Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 987
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Добро утро   bouquet
Аз сега ще се оправям и тръгвам към МД за запис на тонове на бебка. Така бях свикнала 1 месец всеки ден запис, че направо ми липсва вече  Mr. Green Имам скрита надежда докторчето да вземе да каже да ме прегледа на УЗ, но надали  Crossing Arms
Късмет Hug И аз днес съм на записа на тонове Hug

# 196
Много на бързо, че излизам  Mr. Green

Мери ... дори и да не си и мил краката пак ще го изпия ... кафето де  Mr. Green

Стаси ..успех миличка  Praynig Hug

Бягам по задачки днес ... до после  Hug

# 197
  • Бургас
Мели, къде ходиш на тонове ? В МБАЛ ли? Плаща ли се?

Добро утро момичета   bouquet

# 198
Мартичка, моя лекар казваше понякога така ги задържаме че после не можем да ги изкараме. Че и твоята работа такава. Изтърва всичките медали.
Joy Joy И после 18 години го убеждаваш, че вече не е закачен за пъпната връв  smile3505
Joy Joy Joy Смешно, смешно ама момчетата баш така..  Mr. Green
Agira: "Казах на мъжо, че ако вземе да се роди днес, ще я кръстим Батман!" hahaha В този ред на мисли ние имаме напредък с подготовката за раждането и се спряхме на име  Grinning Ще ви изненадам на финала  Crazy
Моят корем че е високо високо е, но с Никс така и не слезе. Явно така си ги нося бебетата. На някой жени им слиза и часове преди раждането, а на други не им слиза изобщо.

# 199
  • Варна
Леле, че много сте писали. Аз днес започвам процедурите, че взе да ме е шубе да не родя по-рано. Сега отивам на фризьор, утре за направление при доки, а в сряда съм на тонове. Канела днес ще ражда. Чакам и аз новини. Да ви се оплача, не мога да усмиря свекито да пазари глупости за бебо. Аз вече съм си купила всичко необходимо и много мразя излишни работи, особено като незнам какво ще ми трябва в последствие. Предпочитам да ми даде пари, като толкова има мерак и аз по-късно ще купя още неща, ама тя не, ходи, че ходи и основно купува дрехи и дрехи, а аз вече няма къде да ги слагам даже  #Crazy. Казах и по-добре памперси да ми купува, отколкото дрехи. Сега е решила, че ще купува шезлонг, някаква люлка и какво още беше. А пък ще идват и приятелки, които вече казаха какво ще донесат, за да не се дублират нещата. Много се нервя така, защото всичко ще отиде на боклука. Хем се натискат, хем не слушат какво искам. Досега всичко купих сама, тя сега се сети да ми купува купища дрехи  #Cussing out. Много дълго стана, айде до по-късно.

# 200
  • Варна

Добро утро  Simple Smile
Мели тези мъже потопени в кафета..... Laughing
sentex от Майчин дом ли ти искат направлението? Аз реших, че като си водя консултацията там няма да ми е нужно. В сряда ще питам.
Скай  аз бях много сигурна за името, което исках обаче мъжа ми реши, че няма да е то  ooooh! И сега сме пак без име. Направо незнам какво да измисля. Искам да се произнася лесно и в други страни.

# 201
  • където мечтите се сбъдват
Добро утро,момичета   bouquet
Стискам палци на Канела,ако още не е родила да мине леко и безболезнено  Praynig
Sentex,и аз имам подпбен проблем със свекървата.Ходи и пазари някакви работи без дори да ме попита от какво имам нужда,какво харесвам.Жалко,че си дава парите на вятъра,можеше наистина да помогне.За сравнение майка когато реши да купува нещо за бебка идва,взима ме и двете отиваме по магазините.Та,в тоя ред на мисли малко съм и насъбрала на свекървата  Twisted Evil

# 202
Да. На сина ми му останаха необличани дрешки. Сега съм си купила по три неща от всичко. Ако има нужда ще купя пак. В началото бебето расте много бързо. Сега погледнах дневника му - първия месец е наддал 1 кг и е пораснал 7 см, втория - 1,400 кг и 6 см... Crazy

# 203
  • Варна
Да, Барбера, искат ми го от майчин дом, защото съм здравно осигурена. Ако не си, тогава се плаща всичко. Значи касата поема 400лв и аз си доплащам 700лв за екип и стая. В сайта го има ценоразписа, за кое колко се плаща.

# 204
Добро утро! Тази нощ май е нямало будуващи много  Simple Smile Аз спах като застреляна. Дори в 6 сутринта полу-заспала си взех бърз душ и пак продължих да похърквам  Grinning
От снощи започнах да слагам вагиналните глобули и се чувствам много гадно с тях. Ама то се стича, чувствам се мръсна по цяла нощ и дори сега, въпреки че се изкъпах сутринта. Как ще разбера, ако тръгнат води, като това чудо не спира да пуска секрет.
Доктора ги изписа по-скоро профилактично, та се чудя дали да не ги изтърпя още един-два дни само и ги спра, че цели 6 дни не знам как бих ги изтраяла.  Simple Smile

# 205
  • Варна
Сентекс и аз съм здравно осигурена. Значи ще ходя за направление.

# 206
  • където мечтите се сбъдват
Millenitta,аз слагах глобули около 20 дни  Mr. Green Изтърпяват се,а пък и е важно влагалището да е чисто  Peace

# 207
ехее колко много бебоци за септември Simple Smile здр и от мен,одавна се глася да пиша и всеее нещо ме спира Simple Smile но днес се престраших следдддд поредддддддната безсънна нощ :/ ....Чакам бебока на 30 септември уж  Laughing а кога ще е само той си знае Joy.Насочила съм се към ТК ама да видим ....Прочетох доста мнения седя в форума от около 8 месеца хахаха,и тихичко си чета  Laughing..

# 208
Завърнах се ... отметнах си задачките и ... имаме си педи вече  newsm44

susesi Добре дошла ... радвам се, че се престраши ... ще видиш, че не хапем  Mr. Green Hug

Връщам се да чета  Crazy ... май още нямаме бебе /новини от Канела  Laughing/

# 209
Здравейте и от мен! Сега се връщам от ЖК.Бебчо е готов за излизане , само да се накани Mr. Green станал е 4100 гр. Зрялост на плацентата 1-ва степен, околоплодни води добре...лошото е че май към секцио отиват нещата , а така исках нормално раждане..бебока е много голям , дано скоро излезне Praynig Направих и последните изследвания, в сряда чакам резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт