Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 983
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Пипи, акушерката ми каза чак сега да го взема направлението, защото предполагат, че ще родя след термина. За покупките, много мразя де не ме питат какво искам. Не обичам много много подаръци, защото мразя излишните неща. Майка ми и баща ми са на принципа всичко в кеш и аз да правя каквото искам. 100 пъти казах на мъжа ми да каже на майка си да не купува нищо обаче той ми вика да се оправяме двете. И на него се ядосвам, че не взима отношение. Отделно имам две баби, т.е прабаби на бебо. Едната със супер малка пенсия и постоянно стяга някакви чеизи  Mr. Green, направо ще откача. То не бяха чаршафи, одеала, ританки и др. А другата (моята баба забележете), която е дибидюс варненка рентиерка, не ми се е обадила 9 месеца да види жива ли съм и един бонбон не е пратила за мен. Ама то 27 години не съм я чувала, пък сега за правнука съвсем. Аз на тяхното поколение им викам безсмъртните (75г)  Mr. Green, живее си в 5 стаен апартамент точно на центъра, самичка и харчи пари като за 4-членно семействво.

# 226
  • Варна
velviamo браво, много е пораснало бебето  Heart Eyes

# 227
А другата (моята баба забележете), която е дибидюс варненка рентиерка, не ми се е обадила 9 месеца да види жива ли съм и един бонбон не е пратила за мен. Ама то 27 години не съм я чувала, пък сега за правнука съвсем. Аз на тяхното поколение им викам безсмъртните (75г)  Mr. Green, живее си в 5 стаен апартамент точно на центъра, самичка и харчи пари като за 4-членно семействво.

Лошо ли и е според теб  Mr. Green

Нали знаеш как е в живота напоследък ... точно този, който няма ще ти протегне ръка   Flutter

# 228
Даа ,много ми е познато това.До съвсем скоро си купуваха кой каквото му падне и аз един ден  се ядосах и гласно обявих как си имам абсолютно всичко за бебето и повече нищо не ми трябва-само и само да спрат.И така някои неща,просто бяха върнати в магазина -да не идат зян ,че лелка ми скръндзичка та дрънка.Иначе съм казала на мъжа ми и баща ми-ако някой пита-казвайте памперси и пари-останалото просто няма да ни трябва.
Иначе от едната чиста пестеливост не взехме протектор за матрак и чанта за количката."Пригодихме" една друга чанта ,дето изобщо не се връзва и ушихме едно парче парцал с неистово бабешки цвят ,което на всичко отгоре е по-малко от матрака-из на свеки дейностите.
Какво да кажа-да се роди,да има с какво пък Милена си знае какво и от къде да си купи Peace

И освен това-към март отидохме с мъжа при неговия баща/те са разделени с майка му/ да кажем за бебето..Онзи никаква реакция.Бабата на мъжа наговори един куп неща и след това ни вест ни кост...Недай боже някой ден да сме толкова безразлични към децата си.То си трябва талант..

# 229
Гледам за коремчета си говорите, преди време една мама (извинявам се че не си спомням коя точно ама бременен мозък  Mr. Green ) беше дала идея с отбелязването и аз веднага маркирах гардероба и сега там си меря пупата Simple Smile Честно казано ако не е това нз как ще разбера кога ми пада корема, аз съм си дребничка и корема така и не се вдигна много Simple Smile

И аз го направих този номер  Mr. Green само, че на касата на вратата  Mr. Green
Еми всеки ден минавам от там и се меря ... ама нищо  Crossing Arms Mr. Green
Видях сега, че си писала за прегледа при док ... значи наистина ти увеличи дозата - но щом се налага, няма как  Hug

Данека ... радвам се, че с твоя мъж имате напредък  Heart Eyes
По принцип съм на мнение и винаги съм казвала, че ...Трябва да се говори  Peace

sentex Моята още не е почнала да пазари,/не, че ще и се разсърдя  Mr. Green/ но предполагам, че като се роди малкия ще имаме мооого подаръци. За сега са ни обещали количката, за което много се радвам  Heart Eyes Иначе и аз много искам шезлонг и най-вероятно ще вземе, ако някой друг не ни подари  Whistling

Ооо Скайче ... значи вече имаме име  Mr. Green

Миленита ... и аз онзи ден започнах с едни глобулки ... наистина са ужасни ама няма как Tired

Велвиамо  Shocked как така 4 кг  ooooh! мисля, че тези апарати малко лъжат, така че не се настройвай за толкова голямо бебе  Crazy но пък знае ли се  Mr. Green

susesiАко имаш желание мога да те добавя на 1-ва страничка  Heart Eyes

Melly.G, Joy hahaha Mr. Green!Аз пък веднага се зачудих дали дръжката на чашката е чиста rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

tooth tooth tooth

Вестителката на Канела да стои близо до телефона и компа  Mr. Green .. чакаме новини  Praynig Hug

добавай ме :Д

# 230
Какво да кажа-да се роди,да има с какво пък Милена си знае какво и от къде да си купи Peace

Така трябва да е ... те да си правят и казват нещата, пък накрая ние си знаем  Hug

susesi Ще те добавя  Hug

# 231
Велвиамо, много сте пораснали браво, май за сега печелите медал за най-голямо бебче   Hug  Няма да се притесняваш,аз не им вярвам на тези ехографи вече, най-важното е ти и бебчето да сте наред, за никоя от нас няма гаранция как ще роди, а и като ни заболи сигурно вече няма и да ни пука толкова  Heart Eyes
Надявам се Канела да е родила вече и всичко да е наред при тях и скоро да ни зарадва с хубава новина
 Пожелавам ви хубав и спокоен ден, аз отивам на разходка с една млада мама да разходим бебчето и да черпя пресен опит  1stroller

# 232
  • Варна
Ето свеки сега ми се обади да ходим до някакъв бебешки магазин за шезлонги и люлки  Mr. Green. Ще откача, все едно нищо не съм и казала, тя си знае нейната. Ако купи нещо ще го продам. Някой да иска нещо на половин цена. Поръчвайте пък свеки ще купува  Mr. Green

# 233
Ариел - на масата в кухнята.
Аз пък имам златна свекърва. Като всеки и тя си има някой друг кусур, но жестовете и към мен нямат аналог. Много си я обичам. Понякога и тя купува дрешки за Нико - все по големи от страх да не са му малки. Благодаря учтиво и ги прибирам докато им дойде времето. На някой като им дойде времето пък им минал сезона, но като знам с каква любов ги е купила не бих си позволила да коментирам или недоволствам. Често споделям от какво има нужда директно и тя ми дава парички да му купя. Абе адски толерантен човек.  И ме разбира с една дума. Виж свекъра е друга бира. Чак не мога да опиша какво чудо на природата е.

# 234
А другата (моята баба забележете), която е дибидюс варненка рентиерка, не ми се е обадила 9 месеца да види жива ли съм и един бонбон не е пратила за мен. Ама то 27 години не съм я чувала, пък сега за правнука съвсем. Аз на тяхното поколение им викам безсмъртните (75г)  Mr. Green, живее си в 5 стаен апартамент точно на центъра, самичка и харчи пари като за 4-членно семействво.

Лошо ли и е според теб  Mr. Green  Нали знаеш как е в живота напоследък ... точно този, който няма ще ти протегне ръка   Flutter
Има нещо вярно.. Flutter Сега се зачетох в сайта на Първите 7 за естественото раждане и голямото бебе - не е толкова страшно  Hug Поне сега така мисля  Whistling

# 235
Ето свеки сега ми се обади да ходим до някакъв бебешки магазин за шезлонги и люлки  Mr. Green. Ще откача, все едно нищо не съм и казала, тя си знае нейната. Ако купи нещо ще го продам. Някой да иска нещо на половин цена. Поръчвайте пък свеки ще купува  Mr. Green

Защо просто не и кажаш, че не искаш шезлог, а имаш нужда от нещо друго  Mr. Green

# 236
  • Варна
Фейт, казах и обаче тя вика, не много е хубав и онази люлка и тя била много хубава. Тя искала такова да купи, били много сладки  #Crazy

# 237
Фейт, казах и обаче тя вика, не много е хубав и онази люлка и тя била много хубава. Тя искала такова да купи, били много сладки  #Crazy

ОК тогава ... аз ако съм на теб ще и кажа, че искам конкретен например ... на доста скъпа цена  Mr. Green да видим дали ще има още толкова голямо желание  Joy Joy Joy
Тогава ще е момента да смекчи настоятелството си и да и кажеш, че примерно предпочиташ нещо друго  Hug
Можеш да и кажаеш, че предпочиташ след 5-6 месеца да ви вземе например столче за хранене или проходилка или нещо друго  Peace

# 238
maimunkata хрупам ананас, ама на мен нищо не ми помага  ooooh! аз ли съм толкова дебелокожо  hahaha нито ананас, нито чай от малинови листа

получавам около 1-2 контракции на ден и почвам да си търкам коремa, белким се появят още  hahaha ама не, та не

ще го откарам май до 1ви септември  smile3532

# 239
Anghella не бързай бе момиче. Явно бебето не е готово да излиза. Между другото четох че когато бебето е готово за излизане, то отделя хормон, с който известява началото на родилния процес. Ако не е готово и зряло и една градина ананас и малинови листа да опасете все тая.

Общи условия

Активация на акаунт