AVON обсъждане на продукти за клиенти - 8

• 48 733
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас / София
Много съм доволна от спрея с ягода и бял шоколад, мирише повече от парфюма ми  Naughty . Мисля да се запася скоро...

# 91
cityofangels , това,което споделяш, ме изненадва. Ако наистина е хубав и траен ароматът, а е само спрей, аз също ще си взема да пробвам.

# 92
  • Бургас / София
cityofangels , това,което споделяш, ме изненадва. Ако наистина е хубав и траен ароматът, а е само спрей, аз също ще си взема да пробвам.
И мен ме изненадва, мирише и на парфюма ми, но мириса на шоколад преобладава, а съм си напръскала само краката с него.. Просто мирисът на шоколад е много силен, същото и със суфлето..А преди не харесвах продукти с мирис на шоколад, а сега обожавам  Heart Eyes . По-добре и някои друг да каже мнение за спрея, понеже имаше и негативен коментар, може да зависи от кожата..

# 93
Запис в темата.

# 94
  • Варна
Мерси момичета,ще се върна и да попрочета.
А за маската и балсама,ще чакам отзиви Peace

# 95
Здравейте! Bubisha до сред нощите си ми търсила статията! Благодаря и извинявай, че те ангажирах, обаче за първи път срещам тази информация с лентичките. Аз прерових 20 % от наличната козметика в тубички вкъщи и не открих различно от черно. Не ми се вярва веднъж поне да не съм олучила на случаен принцип нещо по-така червенко, зеленко или друго. Rolling Eyes

# 96
Здравейте! Bubisha до сред нощите си ми търсила статията! Благодаря и извинявай, че те ангажирах, обаче за първи път срещам тази информация с лентичките. Аз прерових 20 % от наличната козметика в тубички вкъщи и не открих различно от черно. Не ми се вярва веднъж поне да не съм олучила на случаен принцип нещо по-така червенко, зеленко или друго. Rolling Eyes

А няма нищо   bouquet
То в крайна сметка излезна, че може тази информация да не е вярна. Аз съм попадала на зелени, червени, черни и тъмно сини, но явно не е много вярно това  Thinking

# 97
 Не се знае, ще следя вече и това, но имам две мостри на La Rochе-POSAY, слънцезащитен продукт за деца и той е с черна лентичка, но много тъничка. Със защита 50+ и не съм го купувала, подарък ми е, но мисля, че е скъп, пък да е само вредни химикали и няма парабени.... Tired
 В днешно време не знае човек на какво може да вярва. Щом за момента нямам странични ефекти ползвам и не ми пука. Simple Smile Peace

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:00 от ASTILLA

# 98

А няма нищо   bouquet
То в крайна сметка излезна, че може тази информация да не е вярна. Аз съм попадала на зелени, червени, черни и тъмно сини, но явно не е много вярно това  Thinking

И аз съм чувала за това, че цветът на лентичката съответства на съставките на продукта. Да не прозвучи като реклама само, но на Ив роше каквото имам в туби всичко е със зелена лентичка.

Днес си взех кашончето, но тепърва ще изпробвам продуктите. Като за начало отворих мострите на парфюмите- Little white dress не ме грабва особено- не мога да кажа, че е свеж, има някаква нотка, но определено е стилен, Nuit знам, че има много почитатели, но ми се стори силничък, TTA Today определно ми мирише на мухозол. От 7те мостри червила никое не ми стои добре  Sad Май ще се откажа да си купувам червило от Ейвън и ще посетя ДМ да се поцапам малко там... Wink

Солюшънс нощният крем с аметист- мирише страхотно и на цвят е много леко лилавеещ.
Шампоанът нечърълс с алое и лайка също мирише много приятно и леко.
Душ гелът на SSS розовата серия- помислих, че са объркали и са сложили лосион за тяло, толкова е кремообразен и гъст. Иначе има лек, приятен аромат.

Ще пиша отново, когато изпробвам всичко.  Simple Smile

П.П. А много странно, че очилата от интернет разпродажбата (аз си поръчах Narram, понеже съм с малко по-закръглено лице), от вътрешната страна са синьо-зелени. Като форма ми отиват, малко са ми теснички, но не е фатално.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:07 от Sofie

# 99
  • Стара Загора
И мен ме изненадва, мирише и на парфюма ми, но мириса на шоколад преобладава, а съм си напръскала само краката с него.. Просто мирисът на шоколад е много силен, същото и със суфлето..А преди не харесвах продукти с мирис на шоколад, а сега обожавам  Heart Eyes . По-добре и някои друг да каже мнение за спрея, понеже имаше и негативен коментар, може да зависи от кожата..

Аз пробвах и лосиона, и спрея от приятелка, наистина е трайна миризмата в сравнение с черешовата серия например. Разбира се, не е като да си напръскан с парфюм, но едно 3-4 часа мисля, че се задържа. В 13 каталог имаше оферта купуваш един и избираш втори продукт безплатно, та мисля да се възползвам. Душ геловете от тази серия не ги харесвам и затова не ги купих в комплект трите неща, а и имам 40 броя.  Mr. Green

# 100
  • Бургас / София
И аз много душ гелове имам вече, а съм набелязала новият с арганово масло и в каталог 14 на натурсалс с канела май беше ...При мен много повече от 4 часа издържа...от 9 до към 3,4 още миришише..

# 101
  • Стара Загора
И аз много душ гелове имам вече, а съм набелязала новият с арганово масло и в каталог 14 на натурсалс с канела май беше ...При мен много повече от 4 часа издържа...от 9 до към 3,4 още миришише..

Възможно е. Аз търках в каталога на всички ароматизирани страници, бях с парфюм, така че ми се омешаха миризмите.  Mr. Green
Мен този с арганово масло не ме блазни, само новия Блисфъл. Обаче от текущия каталог мисля да си поръчам терапията и шампоана с арганово масло. Дано остана доволна, иначе му мислете.  Naughty

# 102
Намерих един крем за крака от Кауфланд на тяхната марка Natural Care - тъмно синя лента с букви на нея EPP.

Спрейовете и при мен са много трайни и дори да се измирише аромата не замирисваш на пот. Дори и в жегата, къпя се вечер и за да не си хабя готските парфюми се пръскам с такова спрейче и до сутринта или до следобяд, няма проблем. Носих си и на морето един преди плаж и на прибиране от плажа с него се пръсках пак, защото са без спирт и не дразнят и не изсушават излишно кожата. Понякога си пръскам и косите, защото smile3546    smokeuu и не ми харесва да мириша на пепелник.

А кой си пръска краката? Как точно и защо? Thinking newsm78

# 103
  • Бургас / София
И аз ще поръчвам шампоана с аргановото масло..Новият душ гел Блисфъл в началото като търках не ми хареса, но сега нещо взе да ми харесва. Ама 500 мл са много и бързо ми омръзва..

ASTILLA аз си пръскам целите крака стават по лъскави и увлажнени . Този спрей увлажнява също така, а и помага при нахапване от насекоми, поне при мен е така..

# 104
Здравейте момичета,какво мислите за възстановяващата маска за коса с масло от шеа?Чудя се м/у нея и балсамчето с арганово масло.Терапията с арганово "отпуска" ли ви косата,че моята е чуплива и не желая такъв ефект.
А Червената рокля какво представлява като аромат?Нямам каталог под ръка(да помириша ароматизирана страничка),а така само по снимки newsm78
Мерси Hug

Отпуска.

Общи условия

Активация на акаунт