# 223
Добро утро!
Закусих докато ви чета и съм готова за пазар.
На нас ни дадоха шезлонг, ама се чудя дали ще го ползвам, че като сме в една стая и си има легло - другата е кухнята, където няма къде да я сложа, освен на пода и да я подритвам.
Вчера си взех крема на Мустела за корема и имаше подарък - бяла тениска с розова 9-ка  baby_neutral То не остана за кога, ама сигурно ще я разнося вкъщи Simple Smile

# 224

Общи условия

Активация на акаунт