AVON обсъждане на продукти за клиенти - 8

• 48 723
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, може ли все още да се поръча гривната "Здравей, мое зелено утре"? На каква цена е Simple Smile

# 76
Момичета, може ли все още да се поръча гривната "Здравей, мое зелено утре"? На каква цена е Simple Smile

И аз я искам тази гривна Simple Smile

# 77
Не, не може, системата я отхвърля. Сега проверих.  Изчакайте кампания, в която ще я има в брошурата!

# 78
И аз благодаря за инфото, as-g , поръчвали са ми го , но не съм питала и не знаех, че и този е с ролче.

cityofangels , наистина има малка черна лентичка при датата на тубите. А за мострите, кой каза, че са в срок на годност 1 година? Аз знам, че 3 години от датата на производство продуктите са си годни. Няма логика кремът е в срок на годност, а мострите да не са?! newsm78

Цветните лентички не бяха ли за маркиране на химиите в продукта? Скоро четох статия по темата, оказва се, че черните са с най- много химии вътре, има също така зелени и червени лентички.

# 79
Не знам, сподели къде си чела и какво, аз за първи път чувам, че това е някакъв вид маркер. Даже не съм обърнала внимание, че го има върху тубите. Thinking

# 80
Не знам, сподели къде си чела и какво, аз за първи път чувам, че това е някакъв вид маркер. Даже не съм обърнала внимание, че го има върху тубите. Thinking

До сега търсих статията  #Crazy

http://veskovasilev.wordpress.com/2012/06/15/%D0%B7%D0%BD%D0%B0% … 1%87%D0%B5%D1%82/

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660624.1290

# 81
И малко по-надолу в същата тема намерих отговор на първия въпрос, който ми хрумна - защо ги има само на тубите, но не и на други типове флакони. Звучи ми доста логично..

е ся вече сА сбърках, говорих с един познат, дето бачкаше като дизайнер на опаковките в козметична компания и го питах, кво значат тия цветове, а той каза: " тези тубички се печатат на фолио (което е като лист), после се огъват и залепват. Понеже става автоматично и се прави от машина, тя трябва да раличава докъде да отреже. Това са репери. Камерата ги чете и по тях реже. Трябва да са в контрастен цвят, обикновенно някой който го има на опаковката. вгледай се в цветовете и ще разбереш. това дето го разправят са абсолютни измишльотини, само това не бях чувал ..."    smile3555

Сънкейййй не гледай цветовете няма смисъл.  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660624.msg22130161#msg22130161

# 82
  • София
И малко по-надолу в същата тема намерих отговор на първия въпрос, който ми хрумна - защо ги има само на тубите, но не и на други типове флакони. Звучи ми доста логично..

Взе ми го от устата  Peace

# 83
  • Бургас / София
И аз благодаря за инфото, as-g , поръчвали са ми го , но не съм питала и не знаех, че и този е с ролче.

cityofangels , наистина има малка черна лентичка при датата на тубите. А за мострите, кой каза, че са в срок на годност 1 година? Аз знам, че 3 години от датата на производство продуктите са си годни. Няма логика кремът е в срок на годност, а мострите да не са?! newsm78

Аз за мострите не знам, но на продуктите има такова обозначение 12 месеца...Нали се сещате на всеки продукт как има едно, такова като кутийка и вътре 12м пише..Това е обозначение за срока на годност...

# 84

Аз за мострите не знам, но на продуктите има такова обозначение 12 месеца...Нали се сещате на всеки продукт как има едно, такова като кутийка и вътре 12м пише..Това е обозначение за срока на годност...

Аз знам, че има срок на годност от датата на производство и срок на годност след отваряне.

А за тези лентички по тубите сигурно сте прави, не изчетох темата от форума, а само статията в предишния линк.

bouquet

# 85
  • Lost in a fairytale ...

Това е срока на годност след първото отваряне на кутийката/тубичката или каквото е  Peace

# 86
  • Бургас / София
Добре мерси за отговорите  Simple Smile

# 87
  • Варна
Здравейте момичета,какво мислите за възстановяващата маска за коса с масло от шеа?Чудя се м/у нея и балсамчето с арганово масло.Терапията с арганово "отпуска" ли ви косата,че моята е чуплива и не желая такъв ефект.
А Червената рокля какво представлява като аромат?Нямам каталог под ръка(да помириша ароматизирана страничка),а така само по снимки newsm78
Мерси Hug

# 88
LRD е плодово-цветен аромат,траен,ненатрапчив.На мен ми харесва. Имам 3 клиентки , които си го поръчват.
 Peace Има хора,както винаги,които са на различно от моето мнение. Наскоро коментирахме тук този парфюм. Потърси назад в темата.

# 89
  • София
На мен лично също много ми харесва Червената рокля, даже ще си я поръчам другия път. В началото малко ухае на малинки, но си е стилен, дамски парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт