Баба каза така... Тема № 3

• 120 287
  • 774
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря много!  bouquet

Ани Ка
, прави ли изследване на слуха? Според мен е добре да те види пак УНГ. Hug

# 16
  • София
И аз благодаря за новата тема!   bouquet

# 17
  • София близо до Витоша
Дъщеричката ми е на 3 годинки и бяхме на вилата за седмица , една гадна бълхица я направи цялата в пъпки , а тя милата алергична към ухапвания от насекоми . Моля кажете някоя рецепта поне да не я сърби толкова много .

# 18
  • Пловдив
Ако не ги е разранила пъпките,можеш да мажеш с оцет и после малко сода.Или само оцет.

# 19
И аз да се запиша в прекрасната тема.

# 20
# 21
Да попитам за лек срещу падащи нокти на ръцете и краката вследствие на коксаки вируса? как да стимулираме растежа на нови нокти?

# 22
поздравления за хубавата тема, ще следя с интерес
браво на авторката Hug

# 23
  • Burgas
Да попитам за лек срещу падащи нокти на ръцете и краката вследствие на коксаки вируса? как да стимулираме растежа на нови нокти?
Shocked И ние го изкарах ме тоя вирус, но не са ни падали ноктите.

# 24
минали месец от както изчезнаха пъпките, че тогава почват да падат?

# 25
  • Burgas
Ми май мина  newsm78 ужас, много гаден вирус, при нас цялата уста беше с афти.

# 26
Дали тук му е мястото да се похваля с моя шампоан  newsm78

1 ч.ч. топла вода
1 пакетче лайка (запарва се с водата, като за чай)
1 ч.л. сода
5-6 капки есенциални амино киселини (или други олиа за омекотяване на косата)

Тази смес се използва вместо шампоан. Разклаща се преди употреба. Единственото неудобство е, че е много течно и се иска малко внимание при ползване. Аз сипвам и масажирам скалпа и косата. Изплаквам.

# 27
този шампоан за каква коса е подходящ, или по-скоро за какво помага Simple Smile

# 28
Ми май мина  newsm78 ужас, много гаден вирус, при нас цялата уста беше с афти.
Наистина е много гаден , мойта щерка имаше пъпки и под мишниците и в устата и около устата.
Но дано при вас не се стигне до падане на нокти, защото казват че при всеки протича различно. Аз попаднах тук в форума на две майки със същия проблем при децата им, така че не се знае newsm78

# 29
Дъщеричката ми е на 3 годинки и бяхме на вилата за седмица , една гадна бълхица я направи цялата в пъпки , а тя милата алергична към ухапвания от насекоми . Моля кажете някоя рецепта поне да не я сърби толкова много .
капват се 4 капки масло от чаено дърво в 1 малка лъжичка зехтин /олио/ , може съотношение на око и се маже засегнатото място. Невероятен ефект - облекчава сърбежа, бързо заздравява разчесаното, раничката. Гони също бълхи,комари, ако има опасност от нападение. Изпитала съм го лично, не съм го чувала.
Благодарение на чаеното дърво малкия вече няма разчесано от комари. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт