Баба каза така... Тема № 3

• 117 162
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Баща ми пак е с пневмония...изкара една зимата и сега пак го повтори.Кажете нещо за изчистване Rolling Eyes
Аз знам за мед+кромид+лимон+сурови ядки,което се смесва и се взема по 1с.л. на гладно или преди хранене.

# 61
А тази комбинация може ли профилактично да се приема?

# 62
  • Пловдив
А тази комбинация може ли профилактично да се приема?

Може,даже и без кромида Peace Напр. в бурканче от лютеница си ги смесваш съставките.Точни пропорции не знам,но на око-1 шепа ядки,напр. бадем или орех-сурови,1 лимон настърган с кората и така.

Ако излъжеш и детето да го яде... Heart Eyes

# 63
И в хладилника, нали?
Ще го направя, благодаря!  bouquet

# 64
Нали знаете че има разлика между бъз и бъзак. Баща ми твърди че е отровен бъзака newsm78
но друго чета в интернета,вече незнам Rolling Eyes
Има едно такова старо мнение, но ние го открихме като лечебен в опр. дози/имаме мед. лица вкъщи/ преди 10 г. Ползваме го редовно, други идват да си взимат от нас, защото имаме и през зимата сушен.
Отровен е зеленият - зелените зрънца на тревистия бъзак!

УЗРЕЛИЯТ е най-силната и ефикасна бълг билка+ листа+ цвят+ кора, според Димков! Ползвайте я, тя е дадена за нас, не само за лястовиците! Grinning

# 65
  • Sofia
Оправи ми се ухото. Вече не глъхне. Много капки за нос и аспирин пих. И от вчера чувам и с него.

# 66

УЗРЕЛИЯТ е най-силната и ефикасна бълг билка+ листа+ цвят+ кора, според Димков! Ползвайте я, тя е дадена за нас, не само за лястовиците! Grinning

И аз така си мислех до скоро, но открих, че тази билка я има на много други места по света, което може само да ме радва  Grinning

Поздравления Ани

# 67
  • Бургас
Eдва сега откривам тази толкова полезна тема.
Поздравления за авторката  bouquet

# 68
Eдва сега откривам тази толкова полезна тема.
Поздравления за авторката  bouquet
Е а аз се каня от няколко дни да ти честитя лентичката Simple Smile

# 69
Оправи ми се ухото. Вече не глъхне. Много капки за нос и аспирин пих. И от вчера чувам и с него.
Радвам се, Ани! Grinning
Харесах много в подписа на Мон.. "За едно дете няма по-голям ужас от това да не го обичат, да го отблъснеш е за него пъкълът, от който трепери...ако можехме да ликвидираме отблъскването човекът щеше да бъде друг.Може би шантавите щяха да са по-малко...и затворите щяха да са по-малко." Стайнбек
Харесвам много Стайнбек, а това съм го пропуснала!
Обичта най-силното лекарство!

# 70
  • Бургас
J_M_M , благодаря  Grinning

Mislq , от любимата ми "На изток от рая" е цитатът. Беше по-дълъг, но го съкратих, за да има място и за лентичката Mr. Green

Да ви питам, със сигурност е писано назад, но нямам време да прегледам всичко - синът ми имаше хрема, леко червено гърло и слаба Т миналата седмица. Той вече се оправя, но явно мен ме почва сега. Нямам сливици и затова не ме боли толкова гърлото, колкото много ми дразни някъде към трахеята. От днес и хрема ми се появи.
С оглед на съвсем началната ми бременност, какво мога да направя по въпроса?
Пия изцедени лимони с мед, ям лук, чесън, но явно не е достатъчно....
Благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 71
  • в огледалото на живота
J_M_M , благодаря  Grinning

Mislq , от любимата ми "На изток от рая" е цитатът. Беше по-дълъг, но го съкратих, за да има място и за лентичката Mr. Green

Да ви питам, със сигурност е писано назад, но нямам време да прегледам всичко - синът ми имаше хрема, леко червено гърло и слаба Т миналата седмица. Той вече се оправя, но явно мен ме почва сега. Нямам сливици и затова не ме боли толкова гърлото, колкото много ми дразни някъде към трахеята. От днес и хрема ми се появи.
С оглед на съвсем началната ми бременност, какво мога да направя по въпроса?
Пия изцедени лимони с мед, ям лук, чесън, но явно не е достатъчно....
Благодаря на отзовалите се!  bouquet
Мон,честито и от мен! Hug
Хомеожен или Хомеовокс са мн.добри продукти при такива симтоми.
Също и това спрейче за гърло/ползвала съм го когато бях бременна/:
Скрит текст:

# 72
Мон... аз хремата лекувах с капки с клеева тинктура, а за гърлото някакво чайче от тези с локум,билкови лукчета и други неща ,доста варианти има, много неподходящ момент за боледуване дано бързо да се оправиш, че от понеделник ни чака ...

# 73
  • Пловдив
За спрейчето съм-ЗА,но другите Хомео-глупости категорично НЕ! Naughty Плюс това си бременна,Мон PeaceПо-добре някакъв компрес...
Те са си лекарства и дори хомеопатичне пак вредят...Внимавайте с това!Все едно като кихне детето-веднага Осцилококцинум...поредната заблуда!Опасно е,да знаете от мен! Peace

# 74
  • София
Когато бях с настинка и бременна за затиснатия нос много ми помагаха инхалации с лайка.

Общи условия

Активация на акаунт