Мъдри и добри, 134 арабски мами споделят радости и тревоги

• 52 306
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Слънчогледи,много добро предложение   bouquet
Включих го в анкетата!

# 631
Еи момичета ,браво на вас  Hug,много сте писали и обсъждали,а мен никаква ме няма.
То и за кратко се включвам ,че никак ми го няма настроението нещо Close и че и цял ден кривотии ме даржат чак и сладко не ми се яде (учудващо за мен Shocked)
Биби аватара е страхотен,много ми хресва ,романтично и нежно Heart Eyes.
Айа за питките ,няма проблем и търпение имам и време бол само да имам същите продукти ,да няма нещо специфично.  chef
Понеже аз не съм на ясно много с това кое е забранено и кое  не,ми беше интересно да ви прочета всичкте мнения и да разбера нещо ново(въпроса с разкрасяването) Peace
За жените да кажа и тук са закръглени,но като виждам живота на болшенството от жените е нормално,кой няма да напълнее само вкъщи колкото и да се ограничаваш  ooooh!,ако няма движение няма как да не се качат килограми.И храната естествено не се подбира много и си мисля ,че и ориза играе голяма роля в напълняването,смесват го със всичко,но както и да е спирам ,че ми е болна тема тази ,за една година ,спокоен и заседнал живот и аз заприличвам на тях ooooh!.
Лека вечер ви желая и приятни сънища !  bouquet

# 632
Добро утро   bouquet
Слагам по кафе - моля всички да се явят  Laughing

моля чаши да си донесете Wink
Артемис,Биби, бутнете едно рамо искам и аз подписссс- опитвах нищо не стана  Tired..
 Храната тук е хубава , ако имаш възможност да подбираш  е идеално , месото е  присъстващо в повечето блюда.
 Вкъщи се готви разнообразно - много тачим традиционните кус- кус, ръща, ръг'хак и т. н , но съществеременно си хапваме и други разнообразни манджи .
 За БГ кухня , МММ Thinking да има нещо - бращняните сосове, каши и тн също не са топ .
Холандеца не е бил далеч от истината  Peace
Да ви кажа на мен  пък ми харесват хора които имат апетит, но не да тъпчат каквото им падне - а тук има доста такива тъпчат каквото им попадне  Crazy.

# 633
Белбей, презент  Flutter

Слънчогледке, изпитите вървят, ние сме по система изпитите са всяка втора седмица и докато свърши единия, то другия се е задал  Crossing Arms ooooh! Tired

Майка ми ми каза, че в Бг е станало 18 градуса и на мен като ми се заходи до Бг само за това си мисля, особено покрай Великден, с прясна салатка и агнешкото  Crazy

И аз съм за хубавото хранене, ама уви не мога да си го позволя много-много... С тази работа в моловете, ми се скапва диетата - ям каквото ми попадне и когато мога  Tired

Хайде изчезвам  Hug но само за сега  Naughty

Весел ден на всички   bouquet

# 634
Здравейте арабелки!

Мерси за кафенцето,аз си нося  чашата и млякото ,че чисто кафенцето не мога да го пия.
Belbey,виждам че си се сравила с подписа ,аз докато се включа.....харесва ми съчетанието Peace!
Момичета имената на темите са страхотни ,интересо ми е кое ще спечели. Thinking
Любс с твоите хубави описания и на мен ми се преходи до БГ за великден,че и пресни и топли козунаци откога не съм яла Crazy

Лек ден от мен и идвайте на кафето ,че ще свърши! Hug

# 635
И аз искам аватаррррр  Rolling Eyes

Белбейке, оранжевото е супер  Hug другите не се обиждайте, ама това видях като най-ново... Биби, ти като не се появяваш, не виждам розово никъде...  newsm78

Арте, не ми говори за козунаците, бях забравила за тях... не съм яла козунак от години. Дано тези с баничките вкарат и козунак  Peace Добре, че донесе мляко, и аз го пия с мляко само. В последно време като сме навън го поръчвам със сметана, да е по-калорично  Crazy

Алвераа  Hug аз виках виках и ти дойде на помощ за нова тема  Hug Едно гооолямо благодаря   bouquet

Марси, ти ли пита за Фиййл Thinking Ами би трябвало тези дни да се върнат. И аз чакам разказите й  Peace

# 636
Нашето романтично Биби ,нещо го няма Heart Eyes.
Сега и аз се пренених в розовичко Grinning,Любс какво по точно искаш newsm78 ,картинки или помощ как да си ги поставиш,всъщност ти знаеш ,нали си имаш сега ,а за интересни предложения Биби трябва да каже аз сама се мъча още да ги съчетавам и оразмерявам ooooh!.

# 637
Благодаря , благодаря
Но новата ми украска е благодарение на момичетата от ей тази темичка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=645849.0;topicseen
 И по специално на Девичка   bouquet
Така че Любс, огледай се там за нещо което ти харесва  Peace
 Ходих аз ей сега на зъболекар да дообработи  зъбчето. Пуснах се из магазините в нашия квартал и съм в размисли  Thinking.
 Харесах си една рокля: цвета ей такъв http://4etiri.com/img/product_images/Thumbnail/50f01-3_front.jpg.Дължината също е долу горе такава , модела е тип сукман подобен на този само презрамките са по тънки и има една имитация на колан отпредпо средата  с една катарама :
http://img.shopzone.bg/data/2012/11/1353507460_345355.jpg
 Та дилемата е дали да си я взема предвид леко че е леко къса или не  Thinking.
Детето ми каза мамо искам да си купиш розова рокля иаз хайде да не пропусна шанса  Laughing.
Моля, бутнете едно рамо

# 638
Здравейте,е не е чесно някои да пият кафе а други да се гъчат. Писах писах и всичко изчезна кофти работа сега пак.
Любс ти ме зарази и на мен ми се до учи казах на моито злато а тои ме спука от подигравки но нали знаем кои се смее последен Laughingсега се пускам в разузнаване че незнам какво да е точно newsm78има време ще поразгледам че става 4 годишно майчинство съвсем изкуфях :l Mr. Green
Артемистче изгони веднага злите духчета ,усмивка и горе глата,а тва с аватара и подписа аз маи ще си остана една маймуна докато схвана какво да направя Embarassed
Слънчогледче днес бях на родителска среща в градината ,учат ги да броят до 20 да си пишат името и да разпознават фигури а през другото време играят нали са само едни 3 годишни бебоци. За квартирата. Беше първата която видяхме харесани и готово ,да ама сега идва на дневен ред прословутата арабска точност иншала някои ден майсторите ще доидът и ще се задвижат нещата ама кога дали преди да ме хване истерията или след това ще видим Heart Eyes Mr. Green
Имам много работа ама така си мие добре тука на седянката Joy
Кераоумба и аз така съм забелязала странни са им методите на възпитание ама; моя мъж ми разправя че майка му нямала да хареса цялата тая моя глезеница на децата е за сега не сме се срещали незнам но няма да си сменя принципите я . А и коя ли свекърва ще хареса че сина и е на второ място  Rolling Eyes
Някои гледа ли тва предаване по БТВ оня ден за едно момиче женено за палестинец че не мога да го отворя тук а майка ми пак е хвърлена в някакви терзания. Хем съм и забранила да гледа такива  Naughty
Момичета отивам да работа Hug Hug Hug Hugза всички

# 639
Бягай и копуваи не бих от стояла а има и клинчета все пак ако е много късо

# 640
Белбей, е не е чак толкова късо... Много е хубав цвета, бягай и купувай, както каза Алисамер  Hug с клин или с по-дебел чорапогащник е супер - 100ден дебелина. И аз така, тук има доста роклички дето ми харесват, гледам да не е мноого над коляното и ги нося с легингс.  Peace

Алисамер, никога не е късно. То и аз на след много години се захванах да уча  Flutter Peace ама това ми като фикс, че трябва да взема МБА. Още една мечта си имам, дано да е скоро също  Praynig Само се молете за мен  Hug

Арте, видях и твоя цвят, супер сте си  Hug

Белбей, видя ли колко е фашион цвета на роклята  Laughing

# 641
Не не съм обърнала внимание за цвета - мислех че сега са модерни тюркоаза и ментовото зелено  Peace.
ЯЯя как съм паднала в топ без да знам
Любе, алисамер мерси , утре последна проба че днес като арабка обличах в/у дънките с поло  Crazy само и само да оглеждам колко е късо .
Любе аз съм на принципа че ако ще се наставям с много дрехи по добре да не вземам.Иначе да около 4- 5 пръста над коляното ми идва  Peace
Леле заблеяна съм аз  smile3538
Добре питате за 3 год. ама на
Така при нас е матернель- малка секция са 3 год. и учат само френски разни активити им казват .Книга  оцветяват, рисуват, учат разлики м/у над - под, голям- малък и тн.
В следващата секция / в която сме и ние/ средна се води тук са 4 год/ но има и изключения дребния  Peace е такова той още няма 4 навършени /-учат да пишат на 2 езика / арабски, френски/ букви , и цифри . Английския за сега е само говоримо  Peace
 Следва предучилищната и там вече е почти цялата подготовка - т. е тук у-щето не е от ниво нула- не знае да чете , пише, не познава буквите и т.н.
Даже и в скъпи училища частни е така.

# 642
Belbey и на мен много ми харесва роклята, а и клин от долу найстина си е решение. Ти за рожденият ден на синът ти ли?
Аlisamer , гледах предаването, беше много тежко, изпълнено с много насилие над жената и децата, изобщо отвратително. След това и аз получих много обаждания, да видя какво е направил палестинеца с българката и естествено да имам едно наум. Това може да се случи навсякъде, но винаги се набляга на арабите, колко са лоши.Хубава вечер.

# 643
4arli96 - Да , за това велико мероприятие  Peace
 И аз го гледах предаването , исках да пиша тук но се въздаржах.
Алисамер, извини ме, но на предишния пост пропуснах да отговоря.
Днес съм извънреден заплес  Embarassed.
 Та за въпросната жена- не следих изцяло репортажа т. е неразбрах какво е било искането - да им се помогне с жилище  или са имали нужда от друго ?!!!
Определено имам желание подтиквана от точно такива последствия както Чарли споменава , да напиша на Наталия Симеонова. ThinkingНо нещата няма да бъдат променени . Не може нещо втълпено на хората и така добре подхранвано  с примери , да промени начина им на мислене с показване на другата страна на нещата.
 Нима няма такива българи  Tired?!! Нима няма и други подобни истории.

# 644

Някои гледа ли тва предаване по БТВ оня ден за едно момиче женено за палестинец че не мога да го отворя тук а майка ми пак е хвърлена в някакви терзания. Хем съм и забранила да гледа такива  Naughty

аз го гледах,ако тава въпрос за същото с Наталия Симеонова,болно ми стана,припомних си книгата "не без дъщеря ми",  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт