Новите ни козметични похождения 29

• 60 820
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Не съм сигурна дали беше този, имала съм с подобен цвят. Прекалено много ми изсушаваше лицето.
Повечето им продукти са насочени към проблемни и мазни кожи. 

# 301
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да си ъпдейтна мнението за Tangle Teezer-a. На влажна коса наистина сресва жестоко Big Ups даже много по-добре от колкото на суха (поне при мене)
Точно за влажна коса ми трябва.Моят гребен не е пристигнал от Англия.Сигурно плава нейде из океана още. Mr. Green
Фонсе Hug ,и ти ли с маски на Фрийман? Сега тъкмо съм намацала ананаса и чакам да ме направи първа подгласничка на Кукла Барби.Ама,едва ли...

# 302
  • Стара Загора
Не съм сигурна дали беше този, имала съм с подобен цвят. Прекалено много ми изсушаваше лицето.
Повечето им продукти са насочени към проблемни и мазни кожи. 

Незнам към каква кожа са насочени, ама от цяла туба техен ексфолиант видях точно 0 ефект. 10 лв на вятъра.  ooooh! Водеше се против черни точки, но то нищо не чистеше.  Tired

# 303
  • София/Бургас
Жаки°, благодаря!  bouquet
Имах такива съмнения (за изсушаването на кожата), затова реших да попитам преди да купя.
Решила съм да пробвам нов гел за лице, но честно казано от това, което видях по магазините ще си остана със старите продукти. Мислех да пробвам продуктите на Himalaya, но те май са повече за проблемни и мазни кожи.

# 304
ChemistryLady можеш да пробваш гелчето на Клинианс с витамини Ц+Е. Аз също съм с нормална към суха кожа и след него кожата ми е много приятна и хидратирана+това сваля грим безупречно  . Има го в ДМ и е около 10 лв. за 150 мл. Много е икономичен   Peace
Скрит текст:

# 305
  • София/Бургас
chocolate-girl, благодаря!  bouquet 

# 306
Може ли да ми препоръчате измиващ гел за лице за смесена кожа? Hug

# 307
  • Canada
Фонсе Hug ,и ти ли с маски на Фрийман? Сега тъкмо съм намацала ананаса и чакам да ме направи първа подгласничка на Кукла Барби.Ама,едва ли...

Coquelicot, твоя е заслугата, ти ме подсети за тях Hug Отдавна ги заглеждам, но все ги пропусках. Понеже настоящата ми ензимна маска привършва реших да тествам тази с ананаса, ама пуста лакомия, как да мина с една  Blush Довечера и аз ще се мазотя, конкурса ще е много оспорван значи Mr. Green

# 308
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако за тази ензимна говориш - http://3.bp.blogspot.com/-hsUSSXhL5F0/TvFwEkmR1PI/AAAAAAAAADM/zA … pCP4/s1600/papaya,имам я.Не успях да се абстрахирам от миризмата на мащерка в маската.

И съвсем по темата,от айхърб :
- крем за ръце с тиква  eat  Mr. Green

Аглая,благодарности за подробния отзив на маската.Добре звучи.  bouquet

# 309
Според мене няма как един гел да премахне черни точки. Те са си "забучени" надълбоко в порите гадовете и им трябва по-сериозно третиране.
Аз съм много доволна от този гел:
Скрит текст:
не ми изсушаваше кожата, измива добре и ухае приятно. Поне 3-4 пъти съм го купувала
След това ползвах този гел (но още го няма при нас, надявам се да го пуснат, много е добър
Скрит текст:

Сегашният ми фаворит е ето този бебешки шампоан-измиващ гел
Скрит текст:
консистенцията му е супер (като желе-гел), измива чудесно, прави много пяна и ухае много готино. Освен това не люти на очите и съставките му са био

# 310
  • София/Бургас
Жаки°, благодаря за предложенията!   bouquet
Определено ще погледна за последните 2, че с гела на Балеа нещо не се разбрахме.

# 311
  • USA, Steak State
  Zoya- Feifei

Essence- Oh my glitter   

# 312
Жаки°,измивния крем на Лореал е страхотен.Досега съм поръчала над 10 опаковки.Жалко наистина че го няма в БГ Confused

# 313
  • Бургас
  Heart Eyes
VISIBLY CLEAR Oil-free Facial Wash аз съм го ползвала много изсушава кожата на лицето. Първите дни ми правеше страхотна кожата без да се омазнява , но след седмица употреба стана по- зле, още по- мазна кожа и пъпчици.

# 314
  • Бургас
Жаки°,измивния крем на Лореал е страхотен.Досега съм поръчала над 10 опаковки.Жалко наистина че го няма в БГ Confused

И аз го харесвам.  Peace Но, само розовият, който е за по-суха кожа. Въпреки, че моята не е суха, ми се отразяваше добре.

Общи условия

Активация на акаунт