AVON обсъждане на продукти за клиенти - 8

• 48 780
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
И аз ще поръчвам шампоана с аргановото масло..Новият душ гел Блисфъл в началото като търках не ми хареса, но сега нещо взе да ми харесва. Ама 500 мл са много и бързо ми омръзва..

ASTILLA аз си пръскам целите крака стават по лъскави и увлажнени . Този спрей увлажнява също така, а и помага при нахапване от насекоми, поне при мен е така..

Ясно, аз с такава цел ползвам спрейовете от SSS-серията! Ще пробвам и тези така! Пък като ми е голям душ гела си отсипвам в друго шише с дозатор, ползвам го и после минавам на друг, след време се връщам пак, но затрупвам банята с шишетии.

И за цветните лентички на тубите: забелязах, че какъвто цвят е надписа върху тубата, такава е и лентата - открих няколко сини, сиви и бели, върху тъмни тубички.

# 106
  • Бургас / София
И аз ще поръчвам шампоана с аргановото масло..Новият душ гел Блисфъл в началото като търках не ми хареса, но сега нещо взе да ми харесва. Ама 500 мл са много и бързо ми омръзва..

ASTILLA аз си пръскам целите крака стават по лъскави и увлажнени . Този спрей увлажнява също така, а и помага при нахапване от насекоми, поне при мен е така..

Ясно, аз с такава цел ползвам спрейовете от SSS-серията! Ще пробвам и тези така! Пък като ми е голям душ гела си отсипвам в друго шише с дозатор, ползвам го и после минавам на друг, след време се връщам пак, но затрупвам банята с шишетии.

И за цветните лентички на тубите: забелязах, че какъвто цвят е надписа върху тубата, такава е и лентата - открих няколко сини, сиви и бели, върху тъмни тубички.
Маслата на ССС в каталог 13 са на оферта хубави ли са ?? Смятам да си поръчам и душ гелът по- свежи ми се виждат Simple Smile) . И аз съм наредила много шишета по 500 мл отделно от други марки по 250 мл още, лудница....

# 107
ASTILLA, за цветните лентички писахме по-назад - представляват просто означение за машините, които произвеждат тубите, къде да прережат листа пластмаса. Съответно нямат нищо общо със съдържимото в тубата. И съвсем правилно си забелязала - цветът им обикновено е същият като този на надписа Peace

# 108
 Laughingcityofangels, маслата ми ги купуват много, аз после открих защо. Имат хубав и траен аромат, овлажняват кожат, без да стои мазно и имат лек блясък, който е много дискретен. Не ми оставят следи по дрехите и понеже ми се трият бедрата от вътрешната страна, когато съм с пола, щом си сложа по целите крака - нямам проблем.

Да, извинете, че пак ви върнах на темата, но много се заинтригувах и провеждах сериозно разследване у дома. Simple Smile Peace

# 109
  • В къЩи.
За тези масла ли става въпрос http://community.webshots.com/photo/fullsize/2731118420104098193pawVJs ? Могат ли да заменят крема за тяло при суха кожа? Двоумя се между първото и третото масло  newsm78 ,второто го изкл заади блясъка.

# 110

Да, извинете, че пак ви върнах на темата, но много се заинтригувах и провеждах сериозно разследване у дома. Simple Smile Peace

И като го прочетох за първи път гледах много  Laughing Ама пък не забелязах зависимост между цвета на надписа и цвета на лентичката  newsm78  И сега пак гледах- различни са, но както и да е, оспамихме темата, извинявам се  Embarassed

# 111
Ммм, не съм сигурна, но можеш да пробваш. Тези сега са обновени и не съм наясно още, дали са като предишните. С предишните през лятото почти не ползвах лосион или крем. Уточнявам, че кожата ми се суши повече от коляното надолу и ми вършеха работа.

# 112
  • В къЩи.
Благодаря ти.   bouquet

# 113
Oт миналия век съм клиент на AVON newsm62.Но последните ми покупки са доста несполучливи.Взех си нокторезачка и пила за крака.При първо ползване на нокторезачката се счупи на две части.Пилата за крака след 2-3 път се отлепи. smile3506.Иначе от всичко съм купувала през годините без серията Планет спа и съм доволна,щом толкова години са ме задържали като клиент.

# 114
За тези масла ли става въпрос http://community.webshots.com/photo/fullsize/2731118420104098193pawVJs ? Могат ли да заменят крема за тяло при суха кожа? Двоумя се между първото и третото масло  newsm78 ,второто го изкл заади блясъка.
Не са за суха кожа, не омазняват , препоръчвам крема за тяло с маслина на планет спа , който е чудесен за сухата кожа.  bouquet

# 115
Не са за суха кожа, не омазняват , препоръчвам крема за тяло с маслина на планет спа , който е чудесен за сухата кожа.  bouquet
И кремът за тяло от SSS-серията ми попива бързо и подхранва сухата кожа.

# 116
  • Бургас / София
Препоръчайте ми хидратиращ крем за суха кожа:) . Да не лепне и да прави кожата гладка на 20 съм Simple Smile

# 117
Ето нещо, което мен лично ме впечатли като продукт: Суфлето за тяло от новата серия Планет СПА Simple Smile

http://maquilab.blogspot.com/2012/08/avon-planet-spa-indulgence.html

Писала съм и за златния гел от същата серия Simple Smile

cityofangels, предполагам, че суфлето ще ти свърши работа, ако не - вземи си шейк-лосион от серията Naturals, много са хубави, особено ваниления  Peace

# 118
  • София
Препоръчайте ми хидратиращ крем за суха кожа...

Anew Aqua Youth (синя опаковка на стр.114 от настоящата брошура)

Hellinger, както винаги, ревюто ти е чудесно. С удоволствие те чета!

# 119
  • Бургас / София
Не съм отбелязала, че ми трябва за лицето за тялото имам доста и суфлето ми лепне имам го от 1 месец, но не го позлвам иначе мирише много хубаво...И друга потребителка сподели, че лепне...

Узи Анюто го имам, но не съм чак толкова доволна леко лепне, не изглажда много...Голям проблем с това лепкане  Joy

Общи условия

Активация на акаунт